Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 78

• 37 039
  • 372
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Ванчееее, на тортата нямаш от най-малките ню-ню-та. Те са прекалено мънички и няма как да им лепнеш перличка.
Това го приемам за лична обида.  Close  Как да нямам от най-малките нюнюта, бре??? Я, хубаво погледни.. например ТУКTired И в центъра си личи. Подвежда те размера на самата торта. Щото е 26х26!!!  hahaha

Сори, ама аз нали съм недоскиФ и както още съм болна.... абе не съм в кондиция. А вчера научих и една много неприятна новина и още не мога да си събера мислите.... А колко работа ме чака, не е истина.

Между другото ето почерпката за вчерашният имен ден на мама:

# 211
Ванче,направо съм обидена Cry  Баш моята торта си прескочила,дето се опитах нещастно да копирам твоите теменужки newsm45  Милата тя,явно и хабер си нямаш,че това са теменужки,камо ли твоите... Rolling Eyes
Айде,другия път ще се старая още... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 212
Много неща видях, на кони новата приставка, на Искроне теменужките, на Аталанта тортата ме впечатли...А Блата на Алън Дън аз правя такова нещо почти винаги....Обаче крема...Идеята за крема е прекрасна. Супер, Опит неопит!

# 213
  • Vaudreuil Canada
шемет пък ти си много неприятна!

Знам знам...

# 214
Ех момичета, от кога ви чета ли чета ... направих вече и първите си опити (смея да твърдя - сполучливи). Сега съм решила да се пробвам да направя голяма торта за РД на малкия. Досега тортите ги правих с готови блатове и кремчета и с марципан Варна. Но сега съм решила да направя торта Татяна и да украся с ГММ. Та ... разфасовките които намерих (във Варна) са 4.5 кг, което ми е страшно много. Има ли някой, който може да ми продаде 1кг и да ми го прати по пощата примерно ...  Crazy

# 215
Първо,Честито на всички именици,на патерици!Ама от много задачи...

Много красиви торти видях,абсурд е да ви изброя поименно,момичета.Страхотни са!И като гледам как с всеки ден се вдига нивото ...браво на всички!
От мен една скромна за вчерашния празник...

Пп:Много ми се искаше да се видя с вас,Ванче,Пепи и Виолетката,но от много тичане ...но до 01.05 не остана...

# 216
Ванче,направо съм обидена Cry  Баш моята торта си прескочила,дето се опитах нещастно да копирам твоите теменужки newsm45  Милата тя,явно и хабер си нямаш,че това са теменужки,камо ли твоите... Rolling Eyes
Амааааа.... аз таковата  Rolling Eyes ..... амаааааа....  Confused  верно съм я прескочила.  Embarassed Не съм я видяла, бре жено!!!  Naughty  Бях си отворила два екрана едновременно. От единия гледам, на другия пиша..... ииииии...... прескочила съм те..... ама така е, като слагате линкове вместо снимки..... ами сега вече я видях. Разрових и те намерих. Какво да ти кажа сега.... Постарала си се. Явно обаче ти е било мекичко тестото. И затова са омекнали така. Но пък така прилича на торта с хербарии. А такова пък нещо, досега никой не е правил. Ето ти нововъведение.... Браво.   bouquet

краси.мира - хубава тортичка. Я, кажи сега, какви са тези издайнически, странни и нестандартни хлътнали линии около цветята??? С нещо си отбелязвала и отгоре си рисувала.... ама ..... не можах да те разкрия?!?!?

# 217
  • у дома
Цитат
краси.мира - хубава тортичка. Я, кажи сега, какви са тези издайнически, странни и нестандартни хлътнали линии около цветята??? С нещо си отбелязвала и отгоре си рисувала.... ама ..... не можах да те разкрия?!?!?

що ми се струва, че е приставка от ей такъв или подобен шприц   Thinking Mr. Green много идейна тортичка, браво  Hug

# 218
Ванче,дишай спокойно,не можеш да огрееш навсякъде,макар че успяваш,за което сме ти благодарни..Досега гледах видеата ти,ама май повече ти гледам маникюра,ще ги пускам пак,дано се съсредоточа,че иначе ще има да правя хербарии... Rolling Eyes bouquet Да се оплача,нощес май нещо е станало на хладилника ми,поразтопил се е,прокапал,днес чакам гости да хапнем тортата,а тя замязала на разтопен хербарий newsm47   Чудо направих да я спася,дано устиска,докато дойдат гостите...

# 219
Ей,големи детективи сте... Peace 
Ето така изглеждаше преди рисуването

Направено е от едно пластмасово каренце ,от Бриколажа.Това е като бордюр по края,аз го отрязах,наложих върху тортата и с точилката отгоре.Но ми стоеше много бледо и безлично и хоп,с боичките и се получи по-цветно.

# 220
  • София
И от мен Честито на всички именички, макар и със закъснение. Да са ви живи и здрави имената, а вие да сте красиви като цветята!
А сега да карам подред с коментарите.
stefibqq - много сладка и бонбонеста торта, харесва ми и като композиция, и като цветове, БРАВО!
fior - страшно е това кабрио!
rien - и аз съм направила същите пиленца като твоите, гледах от няква рекламна книжка, скоро ще ги покажа
Дидка - браво за работата ти с шприца, особено съм впечатлена от плетеницата на кошницата, а кремът изглежда невероятно вкусен
kony - бубуто ти е много сладко и симпатично, а за лентичката - поздравления и всичко да върви леко и безпроблемно
Албенка - отново ме впечатляваш с производителността си, този път си ги подбрала в зелената гама
manzhelka - много пролетно настроение лъха от тая торта с нарцисите, много е свежа
shemet_neveroiaten - влюбих се в шоколадовото ти творение и сега само слюнкоотделям, изглежда ми не само красиво, но и вкусно

atalanta - стилно и с нетрадиционни цветове
violetblue, Ванче - тортите са ви много цветни и свежи
gushanka
- като фенка на къпкейкчетата не мога да не спомена и твоите творения, много са стилни и цветни
Искра - и твоята торта е много пролетна, а подборът на цветовете страшно ми допадна
Искроне - много идейно
Скоро се надявам и аз да успея да се включа със снимка на пролетна тематика.

# 221
  • София
Честит празник на всички празнували последните 1-2 дена!!
Много цветни торти, но 6 страници наведнъж трудно се смилат, а и снощи с една приятелка бъбрихме цяла нощ, че не се бяхме виждали година и половина, та сега си събирам мислите с черпак:)))

С чувство за хумор ви представям и един къпкейк, който правих по изричната поръчка на сина ми (човекът с  повод на Цветница) искаше буболечки и охлюв, и всичко стана набързо, за да не го разочаровам...

# 222
 Пусто време... хич го нямам, не съм видяла нищо, довечера се надявам да имам най-после малко време да се отпусна сред красотите ви и да наваксам изпуснатото... ама да покажа резултата от труда по вчерашното гости... Имам голяма смешка с тая пеперуда... докато се опитвах в 2 през нощта да я фиксирам, я изпуснах и от едното крило се отчупи едно парченце. Залепих го, ама си викам я се залепи, я не..я да спретна още една пеперудка. Направих я аз и за по-сигурно отнесох 2те пеперуди в стаята, че за пос-игурно,да не вземе някой да ми ги счупи. Ставам сутринта и хуквам да видя и... залепената пеперуда отлетяла. Няма я Shocked И какво да видя- котката си я свалила на земята и нагъва. А е сиамска котка, супер капризна и яде само 2-3 неща Shocked Та да ви предупредя да внимавате с домашните любимци и роял айсинга Mr. Green много им е вкусен. Та съм благодарна на среднощния ми ентусиазъм и че си имах резервна пеперудка. Телцето имаше само 2-3 часа да изсъхне, но стана добре.
 Пускам линк...сега нямам време да намалявам, но по-късно евентуално може да се редактирам:
 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=187775&pid=11570792

Тортата е за бившите колеги на мъжа ми, затова е с логото на организацията, в която работеше ако се чудите що за птица е това...

# 223
  • София
Ето и обещаното включване със снимков материал. Кексчето беше моят подарък за именичките в компанията ни, а къпкейкчетата бяха за радост (уви краткотрайна) на децата.

Още снимки на http://family.webshots.com/album/571025491PjqYlM

# 224
violetblue значи викаш, че е хубав този крем, а иначе как се приготвя или той си е готов за иползване (доколкото разбрах идеята със заквасена сметана е твоя) Ох, кога ли и аз ще си купя нещо  Laughing само разпитвам, харесвам си разни неща и дотам  Laughing Междудругото и аз си бях купила такива шарени перлички, само че бяха в пликче (не на същата фирма) и си троших зъбите с тях  Joy
Ванче определено и аз бих се възползвала от предложението на управителя  Peace
Gushanka страхотни къпкейксчета, много радват  Wink
stasi76 много апетитни торти, определено те бива с поша, много добре си се справила  Grinning
shemet_neveroiaten  този сайт, който си го дала взима поръчки от България? Рових из сайта, ама като не разбирам  Crossing Arms
Пепи много вкусно изглежда тази торта, много ги обичам плодовите  smile3508
краси.мира много свежа торта, предполагам, че стърчащите цветенца си ги правила с формички нали? 
dimitrina73 много хубави цветове си докарала, а всъщност какво е това оцветеното(не ми прилича на захарно тесто)? И дай снимки на буболечките по-отблизо, така не се виждат  Crossing Arms
KikiNiki много хубави цветове, както и съчетанието им и с пеперудката си се справила отлично.Като цяло тортата е супер, поздравления  Hug
bubolinkata  Shocked винаги ме изумяваш с твоите творения.Като гледам си намерила място за овчиците, много са слдурски  Grinning Цветята около кекса как ги направи?Комплекта за цветя на Уилтън ли имаш?

Общи условия

Активация на акаунт