Поредната лекарска грешка,отнела живот!

• 63 737
  • 1 280
  •   1
Отговори
# 1 170
той ми каза че е перфектно, което значи или че е перфектно или че той не е на себе си и се занимава със сто неща в момента... каза че планира скоро протест но тия неща по натам да ги обсъждаме нали? да се съсредоточим ние поне

не е ли по добре да е до МЗ с копие до всички останали като се започне от президента

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 16:46 от Daikatana

# 1 171
Тази тема е ужасно болезнена за мен поради ред причини...
Дано този път истината излезе наяве! Искам да вярвам, че виновникът/ците ще си получат заслуженото.

# 1 172
# 1 173
  • София
Моля Минзухар да си изчисти малко кутията за ЛС

Моля някой да ми прати писмото.

Р.S Джулс, мерси!   bouquet

Утре ще го пусна при нас.

Момичета, разпратете го до всички медии. Фокус ще го публикуват веднага, Дарик, БГНЕС, БТА, Вести бг, Медиапул, Нова телевизия , БТВ, БНТ, Стандарт.
Пуснете го до Министерството на здравеопазването и непременно до бат Бойко, че той сега гаси и пали слънцето  Wink

# 1 174
На .... е разпоредена проверка по случая с краен срок 8 май 2009 г. -> Очакваше се експертиза от лекарите във Министерство но Здравеопазването - МЗ на 8 май 2009г

# 1 175
Моля някой да ми прати писмото.

Изпратих ти го.

# 1 176
# 1 177
# 1 178
minister@mh.government.bg е мейла на министъра на здравеопазването, gkirova@mh.government.bg Ръководител на Инспекторат, egruev@mh.government.bg Главен експерт... не е ли по-добре по малко адреси на точните хора за да може всеки един от нас сам да изпрати от своята поща писмото с адресите.... така ще направи повече впечатление или не?

ако това писмо остане отворено мисля че ни трябва друго което всеки да изпрати от пощата си...

вижте дайте да го раздухаме максимално за да се промени радикално положението в частните болници... не е въпроса само в този случай нали

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 18:44 от Daikatana

# 1 179
Нещо се изпокрихте като мишоци, поне за липсващото в текста да бяхте се включили.
След малко ще изтрия поста, щото ме е срам да отбелязвам, че за пореден път се бие отбой, когато се стигне до конкретни действия.

# 1 180
минзухар, не трий поста си!!! PraynigНали това беше целта - да се напише писмото. Ще се допълнят и липсващите данни, нека се прибере народа вкъщи. Peace

# 1 181
  • София
Минзухар супер е!
Значи след секциото я пращат в ракова болница София,където й правят изследване на костен мозък,за предполагаема левкемия!
Дайте да попълним дупките и да разпращаме!

# 1 182
  • София
Момичета може и на Слави да пишем!

# 1 183
Писмото бе съставено от Холограма, аз не бих могла да го напиша така въздействащо. Утре ще го  дооформим и ще пращаме.

# 1 184
Искам само да ви кажа, че когато пращате писмото до МЗ трябва да е лично адресирано до когото го пращате. Иначе няма да получите отговор, а директно ще отиде в спама.
Т.е. нещо от сорта:

Уважаеми еди кой си,
ние сме група родители, които ... еди какво си и затова изпратихме отворено писмо до медиите като настояваме за отговор от компетентните лица. Прилагаме самото писмо.

В момента при тази смяна от институциите никой няма да обръне внимание, освен ако не се разшуми жестоко в пресата. Т.е. отговор може да се очаква вече само от новите управляващи.

Общи условия

Активация на акаунт