Поредната лекарска грешка,отнела живот!

• 63 997
  • 1 280
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Венетка сигурно е ходила на прегледи при нея.

# 796
  • София
Венетка сигурно е ходила на прегледи при нея.

Може,ама роди в Шейново Laughing
Май са й се видели "от долно нанагорнище" тези 3000лв.за раждане там.А доколкото я познавам Мазнейкова,си е на принципа "приятели, ама сиренето е с пари"
П.П. а и с риск да ровя в стари рани,Мазнейкова доста се пооака лятото с HPV-ваксините и съветите в бг-мама

# 797
  • София
Не всички, които се преглеждат при Мазнейкова, следят бременността си и ходят да раждат при нея.
Имат си лекар, но ходят и при нея на фетална морфология, щото нали е светило.
Венеткиният случай може да е такъв.
И сега, защото всичко с бебето Патрик е наред (за което се радвам искрено, дай Боже всеки му здраво бебче!), Венетка сигурно е от доволните, които ще дадат думата на Мазнейкова да се оправдава. Само предполагам. То ще се види.

# 798
А аз невярвам Венета да се съгласява с нейните думи .Тя винаги контрира събеседниците си.Ще е интересно май.

# 799
  • София
Не искам да съм пророчица,но сценарият ще е следният:
Според мен ще си бъде платена реклама за"Св.София" и Мазнейкова в часност.Колко ще е загрижена,как е викала онколког-консултант бля-бля......И Венетчето ще гледа с влажен кравешки поглед,и най-накрая извода:
че семейството  в мъката си се чуди на кой да прехвърли вината

# 800
Би трябвало предаването да бъде водено в полза на М. Иначе за какво и е на М. да се яви точно пред Венета, а не в Денят започва на пример, където гостува вече съпругът на Запряна.
Нана, наистина ли няма нищо ново официално?

# 801
  • София
И "Горещо" се излъчва на запис, все пак.
Всичко може да бъде доизкусурявано, презаписвано, първи дубъл, втори дубъл....

# 802
Освен това експертизата още я няма и на практика не могат да се изложат факти от нея в предаването.

# 803
  • София
Нана,ако си спомняш или имаш материали имаше една случка миналото лято пак с Валентина Мазнейкова.Случаят е следният:
Спешно една ромка започва да ражда и най-близката болница се оказва Св.София и там я кара линайката.Но,голямото НО,Мазнейкова я връща и не я приема,посл;е жената роди или в линейката или в друга болница.Съди ги,но вижте каква съдебна система имаме "съдът присъди в полза на ромката и да и се изплати обезщетение от ....50лв!!!" това става 2008г

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 14:12 от Madam Stasita

# 804
  • София
Нана, наистина ли няма нищо ново официално?

Абсолютно нищо. Мълчат като партизанин на разпит.

# 805
  • София
Нана,ако си спомняш или имаш материали имаше една случка миналото лято пак с Валентина Мазнейкова.Случаят е следният:
Спешно една ромка започва да ражда и най-близката болница се оказва Св.София и там я кара линайката.Но,голямото НО,Мазнейкова я връща и не я приема,посл;е жената роди или в линейката или в друга болница.Съди ги,но вижте каква съдебна система имаме "съдът присъди в полза на ромката и да и се изплати обезщетение от ....50лв!!!" това ства 2008г

Помня го този случай, обаче не знам защо ми се върти из главата, че драмата беше с Тина Киркова, а не с Мазнейковица. Ще поровя.

Допълвам се: Права съм била. Случаят е за Тина Киркова

Ето го
http://dnes.dir.bg/2008/06/02/news3063826.html

# 806
Абсолютно нищо. Мълчат като партизанин на разпит.
Случаят изисква и съгласуване по веригата от грешки, сигурно сега върви пазарлъкът.

# 807
Пазарлъка върви с пълна пара. Мазнейкова, обаче вероятно вече знае накъде вървят нещата, след предаването ще се досетим и ние.
Не знам дали сте попаднали на това нещо:

Цитат
Директорът на болницата д-р Христо Мазнейков разказа за първоначалното доверие на съпруга на Запряна към целия екип на клиниката, превърнало се в умишлена атака срещу болничното заведение.
„Този човек беше пред мен на колене, и плачеше, и ме молеше, че верува само на д-р Мазнейкова и на никой друг в България. Идва той, жената е много зле, виждаме, че става вече катастрофата и няма как. Аз съм изправен пред дилемата или да я изпратя в „Майчин дом” да роди, като на колегите ще има трябват още 3-4 дни да установят това, което ние вече знаем, през това време ще умре детето, задължително, и ще умре майката. Вие на мое място какво ще направите? Според мен взех най-достойното и най-правилното решение и никога няма да се отметна от него. Казах НЕ, жената ще роди тук, защото това е единственият начин да се спаси плода. След това ще пратим майката на изследвания, но как да я пуснем да си тръгне оттук. Ако те искат, ДА, но по наше настояване, НЕ!”

Оттук: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=350627

# 808
  • София
Интересно ....другарят Мазнейков е ортопед, не гинеколог. Как пък така изведнъж взима толкова категорично важни решения.

# 809
  • На земята, която е всъщност звезда.

Аз съм изправен пред дилемата или да я изпратя в „Майчин дом” да роди, като на колегите ще има трябват още 3-4 дни да установят това, което ние вече знаем...

#Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт