ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 14

• 25 214
  • 438
  •   1
Отговори
# 225
Е, то беше ясно, защо се ядосвате момичета?  Hug

Тук има и момчета Wink

# 226
Слаш, тази вечер в новините по бТВ излъчиха репортаж за нов театър, май беше "Модерен театър" в София. И показаха плакат на трупата. И кого мярнах там... твоя човек, Иван Юруков.  Mr. Green

# 227
Слаш, тази вечер в новините по бТВ излъчиха репортаж за нов театър, май беше "Модерен театър" в София. И показаха плакат на трупата. И кого мярнах там... твоя човек, Иван Юруков.  Mr. Green
ай:) Ами тя и Елен Колева ще е в състава, доколкото знам. Ами Иван Юруков нали е на щат в Народния? Или може и там ..Питам, щото не разбирам нищо от театър Sad

# 228
Искате ли да предложим на Нова телевизия, след като могат да променят часа на излъчване на Господарите да променят и този на Забранена любов, вместо въобще да прескачат филма всяка вечер  Sick

# 229
Искате ли да предложим на Нова телевизия, след като могат да променят часа на излъчване на Господарите да променят и този на Забранена любов, вместо въобще да прескачат филма всяка вечер  Sick
Едва ли ще го направят Crossing Arms

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 00:09 от pavlina1

# 230

Мълчи да не вземат да се вържат...че тогава ще го пуснат твърдо в 1-2часа през нощта.

# 231

Мълчи да не вземат да се вържат...че тогава ще го пуснат твърдо в 1-2часа през нощта.

Има торенти, вибокс и хиляда други начини да го гледаме. Даже запис на видео касети  Mr. Green Съгласна съм да го дават в 1-2ч, стига да е РЕДОВНО всеки ден по... час  Embarassed

# 232
Е, то беше ясно, защо се ядосвате момичета?  Hug

Тук има и момчета Wink

Скюз ми, поправям се- момчета и момичета.  Mr. Green

# 233
За най-върлите и запалени фенове като мен ето любопитни неща, които изрових от Интернет:

Цитат
Във връзка със слуховете, които се тиражират в последно време по различни печатни и виртуални клюкарски издания, че Владимир Карамазов ще участва в култовия сериал "Забранена любов" държим да се разбере, че нито актьорът, нито екипът не са обявявали такова нещо.

Даже се предвиждат глоби по договор ако се издаде вътрешна тайна, свързана със сюжета в сериала. И все пак феновете на сериала продължават да се надяват на завръзки в сериала. Ето кои сюжетни линии са най-лансирани от феновете (и които те биха желали да видят):

*Владимир Карамазов да се превъплъти в ролята на нов обожател на главната героиня Елица и с това да "подкопае" досегашните й романтични връзки. Владо бил особено желан сред женската аудитория (сериалът се радва и на сериозна мъжка аудитория);
   * Крис да има авантюра с по-възрастната Анастасия (която е майка на неговата любима Елица);
   * Освен учителят, да се намери още един съперник на Филип за любовта на Яна. Клюкарските издания тиражират слуха, че в ролята щял да се превъплъти млад български актьор, който не е много известен в момента. Актьорът не е коментирал тези слухове, така че дали се обмисля този вариант остава загадка. Този герои също може да бъде раздвоен от чувства към Нора и Яна едновременно, като те двете стават съперници.

Забележка: Това са част от сюжетните линии и промени в екипа на сериала, които се тиражират от жълтата преса и от фенове на "Забранена любов". Екипът не е давал официални изявления по темата. И все пак феновете имат право да мечтаят, а екипът може да се възползва, като използва поне част от тези идеи.

Цитат
Владимир Карамазов май няма да участва, понеже нали е зает със "Сървайвър". Между другото кога точно се снимат епизодите? Цяла ли година или само през лятото?
А пък другия актьор, Елин Стаматов, както пишеше в едно интервю казва, че не е бил канен, но би се явил на прослушване ако има такова. Той между другото май в американски филми ще се снима под псевдонима Mike Stanton или Michael Stanton, някъде по вестниците бях чула за това. Но не съм много сигурна дали е на 100% вярно. Но до колкото знам за сега не се предвиждат нови персонажи, така че ще си гледаме сегашните може би без Елен Колева, която напуска. Аз не искам да напуска, но щом е взела това решение да е жива и здрава.

А ето и петиция, където фенове на сериала искат от продуцентите да поканят Карамазов: http://www.bgpetition.com/karamazov_zabranena_lubov/index.html

А хърватския вариант има вече около 5 сезона (2004-2008): http://www.imdb.com/title/tt0434737/ значи може още доста дълго време да се любуваме на Забранена любов. Относно това, че не се предвиждат нови персонажи ако някой от екипа чете тук казвам - сложете и някои нови персонажи ще стане още по-интересно. И без това Елен Колева напуска, значи има поне едно вакантно място.

# 234

Колко мейли съм им писал . . .

# 235

Колко мейли съм им писал . . .
don't worry..the Day is today! Heart Eyes

# 236
  • с/у ОколоМръсТното
Добре де...
За да не се ядосваме всеки пък, когато има LIVE на тази гадост  Sick, наречена ВИП Брадър, не може ли официално да се каже, че няма серия на Забранена.
Аз мисля, че ако поне малко си уважаваше аудиторията, НОВА ТВ би трябвало да го направи официален факт.

# 237
Слаш, зареди ли се с пуканки за довечера?  Laughing

# 238
Слашче,няма ли да подгрееш концерта с малко от твоите сценарии ?Praynig Hug Heart Eyes Hug

# 239
Момичета  снощи  даваха  ли  филма.Гледам  че  няма  епизода  още  в  Интернет  да  го  изтегля.

Общи условия

Активация на акаунт