Частна детска ясла в София

• 160 479
  • 810
  •   1
Отговори
# 60
      Много благодаря за информацията, след малко и аз ще ходя да видя Палечка, много се надявам да ми хареса, за да не търся повече.
Ще те помоля после да споделиш какви са ти впечатленията. И аз съм се спряла на Палечка, но се чудя все още между двата филиала. Все ми е далече, но са в района на работа на мъжо ми и цената е сравнително ниска.

# 61
Някой може ли да ми даде информация за Детска ясла/градина Пчеличка в Люлин 9?

# 62
Моята дъщеря ходи в Палечка, те са два клона на Радиото и един зад Кемпински на Черни връх. Ние(1г6мес) сме на Черни връх,а на вуйчо ми детето(на 3г)са на Радиото, и сме супер доволни.Цената е 330лв + храната, работното време е 7,30-19ч. За Черни връх мога да кажа-в къща е пригодено, но много сладко, с ново дворче, до къщата има огромна държавна детска, не знам коя е. На два етажа е-долу са малките, горе по-големите. Яслата им е само на Ч.Връх, на Радиото е над 2г. Аз пуснах Криси на 1г.2м и се адаптира за 5 дена, яде си всичко-закуска, обяд от супа,основно и десерт и следобедна закуска.Има къде да се спре, от Раковска тръгвам от работа 18,30-18,45 и до 19 съм я взела. Иначе като занимания знам пеят,играят и чат пат филмчета, ако не е хубаво времето за навън. Не знам обаче има ли свободни места, ако имате въпроси-на лс, че рядко имам време да влизам вече. Успех  bouquet

# 63
Ще те помоля после да споделиш какви са ти впечатленията. И аз съм се спряла на Палечка, но се чудя все още между двата филиала. Все ми е далече, но са в района на работа на мъжо ми и цената е сравнително ниска.
[/quote]

Аз ходих в тази до Радиото - изглежда ми нормална ясла. Всъщност са две групи - една до 3 и една след 3 години. По-малките имат отделна стая за спане, по-големите имат отделен кът в стаята, където играят. Всички деца си играеха и изглеждаха спокойни, нямаше ревящи деца. Учителката с която говорих е младо момиче - може би между 25 и 30 години и изглежда мила. Чисто е. Извеждат децата на площадка пред градината да си играят. Незная дали децата се гледат добре, но поне така изглежда. Може би ако не намеря нещо по-подходящо като местоположение ще запиша малкия си там

# 64
Цитат
И аз искам да се включа с леко отклонение от темата относно адаптацията на децата в яслите: На 1 год.  и 6 месеца дадох детето си на държавна ясла, като смятах, че с частна ясла ще го разглезя - оказа се, че след като детето ходи на яслата месец и половина, така и не се адаптира и всяка сутрин не искаше да излеза от вкъщи, не спираше да реве по пътя, взимах го от яслата отново ревящо, спря да спи в леглото си, затвори се и не искаше изобщо да  излиза с мен и с баща си навън даже и на разходка. Отписах го. Една приятелка ми препоръча една ясла - занималня на Венета Михалева. Нищо нямаше в интернет за яслата, но записах малкия. И незнайно как детето ми се адаптира точно за два дни. И странното беше, че не само моето дете не ревеше, ами нямаше нито едно от общо 12 - 13 деца, което да съм чула да реве вече 6 месеца. Когато ходя го вземам всички деца са спокойни, играят и се смеят, и не искат да си тръгват, защото им е добре там. За съжаление всичко хубаво има край - понеже апартамента, в който гледат децата е под наем и собствениците го продават, от началото на юни няма да имаме ясла и се налага да търся нова.
      Само искам да кажа на майките, които смятат, че цената на яслата, битовите условия, лицензиите, медицинския контрол, езиците и др. подобни определят отношението на учителите към децата им и спокойствието на малчуганите  - това не е така, нашата ясла струва 15 лева за дните, в които ходи детето, но детето се научи да прави гимнастика сутрин, да пее /въпреки, че не говори много/, да се облича и съблича,  да се обува и събува, да пишка в гърнето, да играе с пластелин, да танцува и много други, но най- вече да се смее и радва, когато отива към яслата и да е спокоен и щастлив, когато го взимам. Затова смятам, че определящото за яслите - било частни, било държавни са учителите и хората, които се грижат за децата ни. Благодаря на Вени Михалева и на Зори затова, че гледат и ще гледат още месец момченцето ми толкова добре и се надявам да имат късмет в живота, защото те самите бяха късмет за нашето семейство.

