Поредната лекарска грешка,отнела живот!

• 63 982
  • 1 280
  •   1
Отговори
# 825

Това "Горещо" по коя телевизия беше, че не ги гледам тивитата?
"Нова" ли?

# 826
    Остатъците от плацентарни и плодни части в матката не било животозастрашаващо и било несериозно????
    Тази жена май си мисли, че народът е много прост...
    Ако пък наистина вярва на думите си, аз ще си направя съответния извод що за акушер-гинеколог е...

# 827
Ами несериозно е  да обсъжда случай от практиката си с Венетка.Какво разбира тя?Освен да се кокори,друго не видях.

# 828
  • София
А защо трябваше да изнася подробностите за предишните операции на Весела?
Иначе: "Моля ви се..... аз с пикантерии не се занимавам.... ама ей така.... небрежно да ви вметна... че Весела си е правила цици.
Всъщност аз съм така особено високоморална."

# 829
Защото тя няма версия.Нападат я,отговаря на нападките с факти.

Факти?  Срещу всяко едно твърдение определена порода хора могат да ти изнесат факти.
И какви факти въобще изнесе??? Колко пъти спомена израза "това е несериозно", брои ли ги някой?
Факт е, че представянето и е било дълго репетирано, такова хладнокръвие и така добре подбрани реакции не се постигат спонтанно.

Да, съвсем небрежно спомена, че това момиче изглеждащо на 25 е всъщност на 35 и си е правила гърдите.

# 830
  • София
Ами несериозно е  да обсъжда случай от практиката си с Венетка.Какво разбира тя?Освен да се кокори,друго не видях.

Тогава защо е приела да участва в предаването?

# 831

Това "Горещо" по коя телевизия беше, че не ги гледам тивитата?
"Нова" ли?

По "Нова" беше!  

Резюме?

Давам, веднага. Щом е за Вас. Предаването беше тъпо и безсмислено. Мазнейкова беше лаконична, говореше общи приказки за морал и намекна, че няма какво да обсъжда медицински неща с лаици, Нейнски препоръча да си правим изследвания, а Венета се пулеше като все едно вижда извънземни.
Нали никой нямаше очаквания за серизоно предаване от страна на Венетка?

# 832

Тогава защо е приела да участва в предаването?

За да се оправдае...Но...май подценява медицинските познания на аудиторията...Иначе няколко пъти натърти, че е "несериозно" с Венета да обсъжда "тези неща", щото, видите ли, Венетка нищо не разбира, а тя е учила едиколко си години...
    "Къде съм аз, къде сте вий?"....

# 833
Защото тя няма версия.Нападат я,отговаря на нападките с факти.

Факти?  Срещу всяко едно твърдение определена порода хора могат да ти изнесат факти.
И какви факти въобще изнесе??? Колко пъти спомена израза "това е несериозно", брои ли ги някой?
Факт е, че представянето и е било дълго репетирано, такова хладнокръвие и така добре подбрани реакции не се постигат спонтанно.
Напротив,тя е винаги такава.По същия начин спокойно и цинично провлече-"Ааааа,така ли раждате вие от Естествено,с епидурална...ми то и другите жени така раждат."...и това в момента,в който д-р Павлова поемаше бебето....ако не бях там,нямаше да повярвам.Не ми е любимка,ни най-малко,но обвиненията тук са неоснователни,злобни и пресилени.Усложнения при аборт се случват,това не лекарска грешка,а съществуващ процент.
Нелина,ами така си е,тя учи цял живот,това не може да и се отрече.

# 834
По- скоро очаквах, че ще се информира повече, за да зададе въпросите си адекватно поне.
Поведението на Мазнейкова няма да го коментирам - разбира се, че ще каже, че не е виновна. Ако я питаме - тя никога не е виновна. Направо е страшно колко е нагла тази жена...

# 835
  • София
Нагла е, ама защо?
Защото вместо да й се опразни тъпата клиника все още има жени, дето ще отидат да й ръснат 4 бона за раждане. Що да се притеснява? Тя е "капацитет", а и бизнесът няма да пострада.
Пфу отвратително същество бе. Имала морал. Чудя се как спи това същество спокойно.

# 836
  • София
Нагла е, ама защо?
Защото вместо да й се опразни тъпата клиника все още има жени, дето ще отидат да й ръснат 4 бона за раждане. Що да се притеснява? Тя е "капацитет", а и бизнесът няма да пострада.
Пфу отвратително същество бе. Имала морал. Чудя се как спи това същество спокойно.

Не мога да се сдържа да не попитам: защо не поведеш движение за затваряне на Пирогов, например? Там какво умиране пада и повярвай ми, доста по-често - именно от лекарска грешка или подценяване на ситуацията, или друго...

За кой точно морал говориш???

# 837
  • София
Нагла е, ама защо?

Не мога да се сдържа да не попитам: защо не поведеш движение за затваряне на Пирогов, например? Там какво умиране пада и повярвай ми, доста по-често - именно от лекарска грешка или подценяване на ситуацията, или друго...

За кой точно морал говориш???

Защото за разлика от теб съм прекарала изключително много време в Пирогов, наблюдавайки работата на лекарите там. О, да смъртта е чест гост в тази болница, ама как да не е, като от цяла България си пращат най-тежките случаи там. Включително моята свекърва почина там, но повярвай ми преди това я оперираха 4 пъти и се бориха до последно с гадния рак.
Не можеш да сравняваш двете болници, защото нямат нищо общо.
Да не говорим, че дори Шейново си прати пациентка в кома в Пирогов, щото капацитетът им беше дотам.

За морала - ами Нейнски има епикриза от Шейново за това, което са извадили. Нали не мислиш, че има световна конспирация и всички се мъчат да окалят горката Мазнейковица.
Ти да си чула в друга болница да счутя игла в родилка и вместо да я извадят тихо и кротко да си я зашият? Щото майката пише тук и четох историята й. Е, мерси от тоз професионализъм.

# 838
Голяма трагедия.....  Cry ...просто незнам дори какво да напиша. Няма ли най накрая докторите да спрат да съсипват живота на хората,да отнемат любимите хора и после да си измиват ръцете с някое нелепо оправдание.....  Cry

# 839
Много неща стават и по другите болници...ама на българина му е в природата да плюе по по-успелите с хъс Sick
В Пирогов са върнали едно момче в тежък случай на лаймска болест,защото нямало осигуровки,по-късно почива.
В Майчин дом има много случаи на фатален изход,за някои с доказана лекарска грешка.
Кажи ми една болница,в която няма подобно нещо,само една.

Общи условия

Активация на акаунт