Частна детска ясла в София

• 160 505
  • 810
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Момичета, здравейте. До сега не съм ви чела, но юни месец ще изписват малката от яслата и за 2-3 месеца ще трябва да ходи на частна. Моля споделете за частна градина в горен Лозенец с такса не повече от 400-440 лв.

# 646
  • София
Здравейте!
Искам да попитам, дали има частна ясла в района на кв. Изток, Младост или Студ. град. Ние сме в захарна фабрика, а наблизо съвсем няма, така че питам за тези квартали, през които мъжа ми минава за работа и да може да води малчо. Благодаря!  bouquet

П.П. Попрочетох и моля за новите координати на ясла Аника. Ако някой има впечатления, моля да сподели.

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 14:56 от denizara

# 647
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
нас ни приеха от септември на ясла такае спирам да търся частни ясли и съм много доволна

# 648
Записвам се и аз за да следя темата. Малката ми сладурана е едва на 3 месеца,но ве4е се чудя какво да правя като навърши една годинка!
Темата е страхотна!
 Joy

# 649
здравейте,
нашата градина ще я ремонтират август и предполагам няма да е само тогава..
търся някакъв вариант за малката на 3,5 години, колкото и отпуска да взема няма как да я гледам цял месец.
да знае някой частна градина в центъра, ние сме около 5-те кьошета?
 Hug

# 650
# 651
В района на  Малинова долина, по пътя за Бистрица , близо да Бизнес Парк София има нова частна детска градина Таткова Градина www.tatkovagradina.com , приемат дечица от една годинка, много хубава и доста голяма триетажна къща с разкошен двор, цената е 500лв на месец с включена храна, език, пиано, танци и рисуване, имат и специализиран транспорт!Записани сме и от септември ще ходим там, дано да и хареса на млката  Simple Smile

# 652
здравейте,
търся някакъв вариант за малката на 3,5 години, колкото и отпуска да взема няма как да я гледам цял месец.
 Hug
Светлина на ул."6-ти септември". Не ти е съвсем напът Simple Smile, но можеш да погледнаш на сайта и другите им адреси

# 653
записче да чета  Grinning

# 654
Здравейте, интересуваме дали има детенце, което посещава ясла "Ново поколение"

# 655
Ровейки се намерих друга ясла, която също ми е удобна, защото е близо до дома ни. Някой има ли инфо за детска ясла "Веда" във Фондови жилища? Моля, помагайте. Praynig

# 656
Привет на всички  Hug
Подхванала съм да чета темата отначало, за да не чакам на готово, но си пускам и въпросчето тук:
Интересуват ме градините в Младост. Живеем в Младост 3, на Ал. Малинов,  срещу макдоналдс. Ще съм благодарна за всякаква информация  Praynig

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 15:28 от *ИлиЯна*

# 657
здравейте,
 Hug
Светлина на ул."6-ти септември". Не ти е съвсем напът Simple Smile, но можеш да погледнаш на сайта и другите им адреси
Благодаря ти, ще погледна, още нищо не съм намерила
 Hug

# 658
От една седмица дъщеричката ми ходи в ЧДГ "Чудната къщичка"- Люлин-2, в яслената група. Засега съм мн доволна; управителката е мн свястна, другите жени също правят добро впечатление засега. Малката плачка малко 2-3 дена, а днес сутринта се размрънка само за играчката си, която не намерихме веднага, и се метна да целува "лелката". Цената е повече от прилична-350 лв, няма д апочиват лятото. Връщат парички от храна, ако детето отсъства от седмица нагоре.

# 659
Момичета, някой има ли информация за Звездичка. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт