PRISON BREAK (XII тема )

• 29 102
  • 533
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Хареса ми се  Mr. Green
Чухте ли г-жата какво казва в трейлъра; Винаги ще съм една стъпка напред защото съм ви майка  Mr. Green Явно ще се насочат против нея и генерала.

# 91
Още 4 серии до финала на сериала....

Confused

# 92
Аз да си кажа  hahaha мъката. Сериалът тотално се закучи от към джи джи биджи Crazy Flutter историята между Майкъл и Сара Mr. Green Като не искат да действат, поне романтиката да бяха запазили между двамата. Първи сезон един поглед, едно уж случайно оставено оригами, една нежна целувка, бяха достатъчни, за да поддържат магията ( и зрителския интерес ), сега и това няма Crossing Arms Приличат ми на непознати Confused

# 93
Вижте какво намерих Thinking
http://pt-br.justin.tv/aedifex

Тук в реално време се излъ4ва  новия епизод

# 94
  • София /Абсурдистан
А кога ще има следващ епизод?

# 95
  • Варна
Episode 4.18: Vs.

От тук до края:

Episode 4.19: S.O.B. (fka "Son of a Bitch")
Airdate: May 1, 2009

Episode 4.20: Cowboys & Indians (fka "Dominoes")
Airdate: May 8, 2009

Episode 4.21: Rate of Exchange
Airdate: May 15, 2009

Episode 4.22: Killing Your Number (Series finale)
Airdate: May 15, 2009 at 9 p.m.

Episode 4.23: The Old Ball and Chain (Two-hour movie, aka series finale)
Airdate: May/June 2009

Episode 4.24: Free
Airdate: May/June 2009

23 е като 2 бонус епизода

а тва дето е 24, хм, сами си преценете какво е

Цитат
02/27 - Craig Snee: Mid 30s. This thrill-seeking charter pilot, "a swamp rat with a swaggery attitude" and a drug-running past, is an acquaintance of Mahone's who agrees to do a drop. Patrol Guard: Male, 30s to 40s. At the women's prison, this gruff, imposing patrol guard catches Gretchen in the chapel and demands to know if she's alone. Shu C.O.: A tough, female corrections officer in her 30s to 40s, at the women's prison, she tells Daddy that one of her family members has been killed. Yard C.O.: Male, in his 30s to 40s, in the prison yard, this C.O. wonders where some prisoners have gone.

# 96
Ох,пуста работа  Mr. Green
Дано следобяд ми остане време да го гледам.

# 97
  • София
Аз да си кажа  hahaha мъката. Сериалът тотално се закучи от към джи джи биджи Crazy Flutter историята между Майкъл и Сара Mr. Green Като не искат да действат, поне романтиката да бяха запазили между двамата. Първи сезон един поглед, едно уж случайно оставено оригами, една нежна целувка, бяха достатъчни, за да поддържат магията ( и зрителския интерес ), сега и това няма Crossing Arms Приличат ми на непознати Confused

Ето че желанието ти се сбъдна! Simple Smile

# 98
На мен ми стана интересно как стана това,дето стана,като не са се докосвали?  Joy

# 99
  • София
Ъъъ? Що да не са? Тва че не са го показали...не е ББ все пак... Grinning

# 100
Е, не е ,ама наистина се оляха в измислици пък...kiora беше права-нито джиджи-биджи,нито нищо,поне малко да оплакнем очета,пък сега това... Crossing Arms

# 101
Току що изтеглих серията и минах един бърз преглед на началото понеже ме заинтригувахте с коментарите си Hug
Сцената в банята заслужава само един коментар относно работата на сценаристите Mr. Green: Фантазио мила, къде си се скрила. Зрителите боб ли трябва да хвърлят, аз не искам да се осланям на въображението си, за да си представям неща, които не съм видяла, а се случили в главата на някой второразряден сценарист Tired. Разочарована съм Crossing Arms

# 102
  • с трима мъже :)
НИЩО НЕ РАЗБРАХ АЗ
Помогнете.

Какво става сега? Коя серия върви, междинна ли е имало?
Какво да тегля? Гледали сме последно онази - ре-пак и това беше... Дето показаха снимката на бременната майка. И толкоз. Тази серия само. Оттогава дев ли са излезли или само една?

# 103
Гледахме 17  ...и сега излезе 18 Peace

# 104
Ами че те си пътуваха като две добри приятелчета в камиона -той и разказваше за майка си,тя му приказваше общи лафове...една целюфка няма,една прегръдка....Все като приятелчета ги даваха...да бе-като каза боб и се сетих-кон боб яде ли? Правят ни на балами някакви...тези сценаристи вече.Филма си е тръпка,ама чак балами не сме.   Confused Нещо не харесвам много филми,в които нито целувка,нито прегръдка,пък после....става сухо,измислено и недоизиграно както трябва.

Общи условия

Активация на акаунт