ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 14

• 25 238
  • 438
  •   1
Отговори
# 180
Ми че той Крис достатъчно гърч си доставя заради Примадоната Ели Mr. Green
Закономерност е-Той се държи кофти с Валери,така както Елица се държи със самият него.
И аз съм попадала в подобна ситуация-  в мен са били безнадежно влюбени,а съм се държала супер гадно,само ,за да избия болката от факта,че обектът на МОИТЕ чувстава не ми обръща никакво внимание.... Sad

# 181
Цитат
Цитат
Аз имам друго предложение!

Според мен, СЛАШ ще хване Валери и Крис как се целуват, те ще се притеснят а тя ще им каже "Не, не продължавайте си, аз е погледам"! Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Laughing Laughing
аз имам по- добро предложение  Heart Eyes

Какво е твоето предложение?
Да сриташ Крис и да награбиш Валери  Mr. Green Heart Eyes

# 182
Ми че той Крис достатъчно гърч си доставя заради Примадоната Ели Mr. Green
Закономерност е-Той се държи кофти с Валери,така както Елица се държи със самият него.
И аз съм попадала в подобна ситуация-  в мен са били безнадежно влюбени,а съм се държала супер гадно,само ,за да избия болката от факта,че обектът на МОИТЕ чувстава не ми обръща никакво внимание.... Sad
тъй си е..ама не го оправдавам..
аз си мисля, че това към Елица не е любов. А някакъв навик. Мисля, че когато се е влюбил в нея, не е имал избор. Мисля също, че причината да се влюби в нея, е барт й Мартин. Защото първите чувства, които Крис е осъзнал, са били към Мартин.
Цитат
Какво е твоето предложение?
Да сриташ Крис и да награбиш Валери  Mr. Green Heart Eyes
да се намърдам между тях, но твоето е по- добро  Mr. Green

# 183
  • Луната ни пази
Хайде, пуснах поредната анкетка! Анкетите ги пуска човека, който е пуснал и темата. За това ви питам за идейки, а аз изпълнявам Simple Smile Вие сте, гласайте!

# 184
Хайде, пуснах поредната анкетка! Анкетите ги пуска човека, който е пуснал и темата. За това ви питам за идейки, а аз изпълнявам Simple Smile Вие сте, гласайте!
гласувах Peace

# 185
...

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 22:02 от pavlina1

# 186
Meрси за анкетата Hug
гласувах,че Надето ще ги хване Peace

# 187
Ще хване Митко и Анастасия в компрометираща ситуация и така ще се наложи да разбере и от двамата . . .  така мисля аз.

# 188
Пък една моя приятелка,която ме зариби по серияла ни чете,но само като гост и много ни се радва Grinning
Та тя каза да ви кажа,че според нея Крис доста влюбено гледа Валери в устата преди целувката.
Тя е оптимист за тях двамата и смята ,че Крис няма да отблъсне Валери-поне не рязко.Според нея в първия момент ще се подаде на импулса и после ще се смути -какво всъщност става....
Та така ми каза моята дружка да ви предам. Crazy

# 189
Гласувах че ще ги хване

# 190
Мили момичета и момченце,с които така сладко си пишем ,от сърце искам да честитя на тези,които носят името на Цвете Heart Eyes

Да сте живи и здрави ,да сте обичани от тези,които обичате,а като членове на този форум да ви се случват все хубави неща,които да споделяте Hug

А ако няма цветя сред вас-поздравявам главните герои-Явор и Елица  Mr. Green

# 191
Мили момичета и момченце,с които така сладко си пишем ,от сърце искам да честитя на тези,които носят името на Цвете Heart Eyes

Да сте живи и здрави ,да сте обичани от тези,които обичате,а като членове на този форум да ви се случват все хубави неща,които да споделяте Hug

А ако няма цветя сред вас-поздравявам главните герои-Явор и Елица  Mr. Green
ДА БЪДЕМ ЦВЕТНИ!!! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 192
За феновете на Мартин Константинов (Николай Илиев) вижте това интересно интервю с него тук :

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 12:17 от JigSaw

# 193
Честит Имен Ден Именниците (ако има такива  Grinningtxtloves txtloves txtloves newsm67 Tada  mrstraetz

# 194
Честит Имен Ден Именниците (ако има такива  Grinningtxtloves txtloves txtloves newsm67 Tada  mrstraetz
Peace Peace
гласувах-надявам се да научи от мъжа си

Общи условия

Активация на акаунт