90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №46

• 22 125
  • 451
  •   1
Отговори
# 375
Фиданчициииииииииии къде сте бе  newsm78 newsm78 newsm78 Аз нещо май съм объркала часа на ставане, или по точно на лягане  newsm78 то ще да е от лунуването. Малий да взема да си лягам, а вие утре се похвалете с некое минусче, че иначе незнам ще ги гръмнем тия кантари  #2gunfire
 smile3524

# 376
  • Стара Загора

Добро утро фиданки Hug
Аз ви поднасям кафето и закуската и изчезвам на разходка.
След вчерашния ден на варива съм -200гр,днес ще хапвам спагети с кетчуп,а за вечеря нещо сладичко Peace
Айде днес всички да се похвалят с минуси Hug
Мушморок много добре изглеждаш  bouquet
mihikamiheka довър резултат имаш Hug пиши често Peace

# 377
Добро утро и от мен. От няколко дни не съм влизала да ви видя, обаче аз си трупкам минусчета и съм много доволна. От вчерашния въглехидратен ден
съм -200гр. Мерси за закуската pamsi. Много рано ставате Shocked бе pamsi. Аз сега се приготвям и отивам на плуване с мойта съседка. Зарибих я с тази диета, обаче тя е несериозна и непрекъснато я нарушава. Освен с няколко часовото ходене през деня днес включваме и басейнчето а от другата седмица и антицелулитните масажи.
Хайде от мен хубав ден на всички и много минусчета да трупате.
НаТи как вървят при теб нещата? Стискам палци за добри резултати.

# 378
 Привет!!!
   Вирджиния Hug Hug и аз леко по леко пъпля към целта JoyРадвам се че и при теб нещата са се раздвижили Peace
  Момичета аз няма да се похваля с минус след водопоя Rolling Eyes -мъжът ми ме успокои с думите-"миличка важното е че няма плюс" Crazy ooooh!.Възможно е да е от предстояция МЦ или просто аз наистина си свалям трудно ,ама както и да е.Днес съм на плод и зеленчук па белким утре имам нещо надолу иначе ще си завърша 1 цикъл с -5 кг което пак си е добре Wink
 Мушморок много си сладка,прическата е супер,а и личи че си се вталила Hug
 mihikamiheka добре дошла Hug,много минуси ти желая
          слънчев ден Hug Hug

# 379
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Честит празник!

Да се похваля и аз.  Wink Нямам минус , но нямам и плюс ,
имайки предвид цикъла съвпадащ с лунуването.  Simple Smile Поне си затвърдих
минуса от оня ден.  Peace  Днес съм на зеленчуци и довечера на РД.  Hug
Но , следващата седмица ще лунувам на поправителен за нЕкой минус.  Laughing

Памси , мерси за закуската и браво за минуса.   Hug

Мушмуроче , супер си , не видях шарена коса.  Hug

Верджиния и на теб , честит минус.  Hug

Нати , прав е мъжът ти , не се отчайвай от МЦ е.  Hug

Ели , ти добре си лунувала и лудувала.  Heart Eyes

Хубав ден , момичета.   bouquet  

# 380

Фиданки,
Памси,благодаря за кафенцето и закуската
Мушморок супер си и преческата си я биван
наТи не се ядосвай от МЦ-то е,желая ти -,-,-
minikamiheka-добре дошла,успех в борбата с килцата
да се похваля кантарчето показва -1кг,след
лунуването много се радвам
пожелавам на всички минуси големи
Честито на празнуващите днес  bouquet
слънчев и усмихнат ден-фиданчици Hug Hug Hug

# 381
Добро утро, момичета! Спахте ли добре? Аз винаги се меря след плодов ден, така че не знам накъде вървят килцата. Ще дам отчет чак в понеделник. Надявам се кантарът да ме зарадва Laughing На всички вас пожелавам същото.  Hug Днес съм въглехидратна и ще си подсладя душата, защото много обичам сладичко ( то кой ли не обича Thinking ) Прекрасен ден ви пожелавам и успех на всички! Hug

# 382
Добро утро фиданки! Как сте след лудуването?  Mr. Green
Аз снощи малко прегреших, хапнах две фафлички, не можах да удържа до днес...  Tired Ще си правя бутер пица и съм си взела тиквеника, който Жабка ми препоръча. Днес ме чака чистене и приготовления, че утре мъжа ми е именяк.

# 383
Лю, да е жив и здрав мъжът ти, а на теб успех с домакинската работа  Laughing Лично аз не я долюбвам много, много.  Laughing

# 384
Абе и аз, ама няма начин. Пък като се вихря и калории изразходвам. По- късно ще ви покажа каква торта съм сътворила, стискайте палци да е успешна, че за сефте ще я правя.  Mr. Green

# 385
ВЪХ МЕРСИИИ.Ама вий ся щото сте пристрастни и затова само суперлативи.абе ще стане положението още по добре но иска вреем.Искам само да се похваля че вече съм 69,5кг.Абе друго е като кажеш 6 и.....,а не 7 и ...... Mr. GreenОтовам да се оправяме че ще се щуросваме по магазинии  после по кафета.Целувам ви всички  Hug

# 386
Привет
завърнах се  Mr. Green

трябва да ви прочета, а и днес сме на сватба и ме чакат приготовления, така че ще се включа пак тези дни като понаваксам

отчет от мен - от началото - 9 кг (първи цикъл и 4 дни), сантиметрите са средно - 7-8 см навсякъде
много съм си стриктна и има резултат  Grinning
водния ден си го изкарах много добре, а след него намалих доста порциите

# 387
фиданчици здравейте и от мен!
отчет- след вчерашния водно/лунен ден съм -1 кг и сутринта кантарче показа 52,2.... #Crazy , е те тази цифра не съм я виждала от ...сигурно има 10 години!
сега излизам с малкия да играем на слънце , а като се прибера ще се върна назад да ви прочета!
лек и режимен!

# 388
  • София
Добро утро
да дам отчет след водно- лунните дни. На механ. кантар няма намаление. Засегаинвентара не е засилен от 12 ет. защото успях да влеза в 1 любима пола. Последния път като я сложих бях като хамбургски салам в нея. Сега седи значително по-прилично. Има още какво да се желае, но пестепенно.
Мушмурок, много сте сладки с бебето. И разликата във фигурата си личи, браво.

# 389
  • При моето съкровище
Здравейте и от мен
Аз след няколкото дни на постепенно сваляне...........и минусчета, онзи ден видях един голям + 1,200  Sick незнайно защо (надявам се от наближаващия МЦ), т.е. лентичката ми не е много вярна.
Но както и да е не се отчайвам, а с нови сили сега боря плюса  Mr. Green

Днес съм на въглехидрати и за обяд ще си хапна ръжени макарони с лютеница, а за вечеря още не съм решила. По ваша препоръка (благодаря за което   bouquet) след плодовия ще си направя втори плодов (вместо първи воден), така че живот и здраве във вторник ще рапортувам резултати от първи цикъл.
Много усмивки и хубаво време ви пожелавам, момичета   bouquet и много минуси разбира се...

Общи условия

Активация на акаунт