Пролетта вече е дошла, радост за нашите цветя

• 33 552
  • 460
  •   1
Отговори
# 60
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
на мен пък ми заприлича на евкалипт  Blush образът-безподобен беше донесъл пръчки от Ирак и се опитахме да ги вкореним  Rolling Eyes не се получи  Confused

и д апокажа на какво попаднах  Crazy иска ми се да изкупя всичко. най-много ми се искат една орхидея, водния зюмбюл и ирисите  Confused но няма как да си организирам безопасна доставка  Tired

http://forum.flowersnet.info/viewforum.php?f=109

Party Party разбрах какво съм си намерила под балкона  Party билбергия  Sunglasses подозирах, че е от бромелиевите, заради грапавата, сивкава долна страна на листата.  листата са същите, а ако и цвета е такъв  Crazy

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 23:01 от Goody

# 61
Кога трябва да даде цвят амарилисът, момичета? Моят само листа ми показва засега.

# 62
  • Варна
я кажете вие как садите грудки от глоксиния...прочетох че се засаждат на плитко докато покълнат, така ли се прави  newsm78

# 63
Кога трябва да даде цвят амарилисът, момичета? Моят само листа ми показва засега.

и моя е като салата  Crazy но аз нямам сили да го засуша съвсем, моя го беше приспал за 4 месеца и тогава изкара три цветоноса с по 3-4 цвята  Hug

вирджинити - я виж тук  Peace имало си чалъм - ще знам за следващия път http://forum.flowersnet.info/viewtopic.php?f=56&t=1279&p … t=gloxinia#p26957

# 64
Не знаех, че трябва да го приспивам..... Rolling Eyes Поизсъхнаха му листата, вярно, ама са му останали две , три и сега набира сила пак....

# 65
  • Варна
Goody точно това четох , и ми се стори малко сложно,за изтормозения ми бременен мозък, затова реших да питам дали няма по-лесен начин  Whistling не съм много по пипкавите работи  Mr. Green

# 66
Goody точно това четох , и ми се стори малко сложно,за изтормозения ми бременен мозък, затова реших да питам дали няма по-лесен начин  Whistling не съм много по пипкавите работи  Mr. Green

Joy 'сички сме з Пловдив
дадох ти линка, защото ми хареса ей това:

Цитат
ако искаш едри листа и цветове сади по-дълбоко; ако искаш разклонени (според мен за да я докараш до каскадна, като на снимката) - по-плитко  Hug

луна - и аз все така  Rolling Eyes а то си иска , да не се полива с месеци, съвсем да изсъхне всичко и после тръгват само цветове  Hug

# 67
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
Добро утро   bouquet
Milenk@   и на мене Каменното цвете му изгниват цветовете в основата не знам от какво е  newsm78 .
Да се похваля с новите ми придобивки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=362264&pid=11476100
Ками,има и снимка на Камелията.

Леле това синьото мушкато ли е ?Страхотно е ,не съм виждала такова. Rolling Eyes
защо не видях синьо мушкато newsm78
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=362264&pid=11476944 ,това е кралско мушкато ,налба ,както решиш ,ако за това говориш  Peace
И аз така. Изглежда синьо от фотоапарата сигурно  Peace

# 68
Добро утро,може ли някой да ми каже как се казва това цвете?
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=362264&pid=11476942
Публична благодарност на Луна.
Семенцата пристигнаха и са вече в саксиите.
Толкова много неща накупих,а все ми се струват малко и ми се иска още.
Мания ли взе да ме гони?На големи красоти се нагледах тук и вие сте виновни Simple Smile за моето разболяване.
Ще ме изгонят от вкъщи. Joy

# 69
  • Пловдив
Изкарах и аз вчера моите цветя . Останаха няколко саксийки вътре, но и те ще последвата другите  Laughing
Миналата година си бях захванала мушки... бяха около 7-8 бр., само едно е оцеляло  Tired дали няма да тръгнат сега като ги изкарах и поливам по-често  newsm78

# 70
Изкарах и аз вчера моите цветя . Останаха няколко саксийки вътре, но и те ще последвата другите  Laughing
Миналата година си бях захванала мушки... бяха около 7-8 бр., само едно е оцеляло  Tired дали няма да тръгнат сега като ги изкарах и поливам по-често  newsm78
Доколкото мушкатото,такова си е,като на снимката/м/у синьо и лилаво е/

# 71
Добро утро и от мен. Моята майка има такова мушкато. Светло лилаво с тъмно лилаво е.
Goody  това цветенце е прекрасно.
За бенжамина да кажа, че не бях виждала до сега такъв. Много ми хареса.
arween44 миналата година имаше в нас такова  цвете, но като не се сещам как се казва.  newsm78
♥asq♥  цветята ти са страхотни.
Ако съм пропуснала някой на не се обиди. Всичко е много красиво.
Ето теменужки на нашия център.
А това са моите презимували сакъсчета  и   мушки.

# 72

И аз така предположих ,не ми се вярваше една снимка така да промени цвета Hug .Леле ми то е страхотно ! Rolling EyesОт къде е ?

# 73
  • На края на света !
да такива са  Peace hahahaама аз се засилих да видя синьо мушкато  ooooh! Joy

Гуди къде ги намираш тия китки та и ние да минем от там  Wink

а сега отивам да пресадя астрите и циниите в глрадината  Peace

♥asq♥ хубава колекция от цветя ,изглеждат много добре  Hug

viki_hrisa хубаво килимче от теменужки  Heart Eyesпреди малко направих венец от теменужки за моята малка лазарка  Hug

и да се похфаля  тунбергията най сетне е поникнала ,мислех че няма шанс вече ,а те една по една излизат ,катерливите латинки също вече 2 се появиха Party ,явно излизат по бавно от другите защото ги насадих заедно с обикновенните  Thinking

а сега отивам да пресаждам астрите и циниите в градината  Peace

# 74
Това почнах да пиша снощи, но разваленият ми компютър изгасна, пускам го и после ще чета /ако мога/, че много сте писали.

Моят амарилис още не е цъфнал, иначе скоро след насаждането или събуждането цъфват, но моят не иска.Ще чакам, какво ми остава друго?!

Ти за колко си купуваш грудките, само за информация, да сравня?
Недей да вадиш семената, аз даже си мислех да не ги държа толкова време в хладилника и да ги сея тези дни. Нямам търпение.
Честита лудизия! Нали ще я снимаш?

Грудките на калата при нас са по 3, 4.50 и 5 лв.Моята я купих есента за 5.10 лв.
Няма да вадя семената, ще чакам и имам предчувствие, че всичко ще покълне. Grinning
Лудизията уж днес да я снимам, но времето е хубаво и не се завъртам вкъщи.
Грудки на глоксинии съм посадила, не съм ги покрила целите с почва, не знам дали ще е проблем малко да откриеш грудката и да видиш. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт