ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 14

• 25 206
  • 438
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, сладурки и сладури Simple Smile От доста време ви чета и реших и аз да се включа Simple Smile  И на мен като на много от вас любимци са ми Валери & Крис, и просто не можах да се въздържа предвид очакваната целувка. Heart Eyes

Забранена Любов започнах да гледам само преди няколко седмици, но си изтеглих всички предишни серии на торенти и наваксах.  Mr. Green  Другите ми любимци са Нора (напомня ми за мен самата преди няколко години, за добро или лошо... Whistling) и Анастасия Twisted Evil. Борис също ми е симпатичен, но леко безинтересен (дано това се промени).

С нетърпение очаквам днешната серия!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

JigSaw и Slash - дайте сценария насам. Sunglasses

Чакай да свърши днешния епизод, та да имаме някаква премиум идея . . . с която да стартираме.

# 256
Добре де...
За да не се ядосваме всеки пък, когато има LIVE на тази гадост  Sick, наречена ВИП Брадър, не може ли официално да се каже, че няма серия на Забранена.
Аз мисля, че ако поне малко си уважаваше аудиторията, НОВА ТВ би трябвало да го направи официален факт.
Точно така. Да се знае, че в понеделник, например, сериалът няма да бъде излъчван, и толкова.
Мен въобще не ме устройва преместване в друг час. Ако е преди 19 ч. е тъпо, защото през лятото с малкия сме навън до по-късните часове. А, предполагам, така е не само при нас.
А пък идеята да е в 1-2 ч. през нощта е абсурдна. Тогава почти никой няма да гледа, включително и аз.

За тези, които не могат да гледат има замунда и v-box, все пак по-добре да има филм отколкото да няма - така мисля аз

# 257
  • София
Тази вечер ще има серия , култова при това !
Слаш , готова ли  си , мойто момиче .  Sunglasses

# 258
Мислих си колко хбаво би било някой ден да се съберем всички заедно да гледаме епезода..... Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Момичета и Момче....да знаете колко ми е приятна тази тема.... Hug

# 259
# 260
Хайде  Party

# 261
  • Варна
Ще замине ли Явор според вас или не ?

# 262
  • в страната на чудесата
не, няма да замине

# 263
Според мен ще замине Simple Smile

# 264
Затаете дъх...Слаше,ти душай ,не забравяй да дишаш... Heart Eyes

# 265
свърши с целувката...сряда и четвъртък заради лайфовете няма да го има Grinning Петък чак хахах ще е филма xaxaxa! Grinning Как си слаш Hug

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 22:27 от pavlina1

# 266
От утре става адски напечено и трилъра тепърва започва !

# 267
Утре има ли лайф?
Според мен Елица ще катострофира,Явор обаче няма да научи...

# 268
# 269
Утре има лайф, ама те в сряда май на  време привършват  newsm78

Адреа, аз пък си мисля че ще разбере Явор и за това няма да замине  Peace

Общи условия

Активация на акаунт