Частна детска ясла в София

• 160 557
  • 810
  •   1
Отговори
# 510
къде в кв. Изток е филиалът на Малечко?

# 511

Доколкото знам има още места в малката група, но не е лошо да се обадиш и да проведеш разговор с директорката, защото аз подписах договор 2 месеца предварително. Дано съм била полезна.  Peace

Благодаря много за отговора. Относно по-ранно сключения договор плати ли нещо?
Аз също искам да сключа такъв, за да съм сигурна, че след месец-месец и половина детето ми ще бъде прието.
Ти ли повдигна въпроса за договора или директорката?

# 512
Момичета,а не сте ли се замисляли,че избързвате с предварителният договор?Ами ако дечицата ви не успеят да се адаптират добре в мястото,което сте избрали?Ако се окаже,че вие самите не сте доволни от това как се развива детето ви там?И се появат някои(или куп)неща,които не отговарят на нещата,които са  ви обяснили,че се "случват"или "не се случват"в детското заведение,което сте избрали?
Аз лично смятам,че всяка от нас трябва да подходи резервирано към подписването на предварителен договор без да има някакъв срок,в който децата ни да са посещавали въпросното заведение и да имаме наблюдения върху случващото се там.Разбирам гледната точка на собствениците,които искат да са "сигурни",че мястото е заето,но не съм съгласна,че  трябва да ни притискат по този начин.

# 513
avgusta21 аз бих подписала смао и единствено договор, който да ми гарантира, че когато реша след месец или два детето ми ще има място във въпросната ясла.
А то през това време няма да я посещава, за да знам дали ще се адаптира или не.

Не бих подписала договор, който ме обвързва с определен срок , че детето ще посещава това заведение.
А след като тръгне и ако преценя, че той не се чувства добре или не може да се адаптира или условията не ме кефят във всеки еидн момент ще го спра.

# 514
desika, дъщеря ми ходи в Доверие вече 1 год. и 6 месеца. Ние също в началото бяхме оставили депозит, който ми гарантираше, че мястото се пази. Преди това бях обиколила други подобни заведения, бях си направила проучванията и просто там ми хареса най-много и затова дадох сумата, която ми приспаднаха след това от таксата.
Относно адаптацията, е много индивидуално. Дъщеря ми плачеше сутрин доста време, въпреки, че я гледаха като писано яйце. Специално от яслената група аз съм много доволна. Въпреки, че персонала се смени, като цяло нещата са много добре уредени и децата наистина се гледат с любов.
Работното време е до 18.30 но никога не са ми правили проблем когато закъснея. Има опция и за съботно-неделно гледане, за през нощта ако се налага и т.н.

# 515
  • София
При първите ми срещи с директорката тя ми каза, че трябва да се подпише договор около 2 месеца преди тръгването на ясла на детето. При подписването не са ми искали пари. Обясниха ми, че за да са сигурни, че детето ще бъде в яслата трябва да платя депозит (половината от таксата) един месец предварително. Синът ми тръгна на ясла в първия работен ден на януари и тогава доплатих другата половина от таксата.  Peace Срокът на договора е една година - от 31.08. до 01.09., но в моя случай реално е по-малко от година понеже тръгна от януари месец. От 01.09. се подписва нов договор за същия период, като е упоменато, че размера на таксата може да се промени в зависимост от икономическите условия в страната и нуждите за издръжка на детето. 
avgusta21, да не е сигурно, че детето ще се адаптира, но при нас просто няма друга възможност. Аз трябва да се върна на работа, а няма кой да го гледа. Обясниха ми, че ако го приемат в държавна ясла и реша да го местя, трябва да ги оведомя 1 месец предварително. 

# 516
фИЛИАЛЪТ НА мАЛЕЧКО Е срещу входа на КАТ, така ми обясниха от Малечко. Тези дни направо ще намина оттам да видя къде точно, че с тези коли ..май не е особено подходящо детето по цял ден да е там Simple Smile

# 517
Благодаря за отговорите,

в понеделник ще се срещнем с директорката и след това обезателно ще пиша какви са ми впечатленията, какви са условията и има ли промяна.

mira_georgieva  и при нас няма кой да помага с гледането на малкия. И трябва да се връщам на работа. Но поне имам доста отпуска за чистене и мисля да го пусна тогава, когато излезна в отпуск, а не когато реално се връщам на работа.
А на теб, защо ти казаха, че трябва да подпишеш договор 2 месеца преди да го пуснеш?
Не виждам причина ако те имат свободни места дето се вика още от следващия ден детето да тръгне newsm78

# 518
  • Sofia
Здравейте,

Харесах детска градина "Бояна"за дъщеря си , имам няколко положително отзиви от познати, но бих искала да разбера и впечатленията от нея тук.Благодаря предварително : )

# 519
  • София
Ние също посещавахме "Доверие" за известен период от време.Директорката е страхотен човек.Когато напускахме нищо не ни каза.Не ние  удържала пари или нещо такова, независимо, че имахме подписан договор.
За майките в Младост мога да препоръчам "Коколино"-малкия много бързо се адаптира и беше гледан много много добре Simple Smile

# 520
aria_82, каква е таксата в Коколино?

# 521
  • София
400 лв на месец със всичко.Не са ни искали за нищо допълнителни пари.Апартамент е за разлика от "Доверие", но просто таксата беше по-ниска и нямаше как.Но иначе като отношение съм много доволна.

# 522
400 лв на месец със всичко.Не са ни искали за нищо допълнителни пари.Апартамент е за разлика от "Доверие", но просто таксата беше по-ниска и нямаше как.Но иначе като отношение съм много доволна.
  bouquet

# 523
  • София
Благодаря за отговорите,

в понеделник ще се срещнем с директорката и след това обезателно ще пиша какви са ми впечатленията, какви са условията и има ли промяна.

mira_georgieva  и при нас няма кой да помага с гледането на малкия. И трябва да се връщам на работа. Но поне имам доста отпуска за чистене и мисля да го пусна тогава, когато излезна в отпуск, а не когато реално се връщам на работа.
А на теб, защо ти казаха, че трябва да подпишеш договор 2 месеца преди да го пуснеш?
Не виждам причина ако те имат свободни места дето се вика още от следващия ден детето да тръгне newsm78

Здравей. И мойто дете ходи в доверие и съвсем откровено казвам, че щом той се адаптира там, всяко дете ще се адаптира. Сега даже се наказваме с това, че няма да го пускам при Ади (мед. сестра). Няма такава ясла и ако ти е близко или сравнително близко, горещо ти я препоръчвам. Няма начин детето да не се адаптира - щом моето, което никой не вярваше, че ще тръгне на ясла тръгна и сега не иска да си ходи, няма да ти казвам повече!

# 524
Немо в Драгалевци

Взеха едногодишно бебе и го превърнаха във възпитана госпожица. Невероятен екип. Топли, сърдечни прекрасни хора, които възпитават детенцето ми с моите разбирания, с желание и любов.

Райна ходи на градина с огромно желание от самото начало, като не знам как го правят но всеки ден когато я взема, успяват да ми разкажат хубава история за това какво е направила през деня.

Казва Благодаря, когато й подам нещо, извинявай, никога не си взема без да попита Може ли?

Както казах най-прекрасното е отношението към децата. Преди една седмица доста закъснях. Звъня на звънеца никой не излиза, успях да отворя вратата и открих последните две дечица с трите госпожи да си правят парти с танцуване на Самба. Бяха толкова смешни и щастливи.

Сега е на две години и половина и е пълна със стихчета песнички, храни се абсолютно сама, налива си вода, пишка и ака от година и малко в тоалетната и за всичко това са "виновни" Яница, Моника, Надя, Матеева, Роси и Мария.

Режим прекрасна храна, домашна обстановка, обич, зачитане на мнението на детенцето, чужд език и чуден двор. Лято с 3-4-5 градуса по-ниски температури.

Аз работя в бизнес парка, живея в Овча Купел. Сутрин я пускам в градинката и работя без да се притеснявам за нея. Препоръчвам с 10 ръце!

Общи условия

Активация на акаунт