Задругата на ПЛЕТКАТА

• 32 292
  • 303
  •   1
Отговори
# 105
Тане, аз много съм се запалила за такава жилетка. За сега вече ще спирам да плета за бебчо, че много дрехи му станаха вече. Виж схемата на руски може да ми помогне - на свекървата една колежка го владее много и ще ми я преведе, защото аз съм напълно неграмотна на тема руски  Embarassed Ти защо не си доволна от резултата?

# 106
Здравейте момичета,
имам мерак и останали малко жълта и бяла прежда да си заплета някоя кокошчица, може и гъска или петел за Великден.
Толкова яйца и пиленца изплетохте, че не може да нямате някое незаангажиращо моделче. Ще ви бъда благодарна, ако го споделите с мен.

# 107
# 108
Здравейте, момичета,много ви се радвам , като ви гледам красотите.
Beborana аз плетох тази жилетка имам схема на руски,ти кажи каква точно помощ искаш?

# 109
# 110
ух, много са хубавки тези пилета, успе - ще взема да направя и такива, че ми свърши жълтото.

Плетачка-маниачка, давай по схемите на доци, че аз не ползвам, на око ги докарвам.

# 111
Запалихте ме с тези ваши яйца върху балон, реших и аз да опитам, днес го довърших,
ето какво се получи
от този линк нататък http://picasaweb.google.bg/st.dobrinca/OkMcKJ#5323369619316725490
малко кривичко ми стана яйцето Laughing но пък иначе мисля че добре стана Thinking

# 112
uspe - нищо, че е малко криво яйцето  Grinning , много сладко е станало. Въобще всички яйца, които сте показали, правени с балон са супер. Браво на тоя дето го е измислил това. 

venividivince - много е хубава бялата чанта.

katuncho - всички играчки, дето си показала ми харесаха, но калинката е един път.

# 113
Нека се почерпим за мое здраве и за здравето на всички именици днес! 
Честит имен да на всички именици!
Желая Ви живот,здраве,много късмет и сбъдване на вашите мечти!

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 11:27 от ki_ki

# 114
Честит имен ден на всички с цветни имена! Много здраве и пролетно настроение за Вас и семействата Ви!

Специани поздрави за Котето! И тя ни е именничка, а снимката на ki_ki много тематично идва  Hug

# 115
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И НА ИМЕННИЦИТЕ  В СЕМЕЙСТВАТА ВИ!

НОСЕТЕ СИ ИМЕНАТА С МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

ПОЖЕЛАВАМ ВИ, УХАНИЕТО И ПЪСТРОЦВЕТИЕТО НА ТОЗИ СВЕТЪЛ ПРАЗНИК ДА ГО ПРЕНЕСЕТЕ ВЪВ ВСИЧКИТЕ СИ ДНИ ЗАНАПРЕД.

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!        bouquet

# 116
  • ГОре на черешата...
Честит имен ден на всички именници! Бъдете живи и здрави!

# 117
Честит имен ден на всички цветни именници днес! Много здраве, много красота и слънце да има в живота ви!  bouquet

# 118
Честит имен ден на всички цветни именници днес! Много здраве, много красота и слънце да има в живота ви!  bouquet
Носете си със здраве имената!  bouquet  bouquet  bouquet

# 119
Честит Имен Ден на всички цветя! Бъдете все така красиви!

Общи условия

Активация на акаунт