И пак за аборта- дайте ми съвет

• 5 600
  • 21
  •   1
Отговори
Имаме детенце на 2,6 г и  сега пак съм бременна.Не искаме да задържим детето,в момента
периода е труден за нас.Моята лекарка ще ми прави аборт в петък,но ми каза,че при раждали
жени се прави с местна упойка и с вакуум.Това малко ме стресна,защото като чета тук всички
споделят,че се прави с пълна.То това си е все едно раждане!!??Моля ви,споделете каквото знаете.Благодаря ви

# 1
Спокойно бе момиче! Hug Няма страшно -  една позната има  3 деца и  след тях още 2 аборта - след един от  абортите веднага ядохме пица на центъра .... Peace
Не се шашардисвай - не е страшно! Кое точно те притеснява ?  Няма толкова общо  с раждането аборта... Peace Изтъргват те ( кюретаж) и айде .... Зная , защото баща ми 30 г вече е гинеколог!  Peace Peace Peace

# 2
но ми каза,че при раждали
жени се прави с местна упойка и с вакуум.
Това не е вярно,аз както е видно съм раждала,въпреки това миналия месец правих аборт с пълна упойка Peace
Събудих се,полежах десетина минути,облякох се и си тръгнах,здрава и права Wink

# 3
Притеснява ме неизвестното.Ето има вариянт за пълна упойка,но тук в провинцията май са
още в каменната ера.Не ми предложиха друго освен вакуум с местна за 100 лева.Предполагам
ако отида на частно ще си платя още толкова,но ще получа каквото искам.

# 4
мога да кажа че на моя приятелка и правиха аборт с месна упоика ,първа бременност и беше.Процедурата беше около 40-60 минути.През цялото време си беше в пълно съзнание ,да беше със вакуум и каза че е усещала какво и се прави но без болка естествено!!!Полежа 10-15 мин.и си тръгнахме.Нищо страшно

# 5
и още нещо на частно ще ти излезе двойно ако не и тройно ,значи тя плати 480лв но при частник в софия,имаше цял екип в смисъл енестизиолог,мед сестра и лекарката ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ!!!!! 100 лв  newsm78 но в болница ли

# 6
и още нещо на частно ще ти излезе двойно ако не и тройно ,значи тя плати 480лв но при частник в софия,имаше цял екип в смисъл енестизиолог,мед сестра и лекарката
брей,много бе,аз платих в шейново 250лв.,имах лекар,анестезиолог,сестра ,пълна упойка и пълно внимание Peace

# 7
  • София / Пловдив
Настоявай за пълна упойка!
В кой град си? Болница нямате ли?

# 8
В Благоевград съм,имаме болница и тя точно там ме покани когато е на смяна.Явно ще извършва всичко сама,защото иначе щеше да ми иска още някакъв документ а тя каза само парите и лична карта.Утре ще съм на друг лекар да видя тя какво ще ми каже,учудвам се че
не предлага пълна упойка и за това аз ще настоявам.Моя приятелка в Пловдив също е раждала
но й е правено с пълна и на половината пари.
Парите не ме притесняват,но искам качествена услуга.
Вие какво ще кажете???

# 9
Много зависи в коя седмица е аборта. Аз бях с мисед и въпреки, че бях вече раждала, ми сложиха пълна упойка. Мисля, че с вакуум се прави само в самото начало. Освен това за аборт в Окръжана и МД София искат предварително направени доста изследвания. Кръвна група, тромбоцити, време кървене и време съсирване, ПКК, васерман. При мен в МД имаше цял екип. Звучи ми много несериозно това, че лекарката сама ще ти направи аборта. Съветвам те да отидеш в София. Избери си болница, обади се и попитай. Не си далеч, така че не рискувай!

# 10
Имам още малко време да помисля къде точно да е.Иначе е съвсем в началото-3 седмица

# 11
Подкрепям Вики.Наистина всеки знае най-добре какво му е и сам преценява.
При кой ще  правиш аборта ?Имам приятелки,които са много доволни от д-р Терзийска .

# 12
sharpei, имам 2 аборта, втория от които с месна упойка по мое настояване (получих алергична реакция от пълната). Вакуумът е вакуум кюрета, изсмуква се съдържанието от матката.
Боли, но се понася. Няма нищо общо с раждането. Процедурата приключва за 20-тина минути. След 2 часа можеш да си у дома.
Успех!

# 13
Привет!!!
Аборта мина успешно в събота сутринта,точно както исках,с пълна упойка за не повече от 20 минути и май по метода на Кармен,не съм сугирна дали така се казваше.Нищо не усетих,после не ме болеше,сега пия антибиотик и чакам първи цикъл.Съвсем малко кръв ми тече само в деня на аборта,това нормално ли е???Д-р Терзийска е златна!!!!

# 14
Привет!!!
Аборта мина успешно в събота сутринта,точно както исках,с пълна упойка за не повече от 20 минути и май по метода на Кармен,не съм сугирна дали така се казваше.Нищо не усетих,после не ме болеше,сега пия антибиотик и чакам първи цикъл.Съвсем малко кръв ми тече само в деня на аборта,това нормално ли е???Д-р Терзийска е златна!!!!
Много момичета са доволни от нея.

Общи условия

Активация на акаунт