Привет!
Съжалявам, че спамя темата, но не си регистрирана, за да ти пиша на лични.
Моята дъщеря (Вики, на 2,1 месец) също ходи в занималнята на Вени Михалева. И аз съм много благодарна на двете жени за любовта, с която се отнасят към детето ми. Когато ми казаха, че закриват яслата, като излязох се разплаках Embarassed
Сега се двуомя за часта ясла Маргаритка, защото ние живеем в Павлово и ми е много близо.
Ще се радвам да поддържаме връзка.
Вие може би се майката на Гани? Вики не може да му каже името и го нарича "Дани" Grinning, явно са приятелчета

# 65
А всъщност в Палечка до Радиото имат ли места?
На мен там като локация ми е много удобно. Не ми харесва мястото където ги извеждат, на една площадка пред блока, много е близо до улицата, не е оградено така че да не могат да излязат децата или пък да влезе някой, а и трафика там е ужас и въздуха който дишат е доста мръсен....

# 66
А всъщност в Палечка до Радиото имат ли места?
На мен там като локация ми е много удобно. Не ми харесва мястото където ги извеждат, на една площадка пред блока, много е близо до улицата, не е оградено така че да не могат да излязат децата или пък да влезе някой, а и трафика там е ужас и въздуха който дишат е доста мръсен....

В яслената група поне за сега има места, за по-голямата група не съм питала.

# 67
Здравейте мамчета,

Някой чувал ли е за ЧДГ "При баба" ? Намира се в Бояна. Има ли отзиви за нея, чували ли сте нещо изобщо или самата градина е нова затова и аз не я знам?

Ще съм благодарна на някакви отговори от ваша страна  bouquet

Благодаря Ви предварително Laughing

Ако и аз разбера нещо повече ще пиша  bouquet

# 68
Здравейте,

Несъмнено страхотна тема, изключително полезна за мен   bouquet Hug
Искам да попитам майките, които водят дечицата си в Мери Ленд и в Маргаритка - тези конкретно заведения целогодишно ли работят?
За Маргаритка ми направи впечатление в сайта, че пише че учебната година е от 1-ви Октомври до 30-ти Май; през лятото как е?

Моето притеснение е, че сина ми заспива само на гърда (още го кърмя) и не знам как ще е със следобедния сън.
Ходих да проверявам в Мила, там директорката почти ме отряза като ми каза че детето ми едва ли ще се адаптира щом още го кърмя. Това не ми направи добро впечатление. Другото, което не ми хареса там е, че няма медицинско лице.  За това Мила отпада за мен като вариант.
Как стои този въпрос в Маргаритка и Мери Ленд ?
То е ясно, че ще трябва и да ги посетя де, но все пак да имам и други впечатления.

Предварително много благодаря на всички   bouquet

# 69
  Здравейте!
 Ферди за работното време в Мери ленд - от 8.00 до 19.00 и през лятото няма да има ваканции , т.е целогодишно си работят . По напред в темата съм писала маойте впечатления и условията . Изобщо много съм довола и съм с две ръце ЗА  Peace

# 70
  • Ænima/Albuquerque
Здравейте!
Записвам се да следя темата!
Интересува ме "Палечка"!
От колко приемат в яслената група?
От годинка ли?

Налага ми се да започна работа,а малката ще е на 8-9 месеца...не знам какво да правя!
Сигурно нашите ще ни помагат докато дойде време за ясла,но ми се искаше да не ги ангажирам.
Моля,дайте ми насока.

# 71
Момичета, някой да има отзиви за тази градина? Никъде не намирам нищо писано за нея!

# 72
Момичета, някой да има отзиви за тази градина? Никъде не намирам нищо писано за нея!

До момента няма нищо писано за нея. Мисля, че е нова. Аз от скоро видях,че са разлепили обяви из квартала за нея.

# 73
Здравейте, мами Simple Smile
И аз на свой ред искам да попитам за лични отзиви за "Чуден свят"? Ходихме на място, разговаряхме, разгледахме, но четейки и старата и новата тема, се зачудих защо така не е сред препоръчваните, хвалените.....?
Предварително Ви благодаря за отговорите!

# 74
Привет мами Laughing

Искам отново да попитам някой чувал ли е нещо и има ли отзиви за тази градина www.pribaba.bg  защото не намирам нищо за нея, може и да е нова.

Ще съм благодарна за някакво инфо.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт