Частна детска ясла в София

• 160 492
  • 810
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Таксата в "Слънчогледи" все още е 700 лв.  Hug

# 556
  • София
Съвсем прясно инфо от частна детска ясла "Аника", Младост 3.
До месец собственичката пуска ново крило, в което ще се помещева ясленската група с най - малките. За децата се грижат две жени, заедно с музикален педагог и мед. сестра.
Работното време е от 7.30 де 19 часа, от понеделник да петък.
Таксата е 440 лв., работят целогодишно, т.е. лятото си взимат отпуски поетапно и градината не затваря за летния сезон. Това е за сега, в неделя най - вероятно ще се срещна с нея, ако някой се интересува ще пиша и още инфо.

# 557
Trixy, в каква сграда се помещава тази Аника? Имат ли двор?

# 558
  • София
secret girl, още не съм ходила да видя лично.
До колкото знам са в апартамент или етаж от блок.
Извеждат ги на площадка зад блока.
Като имам инфо "от извора" ще пиша повече.  Peace

# 559
trixy, моля те да питаш дали договорът може да е за по-малък период, а не за цяла година, както са по принцип   bouquet

# 560
  • София
Мрън, ще попитам непременно Peace

# 561
  • София
Моето дете посещава Funky Monkey и още от първия ден много й харесва! На 2,5 години е.
Таксата е 590 лв.

Имат много разнообразни и интересни занимания всеки ден и детето научава много. Имат английски, йога, танци, гимнастика, изкуства...
Не е боледувала досега и много си обича учителките.

bouquet

# 562
Здравейте, четох темата по диагонал, но не открих каквото търся.
Договорът, който се сключва с ЧДЯ за колко време е? Нали можем да отпишем безпроблемно детето, ако нещо ни притесни.

# 563
Здравейте, четох темата по диагонал, но не открих каквото търся.
Договорът, който се сключва с ЧДЯ за колко време е? Нали можем да отпишем безпроблемно детето, ако нещо ни притесни.

Зависи от яслата. Договорите не са универсални. Със сигурност можеш да прекратиш договора, когато пожелаеш, при условията, които си подписала. 

# 564
# 565
Момичета четох темата, както и други подобни, но не открих по-актуална информация за детската градина на Дойче шуле (Горна баня). Интересува ме размера на таксата, тъй като в сайта им нищо не пише за това освен, че е годишна, а някъде в стари теми се споменаваше за месечна такса. Инфото обаче беше от 2005-2006 г., та ако някой знае нещо, моля да сподели   bouquet

# 566
Мами здравейте, четох уж темата.. ама и аз по диагонал  Rolling Eyes та да питам за частна ясла някъде в надежда... или в близост.Има една в обеля 1 - Арлекино, но тя не ми допада.
 и Още нещо .. някакви отзиви за яслата  Палечка в Лозенец..?
Извинявам се ако има вече написано по темата...

# 567
В Надежда няма частна ясла. Най близката такава с двор е Арлекино ( тя не е в Обеля 1, а е в селото).
Ти каква търсиш- с двор или без? Детето ти на 7 месеца ли е? Само в една ясла съм виждала толкова малко дете.

# 568
Да Арлекино я знам , но не ме устройва.Аз живея в Обеля и е до нас... но 540 лв няма да дам в обеля...
Сега става на 8, но няма сега да го дам.Искам да разгледам и да имам вариант ако не го вземат в държавна септември.. а може и по рано Simple Smile

# 569
За по малко от 500 лв има само в апартаменти по принцип.
Ако те устройва това- има в Люлин.  Аз съм гледала само такива с дворове, но те не се вместват в тази ценова граница.
в тази тема има списък на ЧДГ, но не всички имат яслена група. И не всички цени са актуални
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=410664.msg11769941#msg11769941

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 16:27 от Рокси

Общи условия

Активация на акаунт