Поредната лекарска грешка,отнела живот!

• 63 983
  • 1 280
  •   1
Отговори
# 810
  • Варна
Какво знаят бе!?!? Нали нищо не са знаели и до последно са били в недоумение защо така се случва със Запряна!?
Ах, тиха лудост ме обхваща като ги чета! Не трябва да позволяваме да замажат и този случай!

# 811
...и двете болници не си говорят помежду си, така ли? О, боже ... ooooh!

# 812
  • На земята, която е всъщност звезда.
Сега се оказва, че няма в Бг болница, която да им се опре в диагностицирането. Нищо, че първо не знаеха какво е заболяването и признаха, че са викали външен лекар!  ooooh!

# 813
Поклон пред паметта на Запряна!Мир на праха и!Аз мисля,че един ден докторите ще бъдат наказани за всичките си грешки( поне така се надявам).

# 814
Според мен взех най-достойното и най-правилното решение и никога няма да се отметна от него. Казах НЕ, жената ще роди тук, защото това е единственият начин да се спаси плода. След това ще пратим майката на изследвания, но как да я пуснем да си тръгне оттук. Ако те искат, ДА, но по наше настояване, НЕ!”
[/quote]

Айде, бе! Герой!!!! Това са то ортопедите в България - велики!!!

# 815
    Мда...
    Най-добрият акушер-гинеколог между ортопедите и най-добрият ортопед между акушер-гинеколозите...

# 816
Пак ще се измъкнат.

# 817
  • На земята, която е всъщност звезда.
Те че ще се измъкнат, ще се измъкнат, защото в Бг пациентите не са защитени по никакъв начин. Но името на болницата е опетнено по такъв начин, че много трудно ще се съвземат!

# 818
Да видим тая вечер Мазнейкова какво ще излъже.

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 21:26 от SANTANGELA

# 819
Еййй, добре, че каза. Не гледам това предаване и щях да забравя.

# 820
  • Разград
И аз току-що видях реклама на "Горещо". Ще го гледам за да видя "прочутата" д-р Мазнейкова.

# 821
Не е обективна Венета. Не, че не сме го очаквали, но можеше поне тя да ни изненада. Весела разказва историята си, а г-жа Мазнейкова не разказва своята версия, подбира думите си спрямо казаното от Весела, чието интервю е видяла предварително.

# 822
Защото тя няма версия.Нападат я,отговаря на нападките с факти.

# 823
Мдааааааааа...
Доста мазничка таз Мазнейкова  ooooh! 
Нагла !
Ако не знаете, това да загубите така чаканото си дете е нещо абсолютно  ... несериозно  Thinking
Сигурно и факта, че тя уби Запряна (и Бог знае още колко родилки ) .... и звучи ... абсолютно несериозно  Stop
Как спи нощем тази  ?  newsm78

# 824
Защото тя няма версия.Нападат я,отговаря на нападките с факти.

Айде бе ,  няма версия ........
Затова  ли  така  старателно  неглижира ,  и  твърди   че
са  несериозни  повечето  факти .
Останах  с  неприятно  чувство  гледайки  д-р Мазнейкова .

Общи условия

Активация на акаунт