Частна детска ясла в София

• 160 447
  • 810
  •   1
Отговори
# 735
Близо до кв.Дианабад - над околовръстното има поне 3-4 ясли и градини-ЯнБибиян е в центъра на Симеоново,Златно зрънце и 506хлапета -между Симеоново-Драгалевци,всичките са с транспорт.

# 736
  • София
Sofiika благодаря ти  Hug!

506 хлапета ми е в списъка, ще проуча и другите (за Златно зрънце не бях чувала и не бях я мяркала по списъците).

# 737
И в Младост4 има две-Бърборани и Аника.И в темата има коментари и за двете.Моето дете го приеха в държавна иначе бяхме в Аника-много съм доволна,имат отношение към децата.

# 738
Здравейте,
някой може ли да препоръча хубава ясла в района на дружба - дружба, горубляне и по-близките части на младост...
Много благодаря, а аз се връщам да чета назад  Hug

# 739
Здравейте,
някой може ли да ми помогне относно детската ясла СЛЪНЧИЦЕ на ул.Яна Язова в близост до зоопарка.
Ако някой има детенце , което ходи там моля да пише.
Къде се намира сега?(защото от един пост останах с впечетлението че са се преместили?!?)

# 740
Здравейте,
Търсейки ясла за моето дете, попаднах на ЧДГ Аладин в Лозенец, която приема деца от 1 г. Имате ли някой впечатления от тази градина и по-точно от яслената група? Аз при всички случаи ще отида там следващата седмица, защото е близо до дома ни. Тогава ще ви пиша моите впечатления Wink, но ако на някой детето е посещавало яслата ще ми е от голяма помощ мнението ви.

# 741
Здравейте,
някой може ли да ми помогне относно детската ясла СЛЪНЧИЦЕ на ул.Яна Язова в близост до зоопарка.
Къде се намира сега?(защото от един пост останах с впечетлението че са се преместили?!?)

Мисля, че вече не съществува.

# 742
  • В Европа!!!
Здравейте мами   bouquet.
Постарах се да ви изчета и уж получих нужната информация  #Crazy,но отново се оказах в задънена улица  Mr. Green.
Ами да ви помоля за инфо за частна детска ясла в района на Гоце Делчев  Praynig.Пишете какви са таксите към момента,как става записването и т.н.  Peace.

# 743
Здравейте,

Детската градина /ясла Слънчице не съществува на ул.Яна Язова от поне 1 година. На нейно място в момента се помещава Монтесори. Не съм чувала Слънчице да се е преместила някъде.

# 744
здравейте, знаете ли дали има частна ясла която да приема деца от 1 годинка и да е около 300 лева?

# 745
Не съм чувала или чела за толкова евтина ясла. Аз лично цени под 500 лв. не знам да има.
Предполагам питаш за цена за целодневна ясла. Тук беше писано някъде за ясла за 400-450 лв. мисля, но не помня коя и дали не беше за миналата учебна година, разрови се назад в темата.

Не казваш в кой район търсиш ясла, а районът има голямо значение.

# 746
merilin9  мисля че няма! Аз търся ясла за дъщеря си и смея да твърдя че СЪМ  погледнала където каквото може да се види и средната цена е към 500лв,да не говорим , че има и такива който виждат детето като банкомат и ми обясняваха всичко в пари!
Има една програма на социалните " отново на работа"  ,аз се пробвах ,но по ред причини не ме устройва погледни я.там държавата плаща 240 лв на детегледачка,а останалите ти!
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=405238.0;topicseen
Успех

# 747
Мамита търся си детенце за гледане у нас - кв. Симеоново. От година гледам така дечица заедно със сина ми (2год. и 3 месеца) но сегашните дечица тръгват на държавна градина и се освобождавам  Wink Не взимам по 500лв като честните ясли за които говорите ! Laughing!!

# 748
merilin9  мисля че няма! Аз търся ясла за дъщеря си и смея да твърдя че СЪМ  погледнала където каквото може да се види и средната цена е към 500лв,да не говорим , че има и такива който виждат детето като банкомат и ми обясняваха всичко в пари!
Има една програма на социалните " отново на работа"  ,аз се пробвах ,но по ред причини не ме устройва погледни я.там държавата плаща 240 лв на детегледачка,а останалите ти!
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=405238.0;topicseen
Успех

Исках да те питам по тази програма "отново на работа" можеш ли да си избираш детегледачка и колко се проточва процедурата? Има ли такива детегледачки, които да се навият да работят за 240 лева?

# 749
Може да си избираш човек,да речем баба и друг който е регистриран в Бюрото по труда! Нада ли има човек който ще работи за 240 лв,но ако и ти даваш 200 става малко по-поносимо,доколкото разбрах от другите мама процедурата трае няколко месеца,но по добре разгледай мненията от форума,тъй като аз бързичко се отказах,пък и ходих в социалните и те ми казаха че нямало пари,не знам .......

Общи условия

Активация на акаунт