Частна детска ясла в София

• 160 562
  • 810
  •   1
Отговори
# 135
Възможно е и да има разминаване, както съм писала в по горното си мнение Peace.
Разбира се, ако в някоя ЧДГ, която не е в списъка, ми покажат валиден документ, ще повярвам на него.

# 136
Благодаря много!   bouquet  Аз снощи погледнах в сайта, обаче много изморена ли бях или какво друго не знам, но нещо не ми се ровеше да открия този линк. Още веднъж - благодаря!
А иначе - сигурно от МОН не са обновили списъка (съответно не са си свършили работата, което никак не е добре, защото може да се получи и на практика СЕ получава заблуда на родителите, а и всяка работата е за това, за да се свърши), но както казва Рокси - ако имат документ, няма значение, че ги няма в списъка.  Peace

Сега чакам отзиви за МИЛА (получих един на ЛС, но не бих отказала и други мнения) и за други детски заведения в Студентски и околните райони. Предварително благодаря на споделилите!   bouquet

# 137
А има ли частни детски заведения с такса до 200-300 лв на месец? Кои са те? Какви са условията, изискванията и т. н.? Къде се намират? Транспорт (ама и аз много искам за 200 лв  Blush )??? Доволни ли сте?
Предварително благодаря!!!   bouquet

# 138

А иначе - сигурно от МОН не са обновили списъка (съответно не са си свършили работата, което никак не е добре, защото може да се получи и на практика СЕ получава заблуда на родителите, а и всяка работата е за това, за да се свърши), но както казва Рокси - ако имат документ, няма значение, че ги няма в списъка.  Peace

По-скоро не са им пълни списъците, защото точно градините, които споменах имат лицензи поне от 1996 г. Преди години лично съм обикаля да търся на детето си ЧДГ и то само лицензира. ЧДГ с лиценз бяха само около 20. Списъкът беше точен. А обновения линк поне от 1 г. стои с неточности.
Иначе си проверявайте и АПИС. Там се внася всяка промяна. Поне преди години редовно си следях тези неща и дано все още да си е коректна информацията.

ПП Дори мисля, че списъкът на РИО- София е по-различен и по-пълен, но не съм си правила труда да прегледам дали са само ЧДГ с лиценз, но би трябвало.

# 139
  • Sofia
Сега погледнах в сайта на РИО София - списъкът на пръв поглед е идентичен с този в сайта на МОН.

Pavlina Nikolova, съмнявам се, че ще намериш такава градина, а дори и да има, транспортът 100% ще се заплаща отделно.

# 140
Сега погледнах в сайта на РИО София - списъкът на пръв поглед е идентичен с този в сайта на МОН.

Права си!  Shocked Най-вероятно те са подали непълна информация на МОН.

# 141
  • София
Аз пак да попитам за частни ясли в Гоце Делчев, Лозенец, Стрелбище и района.

Днес ходих в Палечка зад Кемпински и бях силно разочарована, не мога да повярвам, че това може да е частна ясла, за която ще се плаща септември над 350 лв. ooooh!. Не знам какво е отношението и т.н., но материалната база е в много лошо състояние.

# 142

Днес ходих в Палечка зад Кемпински и бях силно разочарована, не мога да повярвам, че това може да е частна ясла, за която ще се плаща септември над 350 лв. ooooh!. Не знам какво е отношението и т.н., но материалната база е в много лошо състояние.

Моля те за тел. номер на тази ясла!  Praynig

# 143

Може ли някой да ми препоръча частни ясли в района на "Дондуков", "Оборище", парка "Заимов", бул. "Мадрид" Praynig

# 144

Може ли някой да ми препоръча частни ясли в района на "Дондуков", "Оборище", парка "Заимов", бул. "Мадрид" Praynig

Пухка, и аз съм в този район. Не знам да има такива. Знам само "Приказната фея" зад Радисън хотел.

# 145
Пухка, има на "Мърфи" - "Home, sweet home".
Но доколкото знам, няма места. И аз съм в този район и я водя в "Доверие" в Редута.
Има и една до Исул, "Съни", но за там отзивите са ужасни.

# 146
Много ви благодаря, момичета. Polly, след като от ИСОДГ ми показаха среден пръст, а няма баби, на които да разчитам, аз също съм се ориентирала към "Доверие" или "Вила вилекула", но изобщо не ми е ясно как ще става прибирането оттам до "Ботевградско шосе", ако сме без кола, а с таксита всеки ден - не върви.

# 147
  • София
...
Виж Детство мое в Стрелбище, писала съм впечатленията на моя приятелка, чието дете е там - преди 1 стр. май.

Вчера посетих Мери ленд в Павлово, да споделя и личните си впечатления:
Общо взето, това, което видях ми хареса, с някои дребни изключения:
Спалнята ми се видя много мъничка за 10 деца, помещението за игра също е не е голямо. Лятото няма проблем - децата са повече навън, а и прозорците сигурно са отворени, но зимата 10 деца ще дишат в това малко помещение... Sad
Собственичката е мила жена, но ми се стори леко претоварена от 30годишния си опит като детска медицинска сестра - това е и плюс, и минус за мен, но в крайна сметка е и въпрос на собствен вкус, така че, мнението ми в това отношение не е меродавно. А и в държавните детски градини сигурно са същия тип хора, така че, да не прекаляваме с капризите.
Иначе е много чисто, ново, дворчето е хубаво, вчера тъкмо монтираха и пързалка. Кухнята е мама Люси /нямам представа дали е добра/, дават им задължително плод. 
Аз още се двоумя дали да пускам детето на ясла.
Ако някой иска още инфо, да пита, ще се радвам да помогна.

# 148
  • Sofia
Olive, от каква възраст приемат деца в мери ленд?

# 149
  • София
Около 2 г. деца са повечето - напр. 1 г. и 7-8-9 месеца или 2 г. и 2 м. С мен беше една съседка, която има дете на 2 г. и 6 м., но й казаха, че вече е голям, предпочитат 2 г., за да са на една възраст всички.

Общи условия

Активация на акаунт