Частна детска ясла в София

• 160 521
  • 810
  •   1
Отговори
# 660

Никой ли не може да каже нещо за ЧДГ Звездица?Моляяя дайте инфо

# 661
Ами явно никой от четящите тази тема няма информация за ЧДГ Звездица.

И между другото, тази тема е за частните ясли, за частните детски градини има друга тема, питай там.

# 662
записче

# 663
  • София
Аз влизам да споделя за "Маргаритка", градината е много хубава и дъщеря ми ходи с огромно желание. Никога не е плакала и не е протестирала да влезне. Жените, които гледат децата са много мили и малката много бързо свикна с тях. Общо взето само хубави впечатления. Но за нещастие ще вдигат таксата от Юни месец - вече ще е 500лв. , което ни кара да се замислиме дали да не потърсиме нова  Tired Моля за препоръки за хубава ясла в близост до Гоце Делчев, всички квартали в района ни устройват. И на цена около 400лв.

Когато търсех ясли намерих Фастъче ( в един блок в Стрелбище до Южен парк) за 105 лв на седмица+ памперси. И една ясла зад радиото пак беше около 400 лв. Другите са по 500-600 когато ги гледах.
Фъстъче първоначално не ми вдъхна доверие защото отвън изглежда странно в блок. Но като разгледах вътре - две стаи за спане и две за игра. Изглеждаше чисто и уредено. А и лятото децата са все навън в парка. Като ходих да гледам бяха десетина деца. Има още една ясла в квартала, май беше 600 лв защото имат йога 2 пъти седмично. Помещението вътре не е по голямо от фъстъче а децата играят в ,дворче, зад блока на бетона. Не знам, на мен парка ми се струва по-добър избор. В момента не ходим още на ясла, защото се случиха разни неща, но се надявам като тръгне на ясла да е Фъстъче. За държавните съм изгубила надежда.

# 664
Аз влизам да споделя за "Маргаритка", градината е много хубава и дъщеря ми ходи с огромно желание. Никога не е плакала и не е протестирала да влезне. Жените, които гледат децата са много мили и малката много бързо свикна с тях. Общо взето само хубави впечатления. Но за нещастие ще вдигат таксата от Юни месец - вече ще е 500лв. , което ни кара да се замислиме дали да не потърсиме нова  Tired Моля за препоръки за хубава ясла в близост до Гоце Делчев, всички квартали в района ни устройват. И на цена около 400лв.

...Има още една ясла в квартала, май беше 600 лв защото имат йога 2 пъти седмично. Помещението вътре не е по голямо от фъстъче а децата играят в ,дворче, зад блока на бетона.
Вероятно имаш предвид "Детство мое"! Там ходи синът ми от септември и сме много доволни. Таксата наистина е 600лв. и ни е малко висока, но нямаме избор...държавните градини отново останаха мираж! Децата играят на изкуствена трева, а когато да повече ги пускат и в двора, на цимента да карат разни камиончета и колелета. Ако се интересувате, имат сайт! Peace

# 665
  • София

Когато търсех ясли намерих Фастъче ( в един блок в Стрелбище до Южен парк) за 105 лв на седмица+ памперси. И една ясла зад радиото пак беше около 400 лв. Другите са по 500-600 когато ги гледах.
Фъстъче първоначално не ми вдъхна доверие защото отвън изглежда странно в блок. Но като разгледах вътре - две стаи за спане и две за игра. Изглеждаше чисто и уредено. А и лятото децата са все навън в парка. Като ходих да гледам бяха десетина деца. Има още една ясла в квартала, май беше 600 лв защото имат йога 2 пъти седмично. Помещението вътре не е по голямо от фъстъче а децата играят в ,дворче, зад блока на бетона. Не знам, на мен парка ми се струва по-добър избор. В момента не ходим още на ясла, защото се случиха разни неща, но се надявам като тръгне на ясла да е Фъстъче. За държавните съм изгубила надежда.

Моля те кажи ми къде точно се намира Фъстъче, искам да разгледам и говоря с възпитателките. Нямат ли сайт ?

# 666
английска ясла с детска градина "cosmos kids" се премести на нов адрес: на ул. "Тракия"№54, в къща с по-голям двор  Laughing

# 667
  • София
Здравейте, попрегледах темата отгоре-отгоре, но ми е невъзможно да прочета всичко. Търся частна ясла в Младост, ще съм благодарна да споделите лични впечтления, цени, подробности за условията, плюсове и минуси, абе с две думи всичко ... Simple Smile

# 668
Здравейте,прочетох цялата тема,но не открих впечатления за "Арлекино" в Обеля! Освен това че е в селото,мен това не ме притеснява,важното е да са хора,че чух за едн лелка,дето като и писнело от работата отваря прозореца и на другия ден,всички са болни  Sick #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out, и това си го признавала самата тя!
Такива хора са за разстрел,та ако имате отзиви ще съм благодарна!
 Hug

# 669
  • София
Здравейте, търся частна детска ясла в район Възраждане - имате ли идеи?

# 670
Живеем във Възраждане и детето ходи във Веда. Намира се в сградата на Сименс, на ул. "Кукуш".
Не е зле, но сина ми боледува често откакто е там, водят се болни деца и така... Нещо липсва контрол в това отношение.
Иначе сестрите и учителките са любезни и се държат добре с децата. Поне от това, което мога да видя.
Менюто бива - дават плодове и салати. Има разбира се и пастички и филии с шоколад (които аз не одобрявам), но е задоволително.
Май не помогнах много... Не я препоръчвам на 100%, само споделям как е ситуацията там по мои наблюдения.

# 671
  • София
А каква е таксата?

# 672
  • София
ужасявам се от размера на таксите Simple Smile, смятате ли че е нормално ?

# 673
  • Sofia
Няма как иначе, за да получиш качествена услуга, трябва да си платиш. Защото приходите им са само от такси. Разбира се, може и некачествена услуга да получиш с/у много пари  Twisted Evil, затова и трябва да се внимава при избора на ДГ.

# 674

Виж сайта им, има телефони за контакт.
Ние ползваме отстъпка. Иначе мисля, че пълната такса е около 500-600 лв.

Общи условия

Активация на акаунт