И пак за аборта- дайте ми съвет

• 5 602
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
Лекарите предпочитат местна упойка ,но не по причина ,че си раждала ,а от някакви техни съображения касаещи нашето здраве.
Ние жените предпочитаме пълна ,защото манипулацията е свързана с неприятни изживяваня.

# 16
Съвсем малко кръв ми тече само в деня на аборта,това нормално ли е???

Нормално е. Аз скоро правих аборт по медицински причини, кръв започна да тече съвсем малко на другия ден, после спря, след няколко дни имах леко зацапване и сега чакам цикъл.

# 17
Благодаря на всички за съветите.Желая ви здраве и много усмивки!!

# 18
Момичета, някой може ли да ми помогне с информация? Колко време след аборт е нормално да се забави първият цикъл?

# 19
Момичета, някой може ли да ми помогне с информация? Колко време след аборт е нормално да се забави първият цикъл?
30-40 дни Peace

# 20
Подкрепям Вики.Наистина всеки знае най-добре какво му е и сам преценява.
При кой ще  правиш аборта ?Имам приятелки,които са много доволни от д-р Терзийска .

Здравейте, бихте ли ми помогнали с информация за тази докторка,къде бих могла да я намеря. И на мен ми предстои аборт,но не знам към кого да се насоча.Благодаря предварително.

# 21
Подкрепям Вики.Наистина всеки знае най-добре какво му е и сам преценява.
При кой ще  правиш аборта ?Имам приятелки,които са много доволни от д-р Терзийска .

Здравейте, бихте ли ми помогнали с информация за тази докторка,къде бих могла да я намеря. И на мен ми предстои аборт,но не знам към кого да се насоча.Благодаря предварително.

http://www.v-blagoevgrad.info/show.php?action=show_adv&adv_id=489

Общи условия

Активация на акаунт