ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 14

• 25 206
  • 438
  •   1
Отговори
# 240
Добре де...
За да не се ядосваме всеки пък, когато има LIVE на тази гадост  Sick, наречена ВИП Брадър, не може ли официално да се каже, че няма серия на Забранена.
Аз мисля, че ако поне малко си уважаваше аудиторията, НОВА ТВ би трябвало да го направи официален факт.
Точно така. Да се знае, че в понеделник, например, сериалът няма да бъде излъчван, и толкова.
Мен въобще не ме устройва преместване в друг час. Ако е преди 19 ч. е тъпо, защото през лятото с малкия сме навън до по-късните часове. А, предполагам, така е не само при нас.
А пък идеята да е в 1-2 ч. през нощта е абсурдна. Тогава почти никой няма да гледа, включително и аз.

# 241
Айде днес  денят. Mr. Green Twisted Evil

# 242
22.00 е идеално време за серияла-особено лятото.
Даже и в 22.30 още повече ме устройва Grinning
Ама наистина НТВ няма да е лошо да си пренапишат прОграмата Mr. Green Да се знае.В понеделник и в четвъртък няма сериял....
като випа свърши да си я редактират на ново.Така няма да има обидени ... Naughty
А някой знае ли кога приключва сезона на Випа-не минаха ли вече 40 дни...нали виповете са по толкова-около месец,или ще го влачат три месеца Sick

# 243
...нали виповете са по толкова-около месец,или ще го влачат три месеца Sick
Този сезон казаха,че ще e 2 месеца  tantrum а Брадърите вече многи си позволят...вземат от времето и на господари на ефира вече.Дори се осмеляват да вземат от времето на новините !!!  #Cussing outЩо за наглост ?! Някой въобще наказва ли ги,хока ли ги,кара ли им се..!? УФ Crossing Arms

# 244
Има ли нормални хора ,дето ги гледат толкова много-то става чак досадно ooooh!
Като не могат да се поберат в рамките на 3 часа( час ,от които е просрочен) да им предоставят цял един канал само за тях Sick

# 245
Слашче,няма ли да подгрееш концерта с малко от твоите сценарии ?Praynig Hug Heart Eyes Hug
аз съм много виновна, щото ти обещах, ама нищо не можах да измисля за Митето и Анастасия..Само за Валери и Крис ми идват.. Embarassed Blush

# 246
На мен пък за Валери и Крис нещо не ми идват  Sad

За Анастейша и Митето нещата си ги представям така - с извинение, че никак не ме бива в писането  EmbarassedНаграбват се пак Митето с Ана и случаааайно влиза Явор  Mr. Green
Следваща сцена - Явор говори или с баща си, или с Емилия за видяното и Надето чува разговора.

# 247
Слаш, измисли малко за Анастеиша и Марто, да ги проваме в училище . . .  newsm78

# 248
  • София
Anastasia и Крис ми се струва реално, още повече колко е загрижена тя за него, каза му че бебето не било негово и пр...
Само да мине малко тръпката с Митето и мисля ще стане.

# 249
Anastasia и Крис ми се струва реално, още повече колко е загрижена тя за него, каза му че бебето не било негово и пр...
Само да мине малко тръпката с Митето и мисля ще стане.
И аз тъй мисля:) Даже по това ми е сценария, дето все ще го пиша  Mr. Green

# 250
приготвихте ли пуканките за тази вечер Heart Eyes

# 251
Да Ви се похваля . . . тази вечер със Слаш решихме да започнем сценарий между Анастасия и Мартин на тема "Страстна целувка между крехки души" с начало : Майко видях Крис и Валери да се целуват . . . . надявам се да стана добро и ако желаете можем да Ви го дадем да четете.

# 252
  • София
Здравейте, сладурки и сладури Simple Smile От доста време ви чета и реших и аз да се включа Simple Smile  И на мен като на много от вас любимци са ми Валери & Крис, и просто не можах да се въздържа предвид очакваната целувка. Heart Eyes

Забранена Любов започнах да гледам само преди няколко седмици, но си изтеглих всички предишни серии на торенти и наваксах.  Mr. Green  Другите ми любимци са Нора (напомня ми за мен самата преди няколко години, за добро или лошо... Whistling) и Анастасия Twisted Evil. Борис също ми е симпатичен, но леко безинтересен (дано това се промени).

С нетърпение очаквам днешната серия!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

JigSaw и Slash - дайте сценария насам. Sunglasses

# 253
[
аз съм много виновна, щото ти обещах, ама нищо не можах да измисля за Митето и Анастасия..Само за Валери и Крис ми идват.. Embarassed Blush

Aбе душка,давай за Крис и Валери-това ти е силата..Ний за тях искаме да четем..
А другите...хайде не дейтИ спа..мислете..всеки взима категория...и пише сценарий..за да има с какво да пълнем празнината в понеделник и четвъртък Mr. Green

# 254
Здравейте, сладурки и сладури Simple Smile От доста време ви чета и реших и аз да се включа Simple Smile  И на мен като на много от вас любимци са ми Валери & Крис, и просто не можах да се въздържа предвид очакваната целувка. Heart Eyes

Забранена Любов започнах да гледам само преди няколко седмици, но си изтеглих всички предишни серии на торенти и наваксах.  Mr. Green  Другите ми любимци са Нора (напомня ми за мен самата преди няколко години, за добро или лошо... Whistling) и Анастасия Twisted Evil. Борис също ми е симпатичен, но леко безинтересен (дано това се промени).

С нетърпение очаквам днешната серия!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

JigSaw и Slash - дайте сценария насам. Sunglasses

Ха,  добре дошла в нашите редици Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт