Частна детска ясла в София

• 160 612
  • 810
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Усмихнатото - beb4o_fb е обяснила за гърнетата и чашите. Честно казано не си спомням колко време София стоя до обяд.  Thinking При София обаче проблемът не беше, че плачеше, а че беше свикнала да заспива доста по-късно следобед (около 2-3 часа) и беше трудно приспиването там. За това може би 3-4 дена беше до обяд и след като я взимах я слагах да спи веднага и така после започна да спи и в яслата. Е, проблем беше приспиването, но в началото на ръце я приспиваха там, после бяха започнали само като я галят по гръбчето - в това отношение положиха доста усилия с моето дете. Също така не е плакала, бързо се адаптира.  Peace

Жалко, че са се преместили на друго място, преди наистина дворчето, макар и малко беше удобно и при всеки възможен случай си играеха децата навън. А сега храната пак ли я правят на място или е кетъринг?

# 586
  • София
Момичета, някой има ли координати на градина Коколино в Младост 2? Звъня на телефона от сайта им няколко дни и никой не отговаря  Rolling Eyes

# 587
Ивон, благодаря ти за споделените впечатления!

Днес дадох капаро и от май месец тръгва на ясла, много силно се надявам да се адаптира сравнително бързо и безболезнено  Praynig. Много криво ми става само като си помисля, че някой друг ще го гледа, но...  Confused

А за храната май бях писала и преди - кетъринг е, не я правят на място. Може би най-малкото заради помещението... Не знам, директорката нищо не ми спомена за това. Както и да е, мен ме интересуваше най-вече възможността да не яде млечни, че са ни проблемни.

Колкото до мястото - директорката беше казала, че е много вероятно да се върнат, но не знаеше още дали ще стане.. Към края на месеца щяло да се разбере. Но както и да е - ще трябва да се примирим и с това в момента..  Rolling Eyes

# 588
  • София
Исках да си редактирам поста по-горе, защото намерих координатите на Коколино, но не става, затова пиша отново.
Та говорих с управителката, която явно "си е навила на масрафа", защото нямаше никакъв интерес към потенциално ново попълнения в яслата си. Много псевдо любезно се държа и аз с огромно удоволствие зачеркнах тази ясла от списъка си  Peace.
Между другото за който се интересува все пак от Коколино искам да кажа, че за да се стигне до кварталната градинка, където извеждат децата, се пресича много оживена улица и то близо до завой, според мен е много опасно.

# 589
Та говорих с управителката, която явно "си е навила на масрафа", защото нямаше никакъв интерес към потенциално ново попълнения в яслата си. Много псевдо любезно се държа и аз с огромно удоволствие зачеркнах тази ясла от списъка си  Peace.

Уф, и аз имах подобно преживяване с директорката на Мери-Ленд. Имало било едно свободно място, но по ясен и недвусмислен начин ми даде да разбера, че няма да пазят мястото на детето ми 2 месеца, нищо, че ще си плащам, макар и 50% от таксата. Не изпускаше момент да спомене, че е криза, и че парите са си пари и как тя трябвало заплати да плаща и т.н. То че е така - така е, но пък не ми харесва да ми го обясняват като от развалена плоча.  Rolling Eyes Абе не ми допадна отношението..  Rolling Eyes

# 590
  • София
Ааа, в Мериленд е така, и с мен така се държа лятото за останалите свободни 2-3 места.  Wink
На мен там жената не ми допадна - малко фалшиво ми звучеше, не бях сигурна, че на дъщеря ми ще й хареса, въпреки че има добри отзиви принципно от други майки.

# 591
  • София
Четох,четох и тотално се обърках,живея близо до Халите,освен Ново Поколение,нищо друго не ми е удобно на път за работа newsm78.Сега видях,че Съни 2 също би могла да ми свърши работа,моля за отзиви и цена Praynig.Другият вариант е мъжът ми да го кара,посоката е Горнобански път...гледам,че там има доста,около Бъкстон и Павлово,но дали ще са съгласни да го водим по-късно?

# 592
  • София
kali-76 аз ходих в Съни-2 - стара керпичена къща, стълбището мирише на мухъл, стаите са на варова мазилка и дървеуно дюшеме от 1940-1950та година сигурно. Вътре е студено, няма двор, водят ги (в което силно се съмнявам) на неохраняема обществена детска площадка.  Close
Това са моите наблюдения. Иначе като местоположение ми беше идеално - по средата на пътя офис-вкъщи, но няма да си дам детето там с/у 400лв месечна таска. Продължавам да търся. Ако посетиш Ново поколение, моля за инфо! Иначе ми е в планевете скоро да ги посетя и тях.

# 593
  • Bulgaria
Мамчета,

Цената на яслата в Светлина - Овча купел тези месеци каква е? Някой знае ли? newsm78

# 594
  • Sofia
300 евро.

# 595
Здравейте, обръщам се с въпрос към мамите, чиито деца са или са били на частна детска ясла. Започнаха ли децата ви да се разболяват много, след като ги пуснахте на ясла? За този всеизвестен "феномен" споделят повечето майки, които са пратили децата си в общински ясли или ОДЗ-та. Интересувам се сега как стои въпросът с частните ясли, от които явно повечето майки са страшно доволни.

# 596
Да, по-често боледува, въпреки че са по-малко децата! Всъщност той преди това въобще не беше боледувал, а сега общо взето се редуват: 2- max 3 седмици - здрав, 1 - сополи и 1 - кашлица. Но никакви по-сериозни болести не е карал и не е пил АБ! Предполагам, че всичко зависи от детето и колко са болни останалите дечица! В нашата са средно 8-9 и почти винаги има някое подсмърчащо! Confused

# 597
Момичета, изчетох доста от темата, дано не съм пропуснала (ако е така, моля да ме извините). Някой може ли да даде координати или да обясни как се стига до Аника в Младост 3. Благодаря предварително

# 598
  • Sofia
Моето дете първата година мнооого боледуваше, но после разреди.

# 599
  • София
Леле, ужас, а аз си мислех, че като ще го пусна на частна ясла и няма да боледува  ooooh!.

А има ли някои мами, които да са с пресни впечатления за Бърборани в Младост 4? Като цяло я харесах яслата, но то от един поглед не може да се прецени, ще ми се малко вътрешна информация.

Общи условия

Активация на акаунт