Сладки сънища със Sleepy Panda - спечелете 30-минутна онлайн консултация

• 2 294
  • 31
  •   1
Отговори
Много често чуваме реплики от рода на „Ще спиш, след като детето навърши 3 години", „Така е с дете, няма време за сън“; „На времето децата не са спали по 11 часа на нощ“.

Ако и Вие често чувате подобни коментари, безсънието вкъщи Ви идва в повече, детето се буди много рано, заспива много трудно и продължително, буди се често през нощта, има твърде кратки дневни дремки и искате да направите положителна промяна за съня на цялото семейство, харесайте страницата на Sleepy Panda – консултации по детски сън във Facebook, и се включете с коментар в темата, като отговорите на въпроса:

Какво искате да се подобри в навиците за сън на Вашето дете?

Трима от коментиралите в дискусията и харесали страницата ще спечелят анализ на въпросник, свързан със съня на детето, както и безплатна 30-минутна онлайн консултация с Даниела Атанасова, по време на която ще обсъдите възможни решения и методи и ще съставите устен план за подобрение на ситуацията, която Ви притеснява.

Ще изтеглим победителите на 23 декември.

Моля, запознайте се с общите условия на активацията ТУК.

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 10:00 от Редактор**

# 1
Иска ми се да не се буди толкова много през нощта, особено сутрешните часове.

# 2
Ако може да си спи в леглото, защото сега спи само при нас на спалнята /2,6 годишно/

# 3
Има куп проблеми със съня - спи само при нас, не спи на обяд, ляга много късно към 23ч. Направо като възрастен.

# 4
Да заспива самостоятелно и по-рано.

# 5

# 6
Дъщеря ми е на 2г и 5м, трудно заспива вечер, а почти всяка нощ плаче на сън. Сутрин събуждането за ясла съотвено е кошмар. Искам да заспива по - бързо и лесно и да не плаче през ноща.

# 7
Да спи в своето легло и да не се буди толкова често.

# 8
Иска ми се да не се буди през нощта и по възможност да заспива самостоятелно…

# 9
Искам да заспива без биберон...

# 10
Дъщерята на брат ми има проблем със съня. Бих подарила наградата на снаха си, за да им помогна. Скоро разбрах, че пак не си иска леглото, а и по няколко пъти вечер се буди с рев и следва успокояване.

# 11
Иска ми се да заспива сама вечер и да е в своето легло.
С обедния сън нямаме никакъв проблем, заспива сама, но вечер е истинско приключение.

# 12

# 13
Искам да не се буди толкова често през нощта и вечер да заспива по-лесно.

# 14
Бих искала моето 5 месечно сладурче да става рано и да си ляга рано, както и да премахнем четвъртата му дрямка.

Общи условия

Активация на акаунт