В Канада пролетта дойде и куфарите за България започнахме да стягаме! - 35

• 20 582
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
Мили мами.. и аз за това си мисля.."малка церемония, в украсен параклис на плажа" звучи и съм сигурна ,че може да бъде страхотно!! Simple Smile но си мисля..че няма да можем да се съберем там със двете семейства..просто няма как да стане..не можем ли да сме само двамата? до колкото знам трябва да има свидетели..а др вариант е да подпишем тук и там да си направим само ритуала ..нз..но просто съм убедена ,че няма да имат финансовата възможност и двете сем. да са там в рамките на година..та затова ми хрумва тази идея..тук да си подпишем..а там( на романтично плажче)  -ритуала..

# 226
Канадски мами, как сте  bouquet- не съм писала отдавна тук, май откакто бях с ник msbilt Blush Heart Eyes
Липсва ми контакта с Вас и споделянето за живота там...

# 227
Девойки, заmисля ли се някой за една пролетна срещичка?

# 228
  • Vaudreuil Canada
МaНЕВрата - много хубава идея даваш...

Titina, WebMama   - благодаря за споделения опит.

Titina задължително ще пробвам поне едната рецепта а надявам се скоро и другата Simple Smile

WebMama давай рецептата на луканката щом сте я харесали Simple Smile Ние също пробвахме продукцията на лавалския магазин - всичко е много вкусно но за луканката съм съгласна че може да е по-добре - тази на магазин София повече ми харесва. Но пък в лавалския магазин има много голямо разнообразие на мръвки Simple Smile

# 229
МaНЕВрата , shemet_neveroiaten И всички от Монреал - хайде в парк Angrignion ?
Аз днес ще съм там цял следобед...ако някой има желание - нека заповяда Simple Smile

# 230
  • Vaudreuil Canada
escorial много би ми се искало да дойда само дето съм на работа ...  така че ще трябва да се огранича до някоя събота или неделя.

# 231
Викториq, като компромисен вариант, сватбата може да е на брега на езерото, и двете семейства ще могат да присъсват, можете да си украсите сами някоя беседка или нещо.. и пак ще е супер красиво. После си ходете на меден месец на морето и така Grinning
потърси страниците на парковете около вас и виж каква им е тарифата и коло време предварително искат да се запишете.. може пък и те да украсят нещо за вас.

Торонтонки, какво стана с нашата среща?? хайде стегнете се малко, стига с тез луканки, вижте какво хубаво време си имаме!

# 232
Мръвките в лавалскиq магазин до една бяха домашно производство и това малко ме спира от по нататъшни покупки. Лютениците и апетитките, които взехме от там са БГ прозиводство за БГ пазар и с доста нишестен за нас вкус. За компоти, сладка и сирене не мога да дам мнение. На магазин София лютениците са мног по-хубави . Нищо , че асортимента е по малък. Ама за вкус и цвет нали знаете. Simple Smile

shemet_neveroiaten Сега е момента да си закупите смокер от Канадиан тайър  -има 100$ намаление  . Мръвката като изстина от опушването стана много истинска.
Започвам дюканската диета   Mr. Green

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 00:41 от WebMama

# 233
  • Vaudreuil Canada
WebMama само не забравяй да напишеш рецептата за луканката - от кога търся пробвана добра рецепта....

# 234
  • Монреал
Web mama, напълно съм съгласна за лютениците. Другото интересно в марше София са баницитееее - замразени са, само се пекат за хора с две леви ръце като мене.  Laughing

# 235
И аз съм за събота или неделя. Само да не е събота на 9-ти, че сме рожденници...иначе всичко ме устройва засега като дата.

# 236
Momicheta izwinete me purvo za latinicata,no tuk niama kredor.Ne moga da polzwam kompa ot wkushti...
Moje te li da mi kajete kak da se razweda w Canada?Mujut mi raboti,no az niamam i edin dolar...Ne rabotia,niama kak da se iznesa na kvartira,a znam che triabva da sme jiweli 1 god. razdeleni.Ne moga da se konsultiram s advokat.Imame dushtera na 5godini.Wse za nas niama pari.Ujasno e revniv.Poveche da ne kazvam,che i toi chete tuk i shte me poznae.
Ako mojete pomognete!

# 237
Momicheta izwinete me purvo za latinicata,no tuk niama kredor.Ne moga da polzwam kompa ot wkushti...
Moje te li da mi kajete kak da se razweda w Canada?Mujut mi raboti,no az niamam i edin dolar...Ne rabotia,niama kak da se iznesa na kvartira,a znam che triabva da sme jiweli 1 god. razdeleni.Ne moga da se konsultiram s advokat.Imame dushtera na 5godini.Wse za nas niama pari.Ujasno e revniv.Poveche da ne kazvam,che i toi chete tuk i shte me poznae.
Ako mojete pomognete!

Има разни женски центрове (потърси в нета), които ще ти дадат съвет и обяснят процедурата безплатно. Можеш и да се обадиш в CLSC-то си по местоживеене и там имат специалисти по въпроса. Също така във формуа Родители в чужбина има тема с изписани десетки страници по въпроса.

# 238
Объркана, ето къде можеш да получиш консултация с адвокат за 5 долара:
http://www.centredesfemmesdemtl.org/spl/soutien.html

Същото и на английски:

http://www.centredesfemmesdemtl.org/en/fls/support.html

Разгледай сайта на тази организация, можеш да получиш помощ за много неща. Успех!

# 239
  • Canada
Привет дами Hug
Не съм се вясвала скоро и не че не ви чета, ама ме е подгонил мързела и хич не ми се пише.
Честито на всички очакващи бебчета!
heureuse, направо останах така Shocked Евала, че се реши, аз не бих могла. Аз и за 3-то се назландисвам, та какво остава за 4-то.
Вики, честит годеж! Да сте много щастливи заедно!
Sofi, някъде много назад беше питала за празнуването на рожден ден. Аз веднъж се излъгах да празнуваме в Чъки чийз и повече няма да повторя - много хора (празнуват се по 7-8 РД накуп) за много кратко време, не си струва. За нас по-добрия вариант е наемането на зала (имаме си в сградата) и събирането на много приятели на куп за много часове (миналата година откарахме 10 часа). Тази година пак ще сме така и от месец правя списъци какво ще готвя (за поне 40 човека гости) и какво ще трябва да купувам за целта. Голяма емоция ми е Grinning
И сега да ви кажа, че за българския Великден бяхме в Монреал и се видях с 3 съфорумки. Много хубаво изкарахме, но много за кратко. И да ви похваля Шеметната - страхотни торти прави, още я сънувам почти 7 кг. торта (не се майтапя, снощи за пореден път сънувах, че ям торта). Шеметната, беше сътворила нещо разкошно Hug

Момичета, имам да пиша отчет, но ще го дам утре, че съм купила доста неща, а и искам да е в отделен постинг, за да е по-пригледно.

Общи условия

Активация на акаунт