PRISON BREAK (XII тема )

• 29 110
  • 533
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Наистина е странна серията  Rolling Eyes И как свърши  Shocked

А иначе следващата във вторник ли ще излезе или пак в петък ?

# 61
А аз не разбрах какво изкоментирахме не в бяло,което някой, който не гледа серията  разбра? Да съм разказала серията или нещо въобще съществено от нея? В бяло се коментира съществена подробност от серията или се разказва част от нея и който не иска да знае какво се е случило не чете. С нашите коментари до сега човек нищо не разбира въобще какво е станало...
От линка,който пуснах отпред се вижда,че казаха-следващият петък излиза новата серия-при нас сигурно в събота сутрин.

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 19:47 от огън момиче

# 62
А аз не разбрах какво изкоментирахме не в бяло,което някой, който не гледа серията  разбра? Да съм разказала серията или нещо въобще съществено от нея? В бяло се коментира съществена подробност от серията или се разказва част от нея и който не иска да знае какво се е случило не чете. С нашите коментари до сега човек нищо не разбира въобще какво е станало...
От линка,който пуснах отпред се вижда,че казаха-следващият петък излиза новата серия-при нас сигурно в събота сутрин.
Да,така е.
Кой е казал нещо? newsm78

# 63
В следващата серия очаквам Генерала да се окаже баща на някой от двамата.  Joy
Ся до следващия път ще ни държат на тръни.
  Crossing Arms

# 64
# 65
В следващата серия очаквам Генерала да се окаже баща на някой от двамата.  Joy
E,недей така.
Съвсем ще стане като сапунка.

# 66
изтърка се вече генерала баща - два пъти се оказа вече.
на мен не ми хареса сцената с ''стреляй''- от майката , този сериал винаги е бил що горе направен реалистично,ама с това се оляха можеха да измислят нещо по правдоподобно напр. да го зашеметят и да го държат някъде два дни да не пречи.
от друга страна пък още няма обяснение тази майка защо не  се появяваше когато щяха да ги бесят и  какво ли не .

# 67
от друга страна пък още няма обяснение тази майка защо не  се появяваше когато щяха да ги бесят и  какво ли не .
Защото може и тя да е стояла зад всичко това.Все пак е знаела какво точно прави Генерала,работила е за него,но нито веднъж не се опита да го спре при покушенията му над синовете и.
Майка  Stop

# 68
а нали генерала преди да избухне колата говоре6е с някой по тел.. и каза 4е ако успеем да направим с Майкъл така както направихме с Кристина   ме навежда на мислълта 4е не6то е психи4ески объркана тази жена....
 newsm78

# 69
а нали генерала преди да избухне колата говоре6е с някой по тел.. и каза 4е ако успеем да направим с Майкъл така както направихме с Кристина   ме навежда на мислълта 4е не6то е психи4ески объркана тази жена....
 newsm78
Аз го гледах без суб и съм го изпуснала това.
Може цялата каша и това "правене" да имат нещо общо със Сцила и Майкъл да не е разгадал напълно мистерията.

# 70
Хубава серия, но е време сериала да свършва....

# 71
  • Варна
Хубава серия, но е време сериала да свършва....

Доколкото разбрах, ще са до 22 еп. и край  Rolling Eyes
Значи остават още 5 серии.....

# 72
  • София
мда...толкова...обаче се очертават доста добри Simple Smile)))
този сезон наистина е добър Wink

# 73
аз не мисля че сериала се е изчерпал, още могат да измислят и пак да е толкова интересно

# 74
аз не мисля че сериала се е изчерпал, още могат да измислят и пак да е толкова интересно
Подкрепям.Само да не намесват родата до 9-то коляно,че споделих на какшо започна да ми прилича.

Общи условия

Активация на акаунт