Любители на кучета-7

• 39 467
  • 443
  •   1
Отговори
# 360
Котенце ,страхотни кучета, много харесвам тази порода .
Снимките са чудесни ,тази ми е фаворит: http://lh5.ggpht.com/_LSmuwTEqZAs/ShBQtaS7KtI/AAAAAAAAD5s/8xUwEl … s512/P5173462.JPG
Eva_Beva, Руфъс е бонбонче, прилича ми на плюшена играчка Grinning.
Изобщо домашнните ви любимци са невероятни, личи си ,че добре се грижите за тях.

# 361
Eva_Bevaтвоят Руфъс  е страхотен!
Малко Сладко Коте страхотни са!
Аэ да се оплача,нашата дейзи от 3 дни не си яде гранулите! Sadсамо ако и налеем прясто мляко ги изява иначе не ги кусва!а си ги ядеше с голям кеф сухички,беше наддала 1,200 грама за 15 дни!

# 362
Писето, давала ли си от месните кубчета в консервна кутия?
Моята Тера също отказваше да яде само гранули ,затова ги редувах с консерви .
Като навърши една година ,започнах да и варя патешки глави, крила, крака ,кокали ...
От време на време давам гранули, но не са и любима храна.

# 363
Коте,много са красиви Джек и Бела,а тази снимка е страхотна
http://picasaweb.google.com/geri.black.white/BellaIJeck?authkey= … 36854765704629250

Анди също не яде консерви,предпочиташе да стои гладен.
Купих гранули на Роял Канин ама и на тях се ослушва-веднъж в месеца ги хапва.
Затова му правя супи,бульони с пилешко и телешко,пилешки дробчета,сърчица.Много обича и месце с ориз-готвя го без подправки за него.

Руфъс е страхотен,само за мачкане и гушкане,като меченце е   Simple Smile

tutti,чакаме снимки на малкото сладурче  Wink

# 364
aleks все още не сме купували консерви!а слагаш ли хляб или само консервата?

# 365
Пробвай само със съдържанието на консервата,малко количество Peaceза проба,но обикновено пощуряват само като го помиришат,поне при моите беше така Hug

# 366
Писето, не слагам хляб, моето куче отказва да го яде .
Като купуваш храната, добре е да е съобразена с възрастта на кучето Peace.
И още нещо,кучета са като нас, имат си свои предпочитания  Grinning.
Ако не му хареса от първия път, не се отказвай ,пробвай с друг вид .
Тера не обичаше телешко, но пилешкото и харесвше.

# 367
  • София
Аз установих, че Бела просто се лигави. Ако й сложа пауч от тези на Педигри, дори и минимално количество, тя си изяжда всичко. Откакто не слагам пауч, пак започна да прави номера, но ако иска да яде, ако иска да не яде. Пауч повече няма да купувам, от него има отвратителен дъх.
Скоро минаваме на двукратно ядене и ще видим как ще е. Ако продължава да не яде Юканубата, ще я сменим с ПроПлан.
В тази връзка, търся някаква зооборса около моста Чавдар в София. Да знаете такава?
А нещо за някаква гръцка храна "A ZOO" или нещо такова... Подариха ми едно чувалче 5 кг. и сега се чудя какво да го правя, защото не пише за какви кучета е, нито има мерителна чашка... Пише на 3 езика - на български, английски и гръцки, но никъде не пише дали е за възрастни или за млади кучета Simple Smile

# 368
Коте много са ти сладки Джек и Бела  на тази снимка са много сладки оплезили език в една посока малкия като ги видя и много ги хареса от много време ме врънка за такова куче ама не повече не се хващам на обещания от рода аз ще го извеждам и ще се грижа за него . Naughty
http://picasaweb.google.com/geri.black.white/BellaIJeck?authkey= … 36852837838874914
Ева а Руфъс е също като плюшена играчка като е бил бебе само за мачкане че и е имало какво да мачкате а не като нашата дребосъчка беше половин кило като я взехме .
Писето да не би случайно нещо зъбки да и никнат че да ги иска мокрички гранулите .Сара също има периоди в които се глези и ми прави номера като не иска да си яде гранулите .Моето мнение е да не и даваш друга храна или поне да е мъничко като начало да не да и се разстрои коремчето ...
На Сара и давам гранули ADVANCE много и харесват сега като е бременна и давам педигри за бебета много и хареса и тарикатката си обира жълтите гранулки първо и след време яде останалите сигурно са по вкусни .При нея не помага нито заливането с булон нито пилешки мръвчици върху гранулите не яде и това си е .Иначе никога не съм и мерила количеството гранули тя и без това не е ящна по една шепичка на ден ако изяде е геройство сега мако и се отвори апетита  Praynigдано да не ми го направи повече номера с гладуването че бебенца ще трябва да храни

