ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 14

• 25 275
  • 438
  •   1
Отговори
# 285
Ами прави предположение, коя ще се окаже кръвната група на Елито, съответно и на Яворчо
И, тъй като е най-рядката, ще се наложи Явор да помага  Peace

# 286
АВ - е най- рядката кръвна група. Кръвната група на Грегъри Хаус, бтв Simple Smile
Сигурно ще са тази  Mr. Green
newsm78 това не схванах Embarassed
Грегъри Хаус ли?
Оттам научих, че АВ - е най- рядката кръвна група, затова се почувствах длъжна да го спомена  Mr. Green

# 287
  • София
А дали Елица ако катастрофира ще изгуби бебето?  На анонса за сезона я даваха с 2 бебета, ама аз пак някакси не я виждам като майка. newsm78  А и ако изгуби бебето, това ще разчисти пътя пред Крис и ще може съвсем да се отдаде на аферата с Валери. Mr. Green

# 288
Аааа, Адреа, ти бтв ли не схвана?
Бай дъ уей е тва  Peace

# 289
Не,бе Слаш..Грегари Хаус бтв..бтв-то не разбрах.,,,А само да вметна ,че съм влюбена в Хаус Blush

# 290
Аааа, Адреа, ти бтв ли не схвана?
Бай дъ уей е тва  Peace
ooooh! Embarassed Embarassed Embarassed

# 291
бтв = btw = by the way = между другото Hug

# 292
Не знам Явор дали ще замине,ако мис Е катастрофира.
Току-виж се наложи кръвопреливане и е рядка кръвна група ... и така.  Whistling
Това е интересно, ама рядка, рядка, колко да е рядка  Rolling Eyes  Whistling

Например А1В , Rh ( - )  Sunglasses
С кръвната група не може да стане сериозно.Ако се наложи присаждане на костен мозък-тогава ще излязат нещата.

# 293
  • София
В статията за немската версия в уикипедия май бях чела нещо че тяхната "Елица" се разболявала от левкимия и тогава се разбирало че са брат и сестра. newsm78

# 294

С кръвната група не може да стане сериозно.Ако се наложи присаждане на костен мозък-тогава ще излязат нещата.
А, такаааа. Тва вече е друго  Peace

П.П. За Валери бързо се предадхо, ама Хаус  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, Хаус не го пущам!

# 295
А дали Елица ако катастрофира ще изгуби бебето?  На анонса за сезона я даваха с 2 бебета, ама аз пак някакси не я виждам като майка. newsm78  А и ако изгуби бебето, това ще разчисти пътя пред Крис и ще може съвсем да се отдаде на аферата с Валери. Mr. Green

И аз мисля,че ще загуби бебето-Тъкмо Крис ще е свободен да намери утеха при Валери...А и нали Елица ще се залюби с Карамазов Mr. Green
А и не ,че съм веща в биологията,ама ми се струва,че близнаци се раждат п р е з поколение newsm78

# 296
В статията за немската версия в уикипедия май бях чела нещо че тяхната "Елица" се разболявала от левкимия и тогава се разбирало че са брат и сестра. newsm78
е , тогава вече ще трябва костен мозък. ама аз това го гласях за Борис  Blush

# 297
  • София
Оттам научих, че АВ - е най- рядката кръвна група, затова се почувствах длъжна да го спомена  Mr. Green

АВ е наистина е рядка и егоистична - дават само на своята група , като добавим и един отрицателен Резус фактор - направо е наложително Явор да се връща.  Mr. Green
Детето ми е не само АВ , а А1В (-) и знам какво пиша! Аз съм му донор,баща му не може да му бъде.  Naughty
Изключително трудно е за кръвопреливане. Лекция ми четоха при раждането.

# 298

Ако зависеше от мен само малко мозък да й бяха присадили...  Mr. Green Joy

# 299

А, такаааа. Тва вече е друго  Peace

П.П. За Валери бързо се предадхо, ама Хаус  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, Хаус не го пущам!
коки, спокойно. Аз съм фен на Уилсънко  Mr. Green Heart Eyes Давам ти Хаус, квото искаш прави с него  Hug

Общи условия

Активация на акаунт