С писано яйце, бори всички ДЕКЕМВРИЙСКОТО дете!

• 14 566
  • 307
  •   1
Отговори
# 165
Честито на патерици на малките и големи Борковци!   bouquet

Ели, добре завърнали се! Hug

Гуш на болните Hug! И на майките им! Hug

Някой ще поръчва ли скоро от редута?

# 166
  • Варна, морето и сините вълни!
Някой ще поръчва ли скоро от редута?
Май Аз Mr. Green Mr. Green

# 167
здравейте
Ели чакам с нетърпение  да се разпишеш

Момичета моята Мая много се бие вече незная какво да правя ,обяснявам , казвам удрям през ръцете но без розолтат  Sad  ,вече ми писна да ме гледат другите майки на криво .Много палва се очертава тръшка се по улиците търкаля се

# 168
Честит празник на Борковците! ДА са живи и здрави!

При нас варицелата е вече само спомен.
Мими, как е болното дете?
Къдрокос, добре завърнала се!
Чакаме разказ за това как ви се отразиха Щатите  Hug

Поздрави от мен!
Аз съм на работа от понеделник, и ми идва малко нанагорно  Whistling

# 169
Честит празник на Борковците! ДА са живи и здрави!

При нас варицелата е вече само спомен.
Мими, как е болното дете?

Отново е с38.7 вече ме хваща параноята. 5 дни с температура 38.5-39.0 и ужасна кашлица. Не съм разговорлива а сприхава и смръдлива

# 170
  • София
Момичета моята Мая много се бие вече незная какво да правя ,обяснявам , казвам удрям през ръцете

Не мисля, че си избрала правилния подход. Нима очакваш тя да разбере, че да се бие не е хубаво, щом ти я биеш... newsm78

Ели, окопитихте ли се на родна земя?  Hug

# 171
Мимис БИЯ  е силно казано  Naughty , днес имаше ено бебе в парка тъкмо проходило ,Мая не спря да ходи да го удря казвах , казвах докато се обърна и пак и пак ,накрая така зверски го оскуба и тогава я ударих леко през ръчичката това не е бой

# 172
  • София
Не казвам, че я пребиваш. Смисълът на казаното от мен е, че искаш да й покажеш, че конкретно действие е лошо чрез същото това действие. Ти я удряш, за да не удря тя. Щом ти я удряш нея, защо тя да не удря някой друг? Все едно, че й казваш: "не прави това, което правя аз!" Rolling Eyes

Смени подхода, ако искаш да има резултат.  Peace

# 173
кари ...  ще се опитам да ти помогна
погледни този линк,и най-вече пред последния абзац ,горе долу обясняват какво да направиш в подобни ситуации http://yonsi.moetodete.bg/blogpost_280_0.html

Също бих ти препоръчала  да пробваш с награди ,ако не се бие да я награждаваш с близалка  или подобно -може да и го кажеш преди да отидете на площадката че ако се държи добре ще и купиш нещо .Не знам причината защо  Мая е толкова агресивна ,само ти си знаеш детето но наистина опитай се да потърсиш първоизточника,ако е заради играчка ,гледай да и носиш нейни играчки с теб .Или ако почне да се държи лошо по-строго и обясни че тогава ще се приберете в къщи .

-----
Някой говорил ли е Хот напоследък ? Къде зачезна тази жена ?

# 174
  • Пловдив
Добро утро!Черпя ви кафенце ,поспаланки:

Честит имен ден ,Габи!Честито и на мъжа ти!Да сте живи и здрави ,много да се обичате!

Яни , да ти е жив и здрав Жорко!

Честито на всички именници!

# 175
  • София
Честито на всички именници и именнички!   bouquet

Честит професионален празник на тези, които го честват!  Peace

Честит празник!  Hug

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 15:03 от mimiska

# 176
Честито и от мен на всички!

Благодаря за честитките, само да вмъкна, че и годишнина имаме днес  Mr. Green. И понеже имаме много поводи за черпене, си взимаме агнешкото и се покриваме  Laughing. Който ни намери, намери....

Весел празник на всички   bouquet

# 177
Честито на всички именници!  bouquet Hug

# 178
Честит имен ден на всички малки и големи Георгевци и на Герганите! От здраве и късмет да не се отървете!

Специално на Габи - честит троен празник!

Мимис, чак пък национален празник  newsm78

Кари, нищо не мога да те посъветвам, но стискам палци да го преодолеете! Умишлено го пиша в мн.ч. Но при всички положения те поздравявам за това, че го намираш за проблем и търсиш разрешаването му, защото имах отношения с една майка дето не мислеше така....

Понеже бързо намирате линкове по такива въпроси (аз защо не мога  newsm78), я ми метнете някой и за другата страна в тази ситуация. Как е правилно да се постъпи и т.н., ако на твоето дете му изтръгват играчките просто заради идеята, хвърлят пясък в лицето и т.н. с нищо не провокирана злоба.... че все ме е страх да не направя Стени мекушав...

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 14:21 от Елси

# 179
Габи, честит троен празник!
Зечи, Яни да са ви живи и здрави Жоретата! Мног щастие и късмет!

Напускам ви за да се просветя с уртикарията. Борко от днес е без градуси но с уртикария. Но за сметка на това Катя е с 38 ......... #Cussing out

Весел празник на всички!

Общи условия

Активация на акаунт