Поредната лекарска грешка,отнела живот!

• 63 977
  • 1 280
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Нагла е, ама защо?
Защото вместо да й се опразни тъпата клиника все още има жени, дето ще отидат да й ръснат 4 бона за раждане.
Именно Peace
При това доброволно,при това ще се хвалят все едно са сключили сделката на живота си,или са си купили нещо ...хм.."марково"(гледка към Манастирски ливади или Витоша за 72 часа)

# 841

Факт е, че представянето и е било дълго репетирано, такова хладнокръвие и така добре подбрани реакции не се постигат спонтанно.

Да, съвсем небрежно спомена, че това момиче изглеждащо на 25 е всъщност на 35 и си е правила гърдите.

Да, минзухарче. И на мен това ми направи силно впечатление. Никаква емоция, човещина, само корав професионализъм и ирония на моменти. Небрежно беше, да, за имплантите, хаха.

Когато преди години избирах лекарят, при когото ще раждам, беше важно да го харесам и като човек, за да мога да му имам пълно доверие. И така стана, никога дори за секунда не изпитах тревожност или страх, че ще ме остави в кофти положение. А Мазнейкова вдъхва всичко друго , но не и доверие и спокойствие. Лично аз, никога не бих я предпочела с този вид на невестулка.

# 842
  • София
Мен ме хвана яд,че я гледах тая алчнотия Мазнейкова.Колко ехидно само отговаряше,щото видиш ли тя е учила
Цитат
"6 години медицина,5 специализирала и цял живот учи".
Да и нас живота ни учи,да внимаваме,и че лъскавата опаковка не означава,че има нещо ценно в нея.
Цяла нощ се въртях и ми минаваха какви ли не мисли.Дано Весела си има детенце и да се изясни случая със Запряна.
Все си мисля,че за изясняване и разследване на такива неща,лекарите не трябва да са от България.Помислете си само,кръгът е от тесни специалисти всички се познават,я колеги,състуденти,я някой почасово заработва при Мазнейковица.В България е много лесно да им се запушат устата в такива случаи

# 843
Подкрепям мнението на Stasita!
На мен ми стана най-болно, когато Мазнейкова два пъти повтори, че подобни случаи са банални.  Confused

# 844
Нямам и не съм имала допирни точнки с Мазнейкова,но винаги ми е била противна,когато се е случвало да засека някое нейно изказване.Не съм гледала предаването,но по думите ви,не очаквах да се развие по друг начин.

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 11:57 от ДесиХ2

# 845
Само за сравнение искам да кажа, че когато видя,че второто ми детенце не се развива и няма пулс мойта лекарка се разплака.
Кой е човека????
Мазнейкова с усмивка даже каза, че "такива неща се случват".
Истината, е че тези които се срещат по-често със смъртта просто спират да и обръщат внимание. Когато нещо стане част от ежедневието ти то се превръща в рутина...
Имам приятелка от Пловдив, която съвсем скоро беше на ФМ при Мазнейкова. Отношението е било отвратително. Не са пуснали таткото да влезе с довода, че "това не е музей" и "няма какво толкова да гледа". На нея самата нищо не са и обяснили и когато поискала обяснение и казали, че "това не я засяга". Записали някакви неща с медицински термини, които тя не разбира и я пратили да си ходи след като платила 160лв на касата разбира се. Да отбележа също , че е била при самата Мазнейкова...
КОМЕНТАРИТЕ СА ИЗЛИШНИ.
НЕ ЗНАМ КАКЪВ Е МОРАЛА НА ТАЗИ ЖЕНА, НО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ МНОГО КРАСНОРЕЧИВО.
Да добавя и още нещо - при аборт по медицински причини (какъвто е случая на Весела) здравната каса го поема и Мазнейкова е длъжна да я информира за това, а не да и вземе направо 400лв. Понеже и това съм го преживяла ще кажа, че мойта лекарка ме информира за това и аз сама избрах да го направя при нея и да си платя, защото тя не работи с касата. Така процедура, която би трябвало да ми е неприятна, беше извършена изключително професионално и още на другия ден се чувствах сякаш нищо не е било. Доки ми звънеше всеки ден да пита как съм, а парите, които платих бяха на половината.

# 846
Мазнейкова беше нагла и арогантна до безумие  ooooh!
Как можа да се изправи пред камера и с гадна усмивка да заяви, че случаят на Весела бил "банален и несериозен, ама толкова банален и толкова несериозен..."  Sick Идеше ми да замеря телевизора с нещо. Интересно дали така мисли и за случая на Запряна?
С какво самочувствие само твърдеше, че си е свършила работата отлично, като момичето си има документ от Шейново за повторно абразио - изводите са ясни.
А колко нагло и нахално излъга как в интервюто й за Уикенд нямало грам пикантерия, а аз още тогава не можах да повярвам как си позволява да споделя толкова лични неща за пациентките си - коя си правила ин-витро, коя как родила, от какво е оперирана - как пък не й стана неудобно в един момент да ги ръси тези неща, не знам...

# 847
  Първо си свършила работата отлично,пък после случвали се такива неща(не напълно изчистена пациентка)Дори и при нея идвали за повторно абразио.

# 848
Била съм еднократно пациентка на Мазнейкова, и в интерес на истината, нямах лошо впечатление за нея! Основно мнение за нея си изградих от прочетеното, и особенно от случая със Запряна. Вчера , гледайки предаването си затвърдих мнението!"Банален случай", прозвуча толкова грозно!Явно за нея са банални , трагедиите на жените, преживяли загуба!Не виждам капка съпричасност и човешко отношение в нея.Лично за мен докторът , следящ бременността ми на първо място трябва да е ЧОВЕК(още немога да прежаля моят бивш гинеколог , който беше с огромно сърце и почина точно от сърдечен удар на работното място)
Професионализмът на въпросната докторка, няма да  коментирам!Фактите говорят!

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 15:24 от mari_rus

# 849
  • Кърджали
Да повтаряш, че случилото се е банално и несериозно - това е меко казано отвратително... Такъв човек не мога да нарека това нормален лекар.... Дано да ме пази Господ от такива лекари...

# 850
Да каже , че когато е отишла сутринта за абразиото Весела Нейнски е била весела и в добро настроение #Crazy-не цитирам точно , но това беше смисъла , който аз схванах. За мен е абсолютна психарка.

# 851
Мен друго ми направи впечатление..изрядните и непокътнати листа, които държеше Мазнейкова. Сякаш вчера ги била написала, толкова много време е минало от случая с Нейнски, поне няколко пъти са били гледани, четени отново и отново...как така са останали непокътнати, в смисъл поне малко биха могли да се намачкат...

# 852
  • София
Точно така,явно са написани именно вчера!

# 853
  • София
Изненадана съм от последователността в мисленето и действията на Весела. Едва ли чак е била в добро настроение, но за да поиска материал за хистология е била доста хладнокръвна. Аз не бих могла да се справя.

# 854
  • София
Весела не е действала на мига, все пак.
След като Мазнейкова й е казала, че бебето не  е живо, е ходила и при друг лекар, който го е потвърдил.
След това Мазнейкова е направила абразио.
Имала е време и да премисли, и да се посъветва.

Общи условия

Активация на акаунт