Прати и на мен...

Честит рожден ден на Давид! Пожелаваме му с Емо здраве, щастливи игри и незабравимо детство!

Лежи и гали коремчето сега, че после знаеш какъв екшън те чака 

Имам си оправдание де 
Ние също сега сме на такава вълна, затова сподели от къде и колко пари е, а и ме интересува колко цолови гуми взехте? 

)?
! Наистина неприятна история с този Енцо.
! Тъкмо това щях, да пиша, че дори и да няма нещо извънредно - децата пак си го преживяват. Голяма промяна си е за тях. Нормално е, мисля си! 
Много е мила Симонка
) да, по принцип има. Но тук нали са Великденските праzници ве4е (утре е раzпети петък), съответно и у4илищна ваканция, и персонала е в намален състав. Пове4ето от тях си имат свои деца и е нормално да иzлиzат в отпуска по време на ваканцията. Както и да е, те в4ера ми каzаха, 4е го zнаят, 4е така прави с всяко ново дете
и 4е гледат винаги да има един 4овек до него. Те zа това са 4 въzпитателки в групата, zаради Енцо и още едно спец. детенце. Оба4е също така ми каzаха, 4е понякога такива неща стават zа секунди, които също йм вярвам. Веднъж прибрах Милена, тъкмо си обуеше обувките и Енцо дойде бягайки и й удари пътьом един шамар, така като бях седнала до нея
Дано свикнат бърzо....
Към НКК ли се обучаваш 

) иzлиzаме доста да караме и в неделя Милена е карала 2км. Когато набира достатъ4но инерция, си вдига краката, т.е. нау4и се идеално да паzи равновесие. Догодина zа РД ще й купим истиснко колело, беz пом. гуми.