Поредната лекарска грешка,отнела живот!

• 63 770
  • 1 280
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Ивонска, рутиш си реномето с постове лишени от смисъл  в тая тема, дали си струва?
Всичко, което искаме тук е разследване и справедливост. 

За реномето: не ми е важно, не правя политика. Ще оцелея и без да ме одобрявате, но ще остана вярна на себе си - по важно ми е. Отстоявам си позициите, а те са базирани на доста повече от масова истерия

За справедливостта: хубаво, но докато върви разследване, защо кълнете? Хората смъртните присъди премахнаха, защото и в съдебната зала ставали грешки, вие тук изпълнявате такива преди да са изложени фактите!

Да кажа пак: и аз искам истината да излезе наяве, за това следя темата, но не може да не ми направи впечатление как се потенцирате и виждате изкривено нещата.

# 1 066
  • София
Хората смъртните присъди премахнаха, защото и в съдебната зала ставали грешки, вие тук изпълнявате такива преди да са изложени фактите!

Така ли? Кои хора?
В колко американски щата се изпълнява смъртна присъда знаеш ли? А нали Америка е най-голямата демокрация?
Що не отидеш при майка, чието дете е било изнасилено като животно и заклано с буркан да я питаш дали е демократка?

# 1 067
  • София
Хората смъртните присъди премахнаха, защото и в съдебната зала ставали грешки, вие тук изпълнявате такива преди да са изложени фактите!

Така ли? Кои хора?
В колко американски щата се изпълнява смъртна присъда знаеш ли? А нали Америка е най-голямата демокрация?
Що не отидеш при майка, чието дете е било изнасилено като животно и заклано с буркан да я питаш дали е демократка?

1. Не всички се равняват по Америка (а и в повечето щати НЕ СЕ!)
2. Ти явно представа нямаш какво говориш
3. Бруталния драматизъм в примера ти не доказва нищо - отговора е ясен, но не и правилен

# 1 068
ivonska, с постовете си ме наведе на мисълта, че точно Мазнейкова ти е помогнала на теб лично много, но  Naughty не може и само за това пък ти да съдиш, че виждаш ли всичко било атака срещу нея и ред подобни глупости. Злобни хора има, всякакви хора има, заслепени също...
    Радвай се, че си от късметлийките, на които е помогнала, ако ти бе навредила би се поставила в ситуациата на потърпевшите и щеше да ти е лесно с тона на темата

# 1 069
  • София
...
    Радвай се, че си от късметлийките, на които е помогнала, ако ти бе навредила би се поставила в ситуациата на потърпевшите и щеше да ти е лесно с тона на темата

Съгласна! - който е пострадал лично - да кълне! Но се забелязва стадност и спортна злоба.

# 1 070
Явно чувството за благодарност също изкривява гледната точка.

# 1 071
защо и трябваше да подчертава на 5пъти,че тя не я е оперирала? И можеш ли да си 100% сигурен в нещо,което не си направил с ръцете си сам?  И има ли безгрешни хора? Тя за бог ли се мисли? Май да...

Много ясно си спомням нейни и негови (на съпруга) думи, че чувството им за отгворност ги е е накарало да приемат Запряна вместо да я пратят деректно в друга болница.  Защо тогава Мазнейкова не е наблюдавала и  извършила секциото лично?

# 1 072

Шери, тук даже нямаш идея колко си права!

# 1 073
  • София

ЕСТЕСТВЕНО! Но съм достатъчно интелигентна да следя за фактите и като вас чакам резултатите от разследването!

# 1 074
Малко да кривна от фактите, на няколко пъти четейки  изявления на Мазнейкова, ми минава мисълта дали няма някакви психични проблеми тая жена.  Съмненията ми подсилват и думите и "Господ знае от какво почина Запряна".  Това твърдено от самото начало, не е като да кажеш вследствие на силния стрес, на който е подложена след случилото се.    Хрумват ми и други неща, но предпочитам да ги запазя за себе си за момента.

# 1 075
  • София
Психичните й проблеми се наричат безочие и алчност.

# 1 076
Какво да ви кажа, подобни трагедии се случват почти всеки ден, просто не се разшумява около тях.И с този случай щеше да е така, ако не бяха намесени няколко хиляди лева и името на известен лекарски бизнес.А грешка в случая може и да е допусната, но едва ли е от некомпетентност или немърливост.Още повече пък от алчност.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ....
Всички грешим,но в този случай, с мазната физиономийка и изкривена саркастична усмивчица,се изживяваше като безгрешна!!!
Апропо и аз не разбрах,как се изписва родилка с температура?!М?!

# 1 077
...Апропо и аз не разбрах,как се изписва родилка с температура?!М?!

Родилка, родила със секцио.
И се изписва два дни след секциото.
И това е нормално?
Да, бе!
За някой откачен може, но не и за всички останали.
Пък били те и неуки, и без медицинско образование (по нейните думи).
  Crossing Arms

# 1 078
  • София - Рим и обратно

Пък били те и неуки, и без медицинско образование (по нейните думи).[/b]  Crossing Arms
Да бе да, дори да си приказва с водещата и зрителите за "бактерии, вируси и инфекции" било за нея "несериозно" Crazy Абе държеше се неадекватно жената, няма спор. И ние ужасно много й съчувствахме, че цинично дрънкаше нелепици ....може би от гузна съвест newsm78

# 1 079
Снощи за първи път чух за този нещастен случай. Съболезнования на семейството на жената.
Отвратих се от държанието на ''лекарката'' имаше нагло и бездушно държание, не искам да кажа, че трябваше да лее сълзи /едва ли би го направила/, но нямаше капка съчувствие към болката на този мъж...

Общи условия

Активация на акаунт