Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 78

  • 37 031
  • 372
  •   1
Отговори
# 225
  • Vaudreuil Canada
  • Мнения: 2 610
Бобсито  принципно доставят но поръчките трябва да са над 100 долара и цената на доставката я определят след като направиш поръчката. Мисля че сайта пресмята някаква цена на доставка която е занижена спрямо реалната и 1-2 дни по късно пращаха имейл с новата цена на доставката като поръчката се изпълнява само ако писмено потвърдиш че си съгласен с новата цена за доставка иначе ти връщат парите ако вече е платена поръчката - пейпал мисля че не работи за международни поръчки а само за щатите. Това е линка за международните пратки http://www.globalsugarart.com/?id=22

# 226
  • ВАРНА морето сините вълни
  • Мнения: 449
здравейте момичета -много съм далеч от вашите красоти но пък е от сърце за моята половинка и искам да попитам-украсата ми е белтък на сняг с пудра захар и боичките -като я направих всичко беше наред но на сутринта сякаш беше попила в яйчицата не знам как да обясня друг път не съм я правила и не знам къде бъркам може ли съвет а може би друг вид глазура трябва да ползвам

# 227
  • Мнения: 1 491
Бобси, ако четеш мойте постове и на Ванчетно относно "похода" ни до Пловдив, ще добиеш представа... крема е концентриран. В никакъв случай не можеш да го ядеш ей така. Задължително смесен с нещо. Аз пробвах със заквасена сметана и смея да твърдя, че комбинацията е убийствена....  Ще пробвам и други естествено   Mr. Green  Ванче, аз ще снимам етикета, ама да те предупредя, на него няма никакво упътване!       

# 228
  • Мнения: 359
Тава е моя принос за отминалия празник. Торта за мама и първи опит с шприца. 



Тортите за празника са били страхотни.

# 229
  • Мнения: 310
violetblue да, да чета всичко, нищо не пропускам  Laughing разбрах, че е концентриран, но си помислих че на самата "кофа с латекс" има написано как се прави, затова попитах.Но вие така и така сте дали идея как се прави  Peace
Шемет мерси за инфото  Hug

# 230
  • Мнения: 1 329
пак страхотни творенияяяяя...

Пепи, много вкусна плодова торта.
Gushanka   страшниииии мъфини. Много искам да се науча такива красоти да правя, а надали скоро ще успея без инструментариум.
Ванче, violetblue - красиви цветни градинки сте показали. Явно и пътуването до Пловдив ви е заразило за творите в една посока.
Възможно ли е на тези, които няма да присътват на семинара през май, на най-важното да направите снимков мАтриал с обяснения и техники? Много ще се радваме Laughing, а смятам че ще е доста полезно и за останалите.

bubolinkata очите ми стават на 4-ри, когато пуснеш твои произведения. Как го правиш бе жена?  newsm78 Пуля се, мигам на парцали и ума не ми го побира. Разкажи как направи панерчето отгоре за яйцата, макар че имам идея как става...
betina33   много красива торта. Имаше обяснено някъде как става този номер с яйцата, празни черупки ли се ползвахаааа newsm78
Smehurko много добър опит с шприца. Овала на яйцето с кво го постигна? Блатове ли излязва или пече в специална форма?

# 231
  • Мнения: 359

Smehurko много добър опит с шприца. Овала на яйцето с кво го постигна? Блатове ли излязва или пече в специална форма?

Формичката е такава  Wilton 3D. Това беше генерална репетиция и за идващия голям празник. Wink

Само сметаната на Hopla, която ползвах не ми хареса как се държи..

Въпрос към Албена, каква сметана използва?

# 232
  • В кошера...
  • Мнения: 567
Да поясня за моята "метъл" торта. Ефекта се получи с гъбичка и черна и червена боя, разтворени във водка. Нанася се леко, за да станат "петна". Мъжо прави декоративни мазилки и има доста идеи в технологиите им за крадене, но друг път... Елипсата беше покрита със салатена чиния.
Въпрос: Как се борави с разтопена моделираща маса: мисля, че Ванчето беше правила някакъв невероятен кактус така. Може ли линка?

