90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №46

• 22 115
  • 451
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро на всички фиданки   bouquet
Вчера бях много стриктна - бобова и вечерях точно в 18,00 и повече нищичко Naughty
а теглото беше - 56,6 - качила съм... Crossing Arms ooooh!
Днес - въглехидратна,ама довечера ще празнувам и как да карам......
Дайте ми идея....  bouquet
Лек и успешен ден
А и да кажа - на 09,04,2009 - воден ден Sick

# 31
  • Бургас
Добро утро, момичета! Благодаря за кафенцата  Hug
 Жане
Дидник, Честито ти рожденник! Да ти е жив и здрав и мноого да ви радва  bouquet
BuNNy  Sad Hug дано успеете!
На олекналите днес, честито! Гледам много водни се очертават в близките дни, ще успеете момичета  Peace
Аз днес плодова, киви, ябълка те такива работи  Mr. Green   Лек ден на всички!

# 32
Добро утро и от мен фиданки.
Честит празник на didnik мила да сте живи и здрави, и да се слушате повече  Hug
Лю, и ние имаме хлебопекарна и правим в нея тестото за питка и козунак, та ми е интересно да споделиш рецептата и начина на приготвяне на козунака.
BuNNy успех ти пожелавам.
Жани благодаря мила за новата тема, дано я изпълним само и само с така желани минуси.
Отчет - вчера първи белтъчно постен ден. Мина и то доста леко и без никакви прегрешения. Днес ден за варива, ще се хапва императорски ориз с подправки и повечко зелено луче и чесънче. Да видим дали ще ми хареса, тя Дари каза че удрял на цвекло та да видя Simple Smile
Айде от мен лек и спорен ден Ви пожелавам  Hug

# 33
  • Варна
Добро утро фиданки-сладуранки  Hug
Естествено страхотна изненада - както винаги  Heart Eyes
Черпя ви от по-рано за първия рожден ден на моя малък ерген, че после хич няма да остане време за нет

# 34
добро утро и от мен!
днес съм на бобови и още не съм решила какво ще се яде , ама постните чушки на кенар ми станаха напоследък любими!
авр1лка на съм ели , ама мисля да взема отношение по въпроса!
първо - мисля , че ще е страхотно да помогнеш на Мели с рецептите , защото на нея / до колкото разбрах / й остава малко време , за да превежда!!!  за което благодаря предварително от името на нас - по-малко разбиращите този език Hug  Hug  Hug  
второ- за пърженото и хляба- аз пържено много рядко ям, а и си мисля че не само че не е здравословно, но и е несъвместимо , когато човек прави диета , а хляб си мисля , че е добре от време на време да се хапва, разбира се  ,без да се прекалява. а за йо-йо , ако изкараш цялата диета и после изкараш още 90 със съобразена закуска и вечеря - то йо-йо няма да се появи! тези кила , които аз съм смъкнала от първата диета , не съм ги върнала!!! Peace ще ти е трудно да ги смъкнеш и задържиш, ама не невъзможно!
пожелавам лек и режимен на всички!

честит рожден ден на съкровището ти дидник , много да ви радва и да ви обича!!!!

# 35
Ели,снощи забравих да ти кажа добре дошла отново!!!  bouquetМного бързо да свалиш излишните кг. Hug

Жабче, Hug

Дидник,честит рожден ден на порасналото ти момченце!!!!!  Gift newsm59

За теб

# 36
Добро утро фиданки Hug

Дидник честит рожден ден на малкия ти мъж-да е жив, здрав и палав Hug

авр1лка и аз си мисля, че ще е хубаво да се разбереш с Мелисита и да и помогнеш. Аз имам желание и поназнайвам руски но с рецептите не успявам защото много лошо се вижда сниманото. Пиши на ЛС на Мелисита и ако искате превеждайте заедно Peace

# 37
  • София
Значи пържено - НЕ! така ли??

# 38
avr1lka препоръчително е да се избягва, или да не става навик  Peace
Иринка, Ники, благодаря Ви за топлото посрещане  Hug

# 39
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Значи пържено - НЕ! така ли??

Не е полезно и за стомаха. По добре задушено , варено...  Peace

Елинор , да те попитам по време на диетата сега , може ли и да се лунува?
Кажи си мнението , че съм решила да съм хем диетична , хем и лунуваща. Blush
Сега на 9 се пада лунуването , а аз съм на варива. Ще си хапвам варивата за деня
и от 17:56 ч. започвам лунуването , а на десети след глада и след 17:56ч.
ще хапна парче баница или направо лентичка шоколад.  Crazy
Става ли тая комбинация? Confused

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 10:05 от ♥ ЖаБкА ♥

# 40
♥ ЖаБкА ♥, става мила да се комбинират и аз го правя това и добре си го замислила за тази фаза, на 10 вечерта да е нещо по лекичко, така че прецени дали ще е парче шоколад или парче баничка, въпреки че ако е в малко количество баничката и да не е много мазна няма да ти натежи много.

# 41
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Ели , благодаря ти.   bouquet  
Може и да е само шоколадчето или имам едно сокче дето
е 15кал на 100гр.  Peace Може от него една чаша да взема.  Simple Smile
Така или иначе пък на 11 съм на семейно тържество и ще прегреша
със торта или парче месце , та поне да компенсирам. Embarassed

# 42
  • Варна
Дидник, честита годинка на малкия ти ерген!

# 43
Добър ден и от мен!  Hug

След вчерашния режимен белтъчен, вечерта излизах и си пийнах някоя и друга глътка алкохол, но имах нужда просто и си го позволих. Embarassed Днес кантарът показва някой друг грам по-малко и е добре. Laughing
Иначе съм на варива и нямам търпение да хапна от любимия си боб.  Whistling Това ще ми е и за обяд, и за вечеря. Peace
Гледам, че има и други, които са като мен - на 9-ти плодови и на 10-ти водни. Mr. Green Не съм решила как ще го направя този път водния, след като ще пътувам, но ще  видя. newsm78

Дидник, Честит Рожден Ден на момченцето ти! Да е жив и здрав и много да ви радва!

# 44
Дидник, честит рожден ден на малкото ти мече  bouquet Да расте здравичък, умен и добър   

('звинете за цвета в роз, но ми грабна очото Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт