Поредната лекарска грешка,отнела живот!

• 63 909
  • 1 280
  •   1
Отговори
# 1 035
А сепсисът, който Мазнейкова 100 пъти каза, че не го е имало?  Rolling Eyes

Ами да, тая пък на черното бяло вика... Как не я е срам! Sick Close

# 1 036

Ами, срам.
Тя се беше ухилила като варена тиква по едно време.
  Twisted Evil

# 1 037
Лошото е, че вече и медиите не вършат работа.
След няколко дни ще мине и ще се забрави.

# 1 038
Фактът, че това окончателно становище трябваше да бъде готово на 8-ми май, а днес, 12 юли, то все още не е - навява на мисли за усилени опити за прикриване на истината.
Da,наистина много се бави.Но и  самото бавене и мъл4ание говори много.
Аз съм предизвиквала подобен вид разследване,заради дъщеря ми.След 35 дни имах тяхното становище,като през тези дни ми се обаждаха 2 пъти от дирекцията,т.е.осведомиха се напълно за моята гледна то4ка и какви доказателства притежавам.След това полу4их и писмо със заклю4ението им и къде мога да продължа да търся отговорност,признаха небрежността и лекарската грешка.От страна на ръководството на болницата са наложили наказания.Оттам нататък_моя работа дали и къде ще си търся правата на пациент.

Мисля,4е в България е крайно време да се въведат по болниците такива агенции за закрила на правата на пациета.И всяко разследване да тръгва оттам,на място.Много,много разбиха здравната система и положението е трагикоми4но направо.От друга страна ме у4удва защо 4астните клиники нямат застраховки?И как е възможно една уж"реномирана"клиника при проблем да си прехвърля пациентите по другите болници?
Ако се прави петиция,то по_скоро би трябвало да бъде обща,да покрива ето такива неуредености,а не за конкретният слу4ай.

Но аз също о4аквам да разбера как ще се развие разследването,тъй като мъжът на Запряна има вси4ки необходими документи и доказателства да търси отговорност от допусналите това.
За какви показания от лекари говорим,когато той има 4ерно на бяло написани становища.
Каквото и да изфабрикуват,не е ли възможно да заведе дело?

# 1 039
Тая гадина трябва внимателно да я разследват, преди години имаше друг смъртен случай при който лично беше зашила жената толкова, че починала от факта, че кръвта и нямало от къде да изтича ,
сега хитрицата е видяла, че случая е тежък, но все пак е искала да прибере парите и за това не я е насочила към друга клвалифицирана болница, ами е оставила милото момиче в ръцете на още по-некадърния си екип. Така че каквото и да е решението от съд.експертиза тя ще  излезе почти суха от водата...Въпросът е защо вече два месеца закъснява тази експертиза отговорете си сами....

# 1 040
Аз искам да питам нещо което не ми стана ясно.Мьжа каза ,че още преди да отидат в София и преди да направят секцио ,жена му е имала температура.Така ли е или се бьркам.Ако е така значи е имало проблем още преди раждането .А това че лекарите си вьршат работата през прьсти е много вярно,но тук има и нещо друго не само това ,че не е била почистена добре.

# 1 041
Лошото е, че вече и медиите не вършат работа.
След няколко дни ще мине и ще се забрави.

Дано Венета продължи да следи случая! Praynig Лошото е, че повечето неща ги казват и точно след месец никой не си спомня за това, защото медиите не са достътачно ангажирани с конкретен случай. Дано обаче Венета опровергае това Rolling Eyes

# 1 042
shefcheto, права си по принцип. Въпросът е, че какъвто и да е бил проблемът при Запряна, състоянието й се е влошило драстично след направеното секцио, и тя е била изписана с 40 градуса температура, 2 дена след раждането. Това е престъпна небрежност, която следва да бъде наказана подобаващо!

# 1 043
  • София

Ами, срам.
Тя се беше ухилила като варена тиква по едно време.
  Twisted Evil

Никъде не видях "да се хили" - познавам добре начина и на говорене и характерните черти на лицето ! Саркастична усмивка имаше само по отношение на предположение за диагноза, тиражирано първо в медиите.

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 17:10 от Vivi

# 1 044
    ivonska, предполагам, че след като я познаваш толкова добре можеш да ни обясниш на нас простосмъртните коментара и, че не само съпруга не заслужава обяснение, а и зрителите на предаването. Това явно е под достойнството и? Или просто се страхува да не лъсне с некомпетентността си Thinking Точно тази самонадеяност е навредила на пациентите и.

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 18:21 от mimkis

# 1 045
Потресена съм от случая със Запряна, даже съжалявам, че го гледах бременна, защото ми повлия много и не спирам да мисля за нея, дори сънувах кошмари с мойто бебе снощи. Мисля, че Мазнейкова има достатъчно връзки, за да не излезе никога истината наяве, ще се потули случая и нито Венета, нито друга медия могат да се справят с безобразието на тази псевдо докторка, която изглежда обръща специално внимание само на известните си пациенти. А простосмъртните издъхват в ръцете й. Възмутена съм , но вярвам, че някой ден ще й се върне всичко и ще има справедливост. Нищо чудно и след някой друг подобен случай някой баща да й види сметката #2gunfireИзвинявам се за силните думи, но аз не знам ако бях на мястото на Христо Коледаров какво бих я направила и екипа й.

# 1 046
Тази псевдо докторка трябва да влезе в Черния списък на доктори,не само в София,а в цяла България.
Признавам си,че ако аз бях на мястото на Венета,нямаше да се сдържа пред докито.

# 1 047
Не мога да разбера свръхочакванията, които имате от Венета. Тя определено не се държа като журналист.

# 1 048
  • София
Потресена съм от случая със Запряна, даже съжалявам, че го гледах бременна, защото ми повлия много и не спирам да мисля за нея, дори сънувах кошмари с мойто бебе снощи. Мисля, че Мазнейкова има достатъчно връзки, за да не излезе никога истината наяве, ще се потули случая и нито Венета, нито друга медия могат да се справят с безобразието на тази псевдо докторка, която изглежда обръща специално внимание само на известните си пациенти. А простосмъртните издъхват в ръцете й. Възмутена съм , но вярвам, че някой ден ще й се върне всичко и ще има справедливост. Нищо чудно и след някой друг подобен случай някой баща да й види сметката #2gunfireИзвинявам се за силните думи, но аз не знам ако бях на мястото на Христо Коледаров какво бих я направила и екипа й.

Не чети такива теми и не призовавай към вселенско правосъдие, че още не е доказана вина... Малко прибързано и пращаш убийци.  Wink Мисли за твоЙто бебе и не си забърквай емоциите с такива неща.

# 1 049
  • София
Виви, как точно е против правилата на форума да призова Джуличка да не вкарва излишен драматизъм в коментарите си по темата????

Или има нови правила, които допускат само коментари с определена насоченост???

Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт