Задругата на ПЛЕТКАТА

• 32 281
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
maika mu na titi, добре се справяш с цветята,а и пеперудките са много идейни....
малко ме  е срам, защото съм голям почитател на ирландското плетиво и напрактика аз предложих да се "организираме" с този тип плетиво, а не мога да  покажа нищо...
стискам палци и на steisi   и поздравления за силви ч

# 226
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
Мили момичета,
Светлината и красотата на този ден да Ви съпътсват през цялата година!

# 227
ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ!
Да тържествуват любовта, братството и разбирателството! Желая ви да прекарате тези светли дни в тиха радост и хармония с близките си!

# 228
От сърце пожелавам на всички Ви здраве и благополучие!

Изглежда със затоплянето на времето все по-малко време остава за плетки. И при мен е така ...

# 229
хубави са!

Снежи, не знам, аз например през лятото много плета. Сега завършвам едно одеяло, памучно, ама ми трябва още седмица сигурно, че нали не признавам дебелите куки  hahaha

# 230
Здравейте момичета, отдавна чета темите и много неща научих от вас за което Благодаря. Моля за помощ, някой може ли да ми преведе схемите, една част рабирам другата не http://www.beautydolls.com/view.php?gal=knitting&num=259 http://www.beautydolls.com/view.php?gal=knitting&num=295. Благодаря предварително!

# 231
Момичета, имам нужда от малко помощ  Rolling Eyes почнах да плета лятна шапка на една кука за подарък на едно момиченце, което не съм виждала. Тя е на 1 годинка и сега питанката ми е колко сантиметра е обиколката на главичката на едногодишно дете  newsm78
Моля, ако някой разполага с такъв елемент вкъщи  Laughing , да му удари един сантиметър, че все ме е страх, да не би да я направя малка тази шапка  Rolling Eyes
Предварително мерси   bouquet

# 232
колко сантиметра е обиколката на главичката на едногодишно дете  newsm78
Моля, ако някой разполага с такъв елемент вкъщи  Laughing , да му удари един сантиметър, че все ме е страх, да не би да я направя малка тази шапка  Rolling Eyes

Моя елемент вече порасте Laughing, обаче Котето миналата година плете на Ива една шапка точно когато беше на годинка и я направи супер точно,та ако чете и ако пази мерките на Ива,да ти пише. Аз не ги помня Embarassed

След едномесечна пауза и тотална липса на плетачески ентусиазъм, днес вече пак ме сърбят ръцете за игли и кълбета,толкова много,че дори се изнервям на работа и гледам как да се чупя дори половин час по-рано,за да се прибера и да плета.Е,прибрах се,даже и трафика беше благосклонен към мен,но ...не знам какво да започна. Тъпа работа.
Искам да си купя нови прежди и да си ги гледам. Не че нямам един кош жаба от Практикер,преливащ от прежди и изкривен като кулата в Пиза.... Crazy

# 233
ето и моите подаръци за любимите хора за Великден.Дано се харесат.

# 234
# 235
Майка му на тити, ако подаръкът не е изненада ,питай майката. Ако трябва да е изненада, пусни тема в "Нашите деца" ил в "Майки бъдещи и настоящи" и помоли да си премерят главите на 1-годишните деца.

# 236
Моя елемент вече порасте Laughing, обаче Котето миналата година плете на Ива една шапка точно когато беше на годинка и я направи супер точно,та ако чете и ако пази мерките на Ива,да ти пише. Аз не ги помня Embarassed
Само елемент-и не бях викала на децата май hahaha Joy Joy Joy

Шапката я правих на око. Защо не погледнете в медицинските картони на децата - там трябва да има размерите на 1г.?

# 237
На Андито главата е 48 см, ама нейната главичка е от по-малките мисля. Според мен за тази възраст 50 см. е добре.

# 238
Привет от мен,момичета,големи красоти сте сътворили,Великденските ви украси са страхотни!!!Тази идея с балоните много ми хареса,а и изглежда лесно,тамън като за мен,ще се пробвам догодина! Mr. Green

Майка му на тити,сега погледнах  в картона на дъщеря ми,на 1 годинка обиколката на главата е била 45,5.Последно като и плетох шапка,я направих точно колкото обиколката на главата,но нали плетивото се отпуска,и все и се захлупваше над очите... Laughing

И да си покажа последното творение и аз-не великденско!

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=299130&pid=11714573

# 239
dani t  страхотна ти е блузката!

Общи условия

Активация на акаунт