Поредната лекарска грешка,отнела живот!

• 63 885
  • 1 280
  •   1
Отговори
# 1 005
Лекарите в МД имат мотив да докажат, че вина при тях няма в този случай (поне в този). Да разобличат бившата си колежка. Или те да си носят отговорността за тази нелепа смърт, защото са съучастници, прикривайки фактите.

Да, затова толкова се бави експертизата.  Трябва някак да си уредят нещата, така, че всички да излязат сухи без да си вадят кирливите ризи.  Не познавам лекар, който да уважава Мазнейкова, представа си нямате какви неща говорят за професионализма и елитната и клиника. Но никой няма да го изрече публично, защо? Какво друго  освен Хипократовата подписват тия хора, когато започнат да практикуват?

# 1 006
... Какво друго  освен Хипократовата подписват тия хора, когато започнат да практикуват?

Трудовата си книжка?

# 1 007
... Какво друго  освен Хипократовата подписват тия хора, когато започнат да практикуват?

Трудовата си книжка?

..някакъв извратен професионален етичен кодекс, допускам.

# 1 008
...За сетен път се убеждавам, че българинът е овца- чул че била еди каква си, че е най-скъпо там /жесток критерий #Crazy/ и давай! Милата ми снобарщина!...
Изобщо не си прав. Когато решаваш такива неща заради пъпка на носа (собствения нос) е едно.
Когато мислиш как да не навредиш на детето си - съвсем друго.
Именно - защото става въпрос за новия живот, цената не трябва изобщо да е критерий! Ако твоя е такъв -........

# 1 009
  • в страната на чудесата

Трудовата си книжка?

..някакъв извратен професионален етичен кодекс, допускам.
1. хипократовата клетва не се подписва, полага се устно
2. подписва се трудов договор, както всички останали професии и затова лекарите носят отговорност по НК и трудовото законодателство като всички останали.
3. професионалния кодекс не е извратен

# 1 010
notar, нещо не си разбрал.

Ако липсата на пари е единствената причина да оставиш детето си да умре (или да страда), ти самият би изровил земята за пари.

Затова съсипването на здравната ни система е най-големият геноцид през последните години.
Защото държавните болници масово и съзнателно са доведени в състояние на морги.
Хората нямат сигурност там, което не зависи (поне като цяло) от лекарите в тях.
Ако питаш мен - при частните здравни търговци "сигурността" е още по-малко, но пък вече второ десетилетие агресивно и нагло се демонстрира как (за разлика от планово съсипваното и окрадено държавно), "частното" има "повече възможности", именно щото върти по-големи пари: по-нова и скъпа техника за диагностика и лечение.

Мисля, че си добър читател - все някъде ще си забелязал какво мисля за парите, за съзнателно подменената ценностна система и новите "цивилизационни" култове.
Но хората, убивани по болниците, са жертви - принудени да избират на кого да повярват, което прави трагедията им още по-голяма.

Има убити и напълно безплатно, и такива, които са си платили.

# 1 011
  • При семейството си
Изгледах предаването, най-накрая. Нямам нужните познания, за да кажа кой крив-кой прав, но цинизма в думите, начина им на изричане :"Да, да и ние много му съчувстваме..много е заблуден...какво се случи с него, може би скръбта, така съвети..." ми бяха достатъчни.

# 1 012
 И аз за пръв път се запознах вчера със случая.Разплаках се....и аз съм раждала със секцио...и аз съм губила адски близък човек скоро и мога да си представя какво е на близките. Надявам се искрено истината да излезе на яве! Надявам се лекарите правили втората и третата операция да са искрени и да не се опитват да прикриват кирливите ризи на когото и да било! 

Почивай в мир красива Запряна! Всички тук ще се молим и борим за правда! Flowers Rose Flowers Rose

# 1 013
Оставили са момичето да си отиде по жесток начин .Нямам думи просто. Гледах предаването и честно казано ме е страх да родя отново.

# 1 014
    Добре де, как може да се прикрие това, че е имала "задържани плацентарни части с инфилтрати",като го има черно на бяло и го видяхме в епикризата от Майчин дом???

# 1 015
  • София
Мазнейкова: "Диагнозата й не беше, че е бременна. Диагнозата й беше, че е болна."  Shocked
Каква е тази диагноза, бе, хора?

# 1 016
    Добре де, как може да се прикрие това, че е имала "задържани плацентарни части с инфилтрати",като го има черно на бяло и го видяхме в епикризата от Майчин дом???

Не мога да си го обясня и аз.
Също пишеше, че е имало сепсис.
Нали за това попитах тази на кьорави ли ни прави?!
 #2gunfire

# 1 017
Комари и кърлежи в края на месец февруари??   #Crazy

И аз това се питах! Close Замазват очите на хората.  Stop

Няма как самата Запряна да се окаже виновна за смъртта си. Според белите престилки може и да има всъщност.  Confused

Като нищо могат да изкарат, че е било болна от нещо преди това! Само и само да покрият своята "величествена" колежка Мазнейкова!!!! ooooh! #Cussing out

# 1 018

Не може да се прикрие. Но експертизата може да каже, че това всъщност не са били плацентарни части, а не знам какво си вследствие на хеморагична треска примерно.

# 1 019

Не може да се прикрие. Но експертизата може да каже, че това всъщност не са били плацентарни части, а не знам какво си вследствие на хеморагична треска примерно.

А сепсисът, който Мазнейкова 100 пъти каза, че не го е имало?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт