ИЗРАЕЛ 32

• 20 901
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
 Вижте Елади на Ейлат със  зълва ми ...сладък басейн в хотела - насипан с пясък , създава  усещане , че си на плажа , а водата сладка - хотелска  Mr. Green :

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=346820&pid=11549228  Party

# 151
Честит Имен Ден на всички цветя! Да сте живи и здрави и много обичани!

Борянке, страхотна градинка. Ех, как си мечтая за къщичка с дворче до рекичка на полянка. Мечтиии
imaina, и аз исках да питам за лагерите и за училището като цяло. Изглежда децата си прекарват много добре на лагерите, а съм чувала, че училището е много добро, че дават добра подготовка по всички предмети.

Момичета страхотни снимки, все едно съм била с вас на екскурзия, много ми е хубаво....

# 152
  • София
Аз малко късничко се включвам, но да ви пожелая: Хаг Песах Кашер веСамеах!

При нас последните 10 дена беше една малка лудница - чистене, подреждане, каширане на кухнята, което ми е един малък кошмар, и всякакви други приготовления за празниците .... Но накрая резултатът беше 3 дена релакс (извън Израел празниците се празнуват по два дена). Та като запразнихме от сряда и чак снощи се върнахме към 21 век. Много добрем и се  отрази. Така си починах. На всичкото отгоре бяхме все на гости, с изключение на шабат, та си починах и от слагане-дигане на маса. Кеф гадол Wink
Сега се чудя какво да сътворя от маца за вечеря.  Thinking

# 153
  • На дивана, под юргана
Привет на всички! Честит имен ден на всички с имена на цветя и дървета!
Ние бяхме на имен ден извън София и по-късно може да успея да кача малко снимки и аз.

# 154

Честит Празник на всички, които носят имена на цветя !
Много здраве, щастие и късмет !

http://www.youtube.com/watch?v=a2aag4N2b3g&feature=related

# 155
Честит празник и от мен на всички цветя (малко на края на деня) Бъдете щастливи и обичани и дано в сърцата ви винаги има слънце!!!  bouquet
Еспа, лагерите наистина са чудесни. За училището също мога да кажа добри неща, но пак зависи при коя учителка сте попаднали. Аз лично не съм доволна от нашата учителка в 2 клас. Държеше се унизително с детето  ми и не само с моето, имаше иронично обиден хумор......и така.....но това е друга тема. Мисля че средата в която расте детето е важна, а там децата са от добри семейства.

# 156
  • Някъде там...
Има,това в кое училище ???

# 157
  • Някъде там...
В учебната тема заговориха за слег от там за ейзе баса та ето какво е ейзе баса:
http://www.youtube.com/watch?v=4IAJuYyKlIM
На мен ми го преведоха  Blush

# 158
Борянче, за еврейското в София - 134СОУ

# 159
  • Някъде там...
Има,и аз така мислех ама все пак да попитам.Това училище има страхотни отзиви навсякъде и се учудих много от коментара ти.Какви мерки взе да не тормозят детето?Надявам се сега всичко е наред...Аз май няма да бъда добра майка,все като чуя,че някой е постъпвал несправедливо с дете и ме избива на агресия  Embarassed като прочетох поста на Има и си представях панаира а ако е необходимо и шамарите които щеше да получи госпожата  Embarassed Ох Божееееее кога ще порастна  newsm78

# 160
Борянче, аз се опитах да и обясня че детето ми се обижда от нейното държание и дори споделих с учитеклата от занималнята с която са много близки. Тя ме помоли да си мълча, че жената не била лоша и обичала децата по свой си начин......
Аз не мога да се карам и не успях нищо да направя.......но ако това в бъдеще се повтори си обещавам че ще се боря......И с твоя помощ Wink Ако другата година се върнем, ще искам детето ми да е при друга учителка.

# 161
  • На дивана, под юргана
Ето и нашите снимки: бяхме тук  Laughing
След кратка подготовка, "големите" се заеха с това, което изглежда твърде аматьорско, за всички живеещи в Израел...  Laughing
Имаше цветя и разцъфващи дървета... и разходка, след която се заехме по-сериозно с това защото имаше вече доста гладни... и уморени
Имаше и още "масови" сцени и пренасяне на строителни материали и правене на балони
На тръгване доста се смяхме на това

# 162
  • Някъде там...
Ех Тиги, наистина ви завидях и за вила "Теферич" и за вкусното барбекю и за балоните...Така хубаво си описал всичко,че се размечтах  Blush

# 163
Хахааааааааааа .....Тигрис , портата е важна , а и пазеното от нея  си е тежка работа  hahaha

Ние хващаме пътищата без тати - той ще почива от нас и ние от него .... Почивайки  ще  свърши  стотина работи из къщи  Mr. Green

Боряна , ейзе баса !  hahaha То и като песента на Морисет - Изън'т ит айроник .... дъжда на сватбата ти ; съвет , който не си приел  и т .н ... Много баси в живота , Ба Си  басите!  Mr. Green

# 164
Добро утро на всички.

Много хубави снимки сте качили , нагледах се на снимки- аз и без това много обичам да разглеждам снимки.
Радвам се за всички ви че сте си изкарали готино почивните дни и празниците.
Ние сега за великден ще ходиме до батак та се надявам и аз да кача снимки , само някой ще тряба да ми обясни как , но има време.

приятен ден на всички ви

Общи условия

Активация на акаунт