ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - кандидатстване 2009/2010

• 86 377
  • 1 504
  •   1
Отговори
# 1 365
Здравейте, можете ли вече да кажете конкретно кога смятате да пуснете тази функция за въвеждане на родител,защото както виждате не съм само аз "ревящия" а пък да седя и да гадая и да проверявам през един час не си е работа!

Присъединявам се и аз към въпроса  Peace

# 1 366
Според мен не трябва да има знак  + . Всички точки трябва да са цяло число. Така успешно ще могат да стават нарушения с тази скрита информация. В крайна сметка никой от останалите потребители не може да влиза по профилите и да чете.
anaya , да това са основните+социалните критерии, БЕЗ допърнителните

# 1 367
  • София
'Айде де, какво стана с бутона за въвеждане на родител Mr. Green Изчака ни се чакането.

# 1 368
  • София
момичета, имам въпрос. извинете ме, но нямам време да изчета последните страници. вече коментира ли се родените ян. 2006г. как ще кандидатстват с набор 2005г., как ще става това, какви документи, къде и кога трябва да се отбележи това. благодаря ви предварително  bouquet

Мисля, че децата, родени януари 2006 г. няма как да кандидатстват с набор 2005, това важи за 2007 и по-малки. Нека от екипа да уточнят и да ме поправят, ако греша.

# 1 369
Има допълнителен критерий критерий "поне единият родител да работи в административния район". А студентите, които учат в административния район на градината, могат ли да се възползват от тази 0,1 т. на работещите? Ако не могат да я ползват - защо? Аналогично е с местоработата. А ако могат - как се упоменава това в системата?

Да, аналогично е. Този допълнителен критерий е избран само от 2-3 градини. Ще може да укажете района на месторабота/ВУЗ, когато пуснем изчисляването на доп. критерии.

Цитат
И нали, въпреки че точки се дават само до 3-то желание, няма да има проблем и е позволено да се кандидатства в повече от три детски заведения?

Разбира се. Няма ограничение в броя на кандидатурите.

Това е за diana_t. Отговаря на въпроса й.  Simple Smile

# 1 370
  • София
момичета, имам въпрос. извинете ме, но нямам време да изчета последните страници. вече коментира ли се родените ян. 2006г. как ще кандидатстват с набор 2005г., как ще става това, какви документи, къде и кога трябва да се отбележи това. благодаря ви предварително  bouquet

Мисля, че децата, родени януари 2006 г. няма как да кандидатстват с набор 2005, това важи за 2007 и по-малки. Нека от екипа да уточнят и да ме поправят, ако греша.

аз доколко зная родените ЯНУАРИ 2006г. ще могат да кандидатстват с набор 2005г., но незная как точно, затова питам Rolling Eyes

# 1 371
  • София
Казаха, че когато пуснат изчисляването на ДК, щели да пуснат и място, където да попълним адреса. Така след това ще се изчисли автоматично.
Сигурна съм в това, което казвам, защото и мен този въпрос ме вълнува. Питах и ми бяха отговорили някъде назад.

Мерси много. Този отговор търсех Simple Smile
Уж си мисля, че следя темата, но явно не успявам   bouquet

# 1 372
Пак да попитам ще има ли разделение на опашките 60/40% ?

# 1 373

И аз това си мислех, но не го написах, защото не бях сигурна и да не заблуждавам. Защото 2006 г. са по новия регламент, а 2005 г. по стария. Мисля, че кандидатстването с предходни набори ще става само ако кандидатстват по един и същи регламент.  Peace Но наистина нека изчакаме и от Екип ИСОДГ да се изкажат по въпроса.
Дано да нямате проблеми и да приемат детенце! Може би сега измислят как точно да решат този проблем ...

# 1 374
  • София

Taка е, само родените януари 2007 ще могат да си избират набора.

# 1 375

И аз това си мислех, но не го написах, защото не бях сигурна и да не заблуждавам. Защото 2006 г. са по новия регламент, а 2005 г. по стария. Мисля, че кандидатстването с предходни набори ще става само ако кандидатстват по един и същи регламент.  Peace Но наистина нека изчакаме и от Екип ИСОДГ да се изкажат по въпроса.
Дано да нямате проблеми и да приемат детенце! Може би сега измислят как точно да решат този проблем ...

Да, така е. Това се получава от разделянето на регламентите. Няма друг начин.

# 1 376

ИМАМ ВЪПРОС относно този критерий:

ДК5. Детето има поне един родител, чиято месторабота е в административния район на детската градина----изчислява се автоматично

Как точно ще се извърши автоматично?
Да речем фирмата има регистрация в даден район (възможно е дори и да е извън Сф), но офисите й са разположени на няколко места в гр. София

Преди време пак бях попитала, но не ми беше отговорено.

Взима се района на месторабота - там, където реално работи родителя. Това няма как да се провери автоматично - необходимо е служебната бележка да съдържа адреса на месторабота. Като пуснем изчисляването на доп. критерии днес ще може да изберете района на месторабота. Само няколко градини са избрали този доп. критерий.

# 1 377
  • София

Taка е, само родените януари 2007 ще могат да си избират набора.
как само родените 2007г., мисля че това важи и за 2006г. (януари родените, като те ще кандидатстват по стария регламент с набор 2005г.), моля от ЕКИПА за уточнение Rolling Eyes

# 1 378
Казаха, че когато пуснат изчисляването на ДК, щели да пуснат и място, където да попълним адреса. Така след това ще се изчисли автоматично.
Сигурна съм в това, което казвам, защото и мен този въпрос ме вълнува. Питах и ми бяха отговорили някъде назад.

Мерси много. Този отговор търсех Simple Smile
Уж си мисля, че следя темата, но явно не успявам   bouquet

Моля   bouquet

Аня, мисля, че още в старата тема бяха казали, че ще има 2 опашки, но всеки ще вижда само 1 (тази, към която е детето му). А след септември опашките ще се слеят и което дете е с повече точки, ще влиза в градината. Само че сега има деца с повече точки в списъците (предполагам социални) и не знам ... Може би тепърва ще дооправят нещата.
Надявам се, че не те заблуждавам. Ако греша, нека от Екип ИСОДГ да ме поправят.

# 1 379
А момичета вие как изпращате запитване до екипа на ИСОДГ? Аз се опитах, но от няколко дена получавам съобщение "Невъзможност за изпращане на ново съобщение в момента." , а когато изпратя думичката "тест", съобщението се изпраща успешно. Явно е някакъв BUG.

Това, което исках да попитам е, защо не се изчисляват точките от допълнителните критерии и на коя дата ще стане изчисляването им ?

Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт