ИЗРАЕЛ 32

• 20 873
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
  • Някъде там...
Добро утро  Party
Какъв хубав начин да се събудя,с толкова много снимки и с чашка кафе  Peace
Ментичка,Еял се ядосва,че не се старая при снимките защото все пак аз съм с перфектно зрение а с неговите затруднения той се справя по-добре от мен  Peace Да ама той има търпение пък аз... Embarassed

# 226
  • T"A
Борянче, същият проблем имам и аз - липсата на търпение  Laughing

Перах, тази снимка е много оригинална: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=364604&pid=11585330

Тигър, за снимките срещу светлината се подсетих за няколко пози, които мъжът ми нарочно снима срещу светлината и ги нарича "оманут"  Mr. Green http://www.snimka.bg/album.php?album_id=300250&pid=11586736

Фотографията ми е много интересна, но, за съжаление, във фотографската тема в подфорум "Хоби" изобщо не им разбирам за какво си говорят  Laughing

Отивам да хвана последните мигове на отворени магазини, всеки момент ще им пуснат кепенците....

# 227
  • Пловдив
Цитат
Перах, страхотни снимки! Минзухарите на първите снимка са страхотни, аз си мислих, че вече е късно за минзухари, но явно не е...

Мента , и аз много се изненадах да видя минжухари и кокичета  Peace
Селото е на високо и усойно място .Беше много студено и бързо се износехме от там .Леля ми има вила в съседно села, което е още по-нависоко от това и каза, че там все още има сняг  #Crazy
 Ето и карта - аз бях в Дедево , а вилата на леля е в Лилково .

http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=cabcc9ad4ca12de92c1cca524713e … &initsearch=1

# 228
Бокер тов на всички.
Супер снимки на Яфо , - и без това започна вече да ми домъчнява за Израел , па за Яфо да не говориме .... Cry 17 години в Яфо ... Rolling Eyes не са малко , на изуст го знам.....
Много сте бързи бе момичета едвам ви настигам

# 229
  • На дивана, под юргана
Тигър, за снимките срещу светлината се подсетих за няколко пози, които мъжът ми нарочно снима срещу светлината и ги нарича "оманут"  Mr. Green http://www.snimka.bg/album.php?album_id=300250&pid=11586736

Мента, супер снимка! Много ми харесва! Приказно и нереално - пренася те в друго време! Както бях написал по-горе - в този случай се получават добри силуети, което е целта на тази снимка! "В съзерцание на спрялото време" бих я нарекъл.  Peace
На български когато се снима срещу светлината е по-популярно като "контражур", май. 

# 230
Перах много хубави снимки Laughing. Аз не съм ходила в Родопите, моя мъж само ме бъзика,че от Бг знам само София Crazy.
          В Яфо ние като сме ходили с мъжа ми все някоя свадба засичаме. Много предпочитано място за свадби е.Хубави снимки излизат  Laughing
         Биби не сме го видяли,( още не съм излизала от вкъщи де)но аз не съм му фен и няма да е пропуск Mr. Green
          Хубав ден на всички  bouquet

# 231
  Ние пък сега се върнахме от шук апишпишим ...Голяма шарения , голяма ц*ния  Mr. Green , но пък малко да пошари окото из народа (без деца обаче  Crazy)... Жега голяма днес , лято е !Пих сокче от  нарове - прясно изстискано - студенко , ох ...!  Flutter  Яфо си има места за харесване и места дето да не стъпиш според мене .Не бих живяла в Яфо при избор , но пък крайбрежието, лодките там  Simple Smile...Старата част  с църквите и джамиите ... Ресторантчетата по "главната" ... Там си е кеф ! Flutter Там ни харесва! Минахме и покрай ресторанта "Витоша" - чуваше се БГ музика , народна някаква ...бая хора имаше .Някой знае ли дали ядат хамец по песах и дали сервират свинско ? След разходката иначе отскочихме до Нафис и се наядохме като за световно...Въпреки всичко се добрахме до свеки да си вземем децата де ..имахме сили още  hahaha Децата - мръсни - яли, пили сокове , обикаляли ...весели обаче ...какво е по-важно!?  Whistling  hahaha Страшна работа ! Чупят ядки с дядо си , стискат сокове , малей ... балаган направили (бъркотия) , обаче всички щастливи - и свекърите , и децата ...Кой ще чисти после - незнам ...Аз си взех децата и избягах  hahaha

Хариет ,близо ни е Яфо ..относително , с кола 15 мин. някъде ... Децата малко ги достраша от вълните - адреналин  хаха а...стиснаха се за мене яко!

Тали,  яката кака  сама беше .Няколко вида танци направи и на моя мъж  връткала талия за  "дарение"  Joy ...Как пък си подбира спонсори  или на всички се врътка ...незнам  Mr. Green ... Шоу да става !По едно време една мацка от публиката станала да играе до танцьорката казва моят ...Всичко живо взело да вика , че танцувала по-хубаво ..Ей , големи усти израелците ...Угодия нямат ...  Mr. Green

ПерахЧЕ ,много  свежо ! Ех , Пловдив и околностите - моя лИбоФ!  Grinning Мерси , че сподели!

И на другите  момичета  - хубаво се завъртя  темата около Яфо, пък макар и да не са ви нови снимките , няма значение  Simple Smile...

Няма да проверявам за грешки , много съм морна ...бягам  Tired Simple Smile

# 232
 Някой знае ли дали ядат хамец по песах и дали сервират свинско ?

Да, разбира се  Twisted Evil! Иначе ще си разпъдят клиентелата  Mr. Green!

# 233
  • T"A
 Някой знае ли дали ядат хамец по песах и дали сервират свинско ?

Да, разбира се  Twisted Evil! Иначе ще си разпъдят клиентелата  Mr. Green!

Joy

И стограмки ракия, и шкембе - всичко има. Mr. Green  Аз съм се пробвала там като сервитьорка, някои знаят, и в събота ресторантът се пълнеше с израелци, местни, родени тук, които нямат нищо общо с България (е, освен, че са я посещавали някои от тях и са харесали бълг. кухня). Изобщо на шабат, преди изхода, нямаше места за българи... Сега може и да пускат, нали го разшириха, но в онези години 100% заетост от цабари, дори се запазваха маси по телефона...

# 234
  • Някъде там...
Моя позната ми каза,че е видяла в Бат Ям ракия и е струвала скромните 60 шекела  Shocked тази същата ракия струва в Бг 7лв.,поне такава информация имам за цената в Бг  Peace Ние ракия вкъщи не купуваме-тати прави  Mr. Green
Тази жега не става за домашни,четох,четох и взех да заспивам Sad

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 14:40 от Boryana

# 235
bube-baron, мерси за предложението за записването в училището, ама ние ще си почакме още 6-7 години
Яфо е прекрасен!
Ето малко снимки от нашето черноморие, качеството не е много добро, за което се извинявам Embarassed
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11592566#

# 236
  • T"A
Еспа, (дано не сгафя с въпроса си) бременна ли си била на снимката?
Много ми харесваш и си приличаш някак на аватара  Grinning

Бубе, не може, мързеливо е времето, когато има шарав. Стой на сянка и пий много вода  Hug

# 237
Ама то много снимки напоследък бе,девойки и ....младеж!
Аз досега качвах от рождения ден и някои други.

Ето от рождения ден - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=364755
Аничка все още е кисела.Сега еда заспа и аз бързо седнах да ви видя как сте,що сте.И добре,че сте вие - я,какви екскурзиики връткам до Яфо и нашата китна Родина.

Мимкис,душо,аз и София незнам.И сама не се движа из нея.Ицанчо ме вози ,а както казваше Петя - "аз блея". До личната лекарка не мога сама да отида, а градския транспорт изобщо не го знам - кое и накъде.Виж Търново го познавам,ама то е по-малък ,пък и доста време прекарах там.И все сама ходех навсякъде.
Лелелел,МАгарийка е будна и ме вика!Що така - много бързо се наспа !

# 238
Мента, да позна – в 5 ти месец. Не ми личеше много много, но това не ми пречеше да си пъча гордо корема.  Laughing

# 239
  • Някъде там...
Аз вода не пия защото рибките пишкат в нея  Peace но ям сладолед...за 2 дни съм изяла кило сладолед  Embarassed
Еспа супер снимки...Кое е това място?
Танчеееееее,страхотни снимки,страхотна торта и още по-страхотни дечица (аз и плодовата пита фиксирах де  Blush )

Общи условия

Активация на акаунт