Частна детска ясла в София

• 160 595
  • 810
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Здравейте. Супер полезна изглежда темата, но нямам време да чета всичко. Търся ясла за дъщеря ми, която е на 1г 9 м някъде в Лозенец или центъра. Някой да ми препоръча?

Много благодаря Hug
И аз това да питам - някой дали може да препоръча ясла в Лозенец или центъра...? Peace

# 496
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=386539.msg12305053#msg12305053

И допълнително, мога да кажа и за "Светлина" на 6-и септември ... Simple Smile 600 лв. беше таксата. Simple Smile

Дано съм помогнала. Wink

А за Лозенец - само в Палечка съм ходила. За нея мога да кажа. Сега една нова са открили - Funky Monkey, до Токуда ... Simple Smile

# 497
Открих една статия, която макар и писана преди близо 2 години, все още ми се струва актуална... И не за конкретните ясли, а обстановката в държавата като цяло.
http://www.dnevnik.bg/dnevnikplus/2008/03/17/472290_nezakonnite_ … aplaha_za_decata/

# 498
Момичета,и аз да попитам-някой има ли наблюдения за детска градиан Палави крачета в Бояна?Ще се върна да поразгледам назад,но ако ми отговорите ще бъда много благодарна!  bouquet

# 499
ОК, brambolina, видях 5-6 ясли ... никъде не пише кои са другите, а и за две години може да са си взели разрешителните ... за наш'та ясла нямам притеснения - документа и седи централно на входа ... питам за приятелки, на които тепърва им предстои подобно разузнаване ...

# 500
Мерси за отговорите. А някакво инфо за Палечка? Тя е на Червена стена, нали?

# 501
Аз живеех там имах съседка,която си даваше детето там.Доста добри думи казваше.После,обаче,ако не се лъжа го премести в държавна градина.А сега отново го е върнала там(но това от приказки на обща позната).Ще и звънна да поразпитам. Peace

# 502
да, Палечка е на Червена стена и има една при Кемпински, на Черни връх. Simple Smile

Само добри отзиви имам за нея. По принцип, на Червена стена правиха ремонт тази година и мн приятно. Simple Smile Виж сега, отиди на място, защото това, че на мен ми е харесало, не значи, че и на теб ще допадне Wink  Peace Иначе удобни са ти и Ние, врабчетата, на Любен Каравелов, както и Светлина, на 6-и септември. Simple Smile Всички са ти в един и същи диапазон. Funky Monkey е съвсем нова и доста рекламирана, на Вапцаров се намира, ако искаш и през нея мини. Simple Smile

# 503
  • София
Привет. Моят син от 3 седмици е в Доверие. Доволна съм от хората, които се грижат за децата. Яслата се намира в Редута, ул. Детелин войвода № 10. Цената е 510 лв. Най-важното е, че не плаче сутрин като го оставям, но може и да се дължи на факта, че е още малък  Wink. Това е сайта http://www.doverie-bg.net/nursery.html. Дано съм ви била полезна  Peace.

# 504
  • София
Изглежда супер!! Grinning Но това ли са нормалните цени? Около 500 лв. и нагоре?

# 505
  • София
Изглежда супер!! Grinning Но това ли са нормалните цени? Около 500 лв. и нагоре?

Честно казано незнам дали е нормално като цена, но това е най-близката частна ясла в района и не съм проучвала други.  Wink

# 506
Здравейте, момичета. Прекрасна тема.
Искам да питам някоя от мамите знае ли повече инфо за детската градина "Малечко"  - филиалът в кв. Изток. Или някоя друга детска градина частна от 2 г. в този район.

направо се чудя, дали на жена да я давам да я гледа или на частна ДГ  newsm78

# 507
Здравейте, момичета. Прекрасна тема.
Искам да питам някоя от мамите знае ли повече инфо за детската градина "Малечко"  - филиалът в кв. Изток. Или някоя друга детска градина частна от 2 г. в този район.

направо се чудя, дали на жена да я давам да я гледа или на частна ДГ  newsm78

И ние с мъжа ми се чудихме наскоро по този въпрос и взехме решение в полза на детегледачка. Много са плюсовете и минусите и на двата варианта. От финансова гледна точка мога да кажа, че е едно и също, от 500 лв нагоре струват както добра детегледачка за целодневен ангажимент, така и добро частно заведение. Но второто се оказа по-трудно за проверка и доказване, поне за мен, а онези ЧДГ, за които съм убедена, че са наистина класни, се броят на пръсти, а таксите са от 1000 лв нагоре. Следователно изборът пак опира до финансови възможности.  Laughing

# 508
Здравейте,

радвам се, че открих тази тема и успях да прочета доста интересна и любопитна информация.
Аз се интересувам от Доверие, даже бях пуснала тема, но така и никой не ми отговори.

Сега прочетох доста хубави неща за яслата.
Детето ми ще стане на годинка след около 2 седмици и вече сериозно се замислям за яслата.

искам да попитам как премина периодът на адаптация на дечицата ви? Боледуват ли?
Осъществяват ли се медицински прегледи както пше в сайта?
И какво е реалното работно време на яслата.

Имате ли впечатление дали все още има места?

# 509
  • София
Здравейте,

радвам се, че открих тази тема и успях да прочета доста интересна и любопитна информация.
Аз се интересувам от Доверие, даже бях пуснала тема, но така и никой не ми отговори.

Сега прочетох доста хубави неща за яслата.
Детето ми ще стане на годинка след около 2 седмици и вече сериозно се замислям за яслата.

искам да попитам как премина периодът на адаптация на дечицата ви? Боледуват ли?
Осъществяват ли се медицински прегледи както пше в сайта?
И какво е реалното работно време на яслата.

Имате ли впечатление дали все още има места?

Здравей
Моят син е в Доверие, както бях писала. Има медицинска сестра, която е и управител на яслата и следи за здравето на децата. За съжаление моето дете се разболя още на втората седмица, но ми се обади сестрата, че има температура и го беше отделила в една стая, където го наблюдаваше. Беше му дала и Панадол. За адаптацията - детето ми е още малко и може би за това не плаче сутрин. Свикна бързо, може би защото всички са много мили, вкл. и директорката на яслата.
За работното време, доколкото разбрах е до 18.30 часа, но ако родителите работят в по-отдалечен край на София ми казаха, че може най-късно към 18.45 часа да взема детето.
Доколкото знам има още места в малката група, но не е лошо да се обадиш и да проведеш разговор с директорката, защото аз подписах договор 2 месеца предварително. Дано съм била полезна.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт