Поредната лекарска грешка,отнела живот!

• 63 764
  • 1 280
  •   1
Отговори
# 1 095
Цитирам по памет:
"Какви компреси,компреси ще правиш в Петрич!Ти знаеш ли къде се намираш?Знаеш ли,че това е най-добрата клиника...."
Такова отношение, тон и претенции!
На какво отгоре?!
Частна болница с претенции,че след като си плащаш,получаваш най-доброто!
И през цялото време съпругът е бил дежурна линейка...
Ами,ако нямат кола какво правим?
Гади ми се,гади ми се от безочието,от наглостта и стремежа на всяка цена да си съхраниш бизнеса!

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 23:24 от Териса

# 1 096
  • София - Рим и обратно
Някой по-назад беше публикувал някакъв имейл-ако искате може да измислим  някакъв текст,и всеки,който иска да го копира и да затрупаме с имейли министерството на здравеопазването-предполагам,че ако получат 200-300 еднакви имейла с ясно послание за справедливост по случая,може пък и да ни обърнат внимание...
Най-после нещо конструктивно.

# 1 097
  • София
...
Ами да разбира се! Аз лично (за съжаление) се убедих, че има определени болници, в които раждането ти ще мине добре, само ако имаш късмет да нямаш никакви проблеми. ...

Така е. И те далеч не са само частни - в доста от "големите" болници бъка от подобни примери...

# 1 098
  • София
МИ някой с повече дар слово да измисли 2-3 реда и,който иска да копва и да праща-ще потърся имейла и ще го постна-ако трябва на всяка страница ще го поствам.

# 1 099
# 1 100
Аз съм за открито писмо до медиите! 

# 1 101
  • София
Това също е добра идея!

# 1 102
Поредното доказателство/от архива/за "професионализъм" и"обгрижване"на свои пациенти...http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=285427.0
Пази Боже от такива професионалисти!

# 1 103
Как може една клиника ли болница каквото и там да е да полу4и лиценз,а да не може да покрие елементарни условия?

Точно си спомних за случая с Елвира. Sad Какво стана с това момиче?  Sad И то така - секцио в някаква частна клиника без елементарни условия! Close

# 1 104
Елвира последно я даваха есента по новините състоянието и беше будна кома, момченцето и пееше мила моя мамо  Cry а тя гледаше в тавана  Cry, не можеше да реагира въпреки че чува  Sad. Засега няма наказани  Close  , тя е оперирана в Майчин дом Варна

Мога ли да попитам къде мога да прочета за случилото се с тъжна мама

# 1 105
потресена съм от безочието на тази Мазнейкова.Немога да я нарека доктор защото тя не заслужава.А за случая със счупената игла е на моя близка.Горката Кали и тя бая изтърпя заради некадърноста на тази клиника.
Запряна почивай в мир момиче,а на семейството ти дано имат сили да продължат напред.

# 1 106
# 1 107

Мога ли да попитам къде мога да прочета за случилото се с тъжна мама
  http://www.vbox7.com/play:9c834fc8 Много тъжна история,не можах да сдържа сълзите си.

# 1 108
  • София
В момента при Гала в На Кафе говорят за случая,на тел.е съпруга на Запряна.

# 1 109
Случаят вече е потулен.Току що при Гала се изказа някаква докторка,която участва в доклада на МЗ,който още не е излязъл и каза,че:секциото било направено правилно и нямало остатъци от плацента Thinking Thinking  Thinkingи хистологичните изследвания не били правилни newsm78
Поредната бюрокрация в България.Беше им нужно време ,за да си нагласят нещата в тяхна полза и успяха!

Общи условия

Активация на акаунт