# 369
мдам, Руфъс е страхотен наистина, но вчера... хич не беше за гушкане... Така се овъргаля в едно ако ooooh! Sick
На всичкото отгоре точно там където му е нашийника и нали се сещате, че за да го хвана трябваше и аз да се "поразкрася". Направо красота #Cussing out После и двамата в банята  Grinning
До сега не ми го беше правил тоя номер (иначе знам, че кучовците имат такава склонност). Дано да не се повтаря Praynig

# 370
  • Пловдив
Ева Бева, това е много неприятно, моята  веднъж се беше отъркала в едно хъски, което беше цялото в акита и едвам я изтраях до вкъщи Sick
Вече си нося мокри кърпи, да не ме изненада пак Mr. Green
Преди два дена се върнахме от Виена и съм впечатлена от отношението към животните там, с кучетата  си може почти навсякъде да отидат, в метрото и другите видове транспорт, в мак доналтс, в заведение, видяхме и заграждения, където може да се разхождат на воля, видяхме и как се къпят в един шадраван, но най-важното е, че хората ги приемат, не е като тука като видят куче и се отдръпват сякаш ще се заразят с нещо Shocked

# 371

На Сара и давам гранули ADVANCE много и харесват сега като е бременна и давам педигри за бебета много и хареса и тарикатката си обира жълтите гранулки първо и след време яде останалите сигурно са по вкусни а  Praynigдано да не ми го направи повече номера с гладуването че бебенца ще трябва да храни
Не мисля, че е добре при бременна кучка да преминаваш от премиум клас гранула каквато е ADVANCE, към економичен клас - педигри. Това че и харесва е от овкусяването, а не от качеството на храната.
При бременност се дава НАЙ доброто което можеш да си позволиш. Аз например храних със Стартер на роял канин. Също е много вкусна и със сигурност съдържа всичко полезно за бременната кучка. Като добавям и калции делис непременно.

# 372
 elndim не знаех че е по нисък клас педигри .Още утре отивам да и купя от нейната храна но за бебета .Дано да я яде .Започнах да и давам педигри понеже в началото на бременноста не искаше нищо да яде направо в чудо се видях отказваше ми варено пилешко .Тя не е яла много от тази храна само 500 гр и бях купила има още за две хранения от нея .Давам и витамини мисля че се казваха Вита бон едни сиви и оранжеви таблетки .Относно калция питах лекаря като я водихме когато не искаше да се храни и каза че няма нужда да и давам .Иначе в момента е луднала по морковите като види че отивам в кухнята застава пред хладилника и си проси .
Ева такова чудо не ми се е случвало до сега нашата даже ляга само на трева .Вчера обаче и аз за малко да я напляскам ходихме да перем килими и пътеки на село а тя хубавицата ляка на най мокрото добре че беше топло и водата беше марничка на него място .Естествено като се прибрахме от вратата се мужнахме двете в банята .

# 373
  • София
Бела доста пъти се е овъргалвала в тревата, но никога в такива неща Sick
Аз да питам пак... Някой да знае зооборса, откъдето мога да закупя храни на чувал по-евтино от цените в зоомагазините? Не ми се дават 130 лв. при условие, че същата храна мога да я купя за 100 лв....

# 374
Бърза справка Simple Smile
"Въргалянето в изпражнения, полуразложени трупове и смрадлив боклук също е инстинктивно. Особено често го правят ловджийските кучета и териерите - така прикриват собствената си миризма и са незабележими за жертвите по време на лов. Този гениален ловджийски трик е доста ужасен, особено когато вместо на лов за глигани вие и кучето ви се прибирате вкъщи при канапетата и килимите и се опитвате да отстраните мръсотията и смрадта от кучето-пор. За съжаление и този навик е ужасно труден за изкореняване, така че ви предлагам да се заредите с шампоан и да следите много внимателно кучето си по време на разходка."
Предното ми куче беше ирландски сетер, имаше подобен навик, но за радост доста рядко Hug

Общи условия

Активация на акаунт