Бъдещи майки - АВГУСТ 2009- тема 29

• 13 451
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета ,
оказа се , че моите резултати от амниоцентезата не са добри и взехме решението.В понеделник постъпих в болницата и още вечерта всичко свърши....Много ми е тежко , но по-добре така.Моля да изтриете името ми от списъка.Моля ви не ме питайта защо и какво , защото по-добре да не знаете ...живях в един ад тази седмица.
На вас пожелавам здраве и здрави бебета през август!

# 181
Не е истина.... Cry Cry Cry....
Кокона, много кураж и прегръдки.Каквото и да напиша сега, ще е малко.....

# 182
  • София
 KokonaBonbona  - Милата мн. съжалявам. Бързо възстановяване.

# 183
КоконаБонбона, искрено съжалявам за загубата ти, незнам какво друго да ти кажа, за да те успокоя  Cry Hug

# 184
KokonaBonbona   Cry Миличка бъди силна и смела сега  Hug Съжалявам за загубата ти  Cry

# 185
УЖАС! ТОВА НАИСТИНА НЕ Е ИСТИНА!!! Думите са безсилни... Кураж и повече късмет другия път...  Cry  Praynig

# 186
 smile3518 незнам просто какво да кажа, аз си мислих че ще има такива новини само в първите 3- 4 месеца  а то какво стана, ден през ден ужасни новини  Cry
Много сили и кураж  на всики претърпели загуба и дано скоро се похвалите с    EFP

# 187
  • София
Кокона, дано скоро ти се обърне късмета и да имаш здраво и щастливо бебе! Hug
Много е страшно това.... Tired Face

# 188
Това наистина е кошмарно, много съжалявам и дано не се повтаря  Praynig

# 189
Аз имам чувството, че сме единствената тема с толкова много загуби  Sad
Кокона прегръщам те и...... незнам какво да кажа.....

# 190
Искрено съжалявам за всички момичета претърпели загуба  Tired Face Не губете надежда и вярвайте, че следващият път всичко ще бъде наред! KokonaBonbona една голяма и сърдечна прегръдка от мен   Hug

Jenuaria, не се страхувай от процедурата и от резултатите предварително! Стискам ти палци и ще се моля Praynig скоро да ни се похвалиш с "на страха очите са големи" и едно здраво бебе  ylinfant newsm32

# 191
Кокона вече нямам сили да казвам каквото и да е...не че бих помогнала с думи единствено за сълзите имам сили след такава новина.съжалявам  Hug успех следващия път  Praynig

# 192
  • София
Момичета,току що успях да изчета всичко което сте писали тези дни. Не е истина какво става в нашата темичка!!! Кокона,Елито...  Hug Hug Hug друго не знам дали има смисъл да казвам! Кураж и скоро да се похвалите!!!

# 193
Кокона  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug smile3518

# 194
Думи нямам в този момент,само се питам как е възможно?Прегръщам те силно. Hug

Общи условия

Активация на акаунт