# 233
  • Czech Republic
  • Мнения: 2 791
Оле момичета какви невероятни торти видях - една от друга по-хубави! извинявам се, че няма да ви изброявам поименно, но наистина са чудесни всички!   bouquet

Аз тези дни бях заета с подготовката за тукашния Великден и нямах никакво време за торти (не правих торта както се подразбира).

Влизам само да ви дам уеб страницата на някаква фирма в БГ която открих покрай едно друго ровене в Нета, която предлага сушен яйчен белтък. за повече подробности погледнете тук - http://www.dion.bg/produkti.html

# 234
  • Мнения: 1 491
Възможно ли е на тези, които няма да присътват на семинара през май, на най-важното да направите снимков мАтриал с обяснения и техники? Много ще се радваме Laughing, а смятам че ще е доста полезно и за останалите.

Не само снимков, ами и видео мат`риал предвиждаме да има, защото за съжаление няма как да се съберем всички и да "семинарстваме"  Mr. Green

Ванче, малко по късно ще се редактирам, за да ти кача снимката на кофата, за да видиш, че няма описание!

# 235
  • Мнения: 1 965
Ванче, малко по късно ще се редактирам, за да ти кача снимката на кофата, за да видиш, че няма описание![/color]
Ама, чакай бе. Аз не споря че има. Дай на хората да видят етикета.
Как се борави с разтопена моделираща маса: мисля, че Ванчето беше правила някакъв невероятен кактус така. Може ли линка?[/color]
50 на 100 е вярно. Правих кактус, ама то си е с нормално покритие. Разтопената маса, определено не е мой патент. Ако ти трябва кактуса СТЪПКА ПО СТЪПКА, има го някъде по папките ми.

Възможно ли е на тези, които няма да присътват на семинара през май, на най-важното да направите снимков мАтриал с обяснения и техники? Много ще се радваме Laughing, а смятам че ще е доста полезно и за останалите.
Толкова натоварихме графика, че накрая сигурно нищо няма да направим. Но ще има и апарати и камери, така че всичко ще кача после.

# 236
  • Мнения: 2 039
Момичета, имам въпросче! Тъй като в момента пазарът е залят от бои за яйца, кои точно стават за торти, защото на нито едни не пише такива неща. Искам да се запася  Praynig  bouquet

# 237
  • под тепетата
  • Мнения: 11 147
LEI, доколкото съм запомнила от четеното тук - такива без сол и да пише, че са и за сладкиши. Залят, залят, ама като на Ван444ето нямаааа  Mr. Green (намерих едни на Метма, ама те пък със сол  ooooh!)
Момичета, да очаквам ли, че като разбия охладения ганаш ще има консистенция на разбита сметана?
 

 Виждам все по-хубави торти тук, поздравления за всички ви   bouquet
 Вчера имах рожденичка и се постарах да направя вкусна торта. Ако половинката ми прати снимките ще ги пусна, макар че си знам дефектите. 
 Така и така съм тук - отчет от пловдивския Кауфланд- има шоколад Katy , има и Стила долче , но на нова цена - 1,69лв.
 Метро- купих си цветен желатин за торти-жълт и червен, сега се сещам, че видях и яйчен меланж ( до сухите кремове).

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 21:16 от bilqna_69

# 238
  • Карнобат
  • Мнения: 177
Невероятни торти и кексчета видях по- назад smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
Ето и от мен една
Още снимки тук:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=227399&pid=11578676

# 239
  • Мнения: 634
Вече съм по добре и имам хъс за работа.
Искам лично да похваля Стаси за шприцоването и също така Смехурко...Момичета много добре сте се проявили Hug Hug :hugНа бързо да ви покажа едно шоколадово изкушение  ,защото съм на работа ,а  примен се работи с пълна пара козунаци,козунаци и много козунаци
[
Елена ,страхотна пеперуда ,останаха ми очите  chef

Общи условия

Активация на акаунт