ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 14

• 25 261
  • 438
  •   1
Отговори
# 105
  • на пистата
[

Ама ще ми направи удоволствие да гледам Христо Шопов в сериаяла...(като строг учител на бунтарката Нора Mr. Green)
само заради това име всичко ти прощавам Grinningлюбимият ми актьор,ако се включи и той и аз ще плюя по брадъра...обещавам.

# 106
Съобщение до Слаш!Вчера си изтеглих един български филм - ЛЕДЕН СЪН.И Иван Юруков е в главната роля.Не знам дали знаеш ама аз да кажа!

# 107
тази вечер май пак нямаше серия?
Скъпия си дойде и пусна мача, тръгнах към стаята на дъщерята - и тя си дойде. Нямах свободен ТВ та не разблах имаше ли серия.

Разбира се, че НЕ, кражбите на Нова ТВ, са по-важни от сериала.

# 108
[

Ама ще ми направи удоволствие да гледам Христо Шопов в сериаяла...(като строг учител на бунтарката Нора Mr. Green)
само заради това име всичко ти прощавам Grinningлюбимият ми актьор,ако се включи и той и аз ще плюя по брадъра...обещавам.
Аз по Христо Шопов въздишам още от "Вчера" ...та до днес...Нищо ,че остарял-така е още по-секси Heart Eyes

# 109
Съобщение до Слаш!Вчера си изтеглих един български филм - ЛЕДЕН СЪН.И Иван Юруков е в главната роля.Не знам дали знаеш ама аз да кажа!
тенкс, малко слънце;)
всичко имам с Иван Юруков.  Heart Eyes

п.с. все ще казвам- След "Остатъци" гледам на Борис вече по различен начин  Mr. Green
Гледайте го, дала съм и сийд. Който иска, да свирне. Филмът бая е чопнал от Изгубената магистрала, но пък Тодор Танчев си заслужава мъчението  Mr. Green

# 110
тенкс, малко слънце;)

п.с. все ще казвам- След "Остатъци" гледам на Борис вече по различен начин  Mr. Green
Гледайте го, дала съм и сийд. Който иска, да свирне. Филмът бая е чопнал от Изгубената магистрала, но пък Тодор Танчев си заслужава мъчението  Mr. Green

Дай да го видя този филм с Борис  baby_neutral

# 111
Този "Остатъци" ми беше сложен филм.Супер объркан.Това развиване на действието отзад  на пред ми скапа нервите.Абе филма не беше особенно хубав.Обаче Тодор Танчев просто блести както винаги.Трябва го гледате в театъра тогава хептен ще ви хареса.Ако някой е гледал Вражалец на Мелпомена ще се сетят за сюжета.И Пазарджишкия театър имат вариант на тази пиеса.Там Тодор Танчев играеше кмета (ролята на Рачков).Това ми е първата пиеса която гледах с него и от тогава съм му фенка.

# 112
Този "Остатъци" ми беше сложен филм.Супер объркан.Това развиване на действието отзад  на пред ми скапа нервите.Абе филма не беше особенно хубав.Обаче Тодор Танчев просто блести както винаги.Трябва го гледате в театъра тогава хептен ще ви хареса.Ако някой е гледал Вражалец на Мелпомена ще се сетят за сюжета.И Пазарджишкия театър имат вариант на тази пиеса.Там Тодор Танчев играеше кмета (ролята на Рачков).Това ми е първата пиеса която гледах с него и от тогава съм му фенка.
то това не беше развитие на действието отзад напред. де да беше тъй. Тва бяха спомени, сънища и халюцинации на тъй и не разбрах на кого. Филмът ми беше интересен като сюжет точно до момента, в който се сетих защо всичко ми е толкова познато. та след като го изгледах си свалих Изгубената магистрала да го гледам отново.
най- голямата смешка е, че режисьорът е изкопирал дори и актьорите- Бил Пулман и Тодор Танчев са една зодия- Стрелец.  Mr. Green

# 113
тенкс, малко слънце;)

айде, дръп Wink
http://www.comablack.org/details.php?id=ac0932b9a7a135bf0b14ff91d624e799e69a55e5

# 114
тенкс, малко слънце;)

айде, дръп Wink
http://www.comablack.org/details.php?id=ac0932b9a7a135bf0b14ff91d624e799e69a55e5

сийд(ове) 0, лийчър(и): 0 = 0 пиъри

# 115

[/quote]
айде, дръп Wink
[/quote]

сийд(ове) 0, лийчър(и): 0 = 0 пиъри
[/quote]
аз още се уча, но го пуснах да сийдва. Не знам, дано стане.
ако не пробвай в замунда, там го има. Ако имаш рег, ще ти дам линка.
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=123069&hit=1

# 116
slashwoman пиши ми на ЛС, защото пощата ти е пълна.

# 117
Тъкмо си мислех, че снощи съм изпуснала серията, а то пак нямало #2gunfire
Между другото Ninakata Честит рожден ден!  newsm59

# 118
Тъкмо си мислех, че снощи съм изпуснала серията, а то пак нямало #2gunfire
Между другото Ninakata Честит рожден ден!  newsm59
Я, Рожден ден Wink
Да си ни жива и здрава! Все така борбена и упорита, Ninakata   bouquet

# 119

Общи условия

Активация на акаунт