Откъдето и да ни погледнете - и отпред, и отзад Дюкан сваля килата ни пак - 173

• 31 314
  • 569
  •   1
Отговори
# 360
Момичета не си купувайте кайма от Калфланд, ужасна е  Sick  много е мазна!
А и искам да ви се похваля вече съм в 3-та от 3 дни  Sunglasses дано всичко да върви както до сега т.е. да успея да ги задържа
лека и минусова вечер   bouquet

# 361
Е и моята е от Кауфланд, но не беше насипна, а опакована (ако има някакво значение де) не погледнах цената на телешкото месо, но беше значително по-скъпа от другите кайми... има и по-различен цвят, по-червена е.....ще видим какво ще излезе ..... ако не я харесам имам едно много месоядно, дето ще му харесат всякакви кюфтета от всякаква кайима  Mr. Green  Peace
Velichka , успех в 3-тата   bouquet

# 362
Просто от 1 час чета-няма изчитанеее!!! #Crazy #Crazy #Crazy
Пропуснала съм да поздравя Татит-честита годишнинка мила и да бъдеш най-хубавата булка на света на 02.05.2009 год!!!! txtloves newsm74
Калинчица-и аз се чудя откъде ще ги свалиш още 10 кг.така си идеално!! smile3501 smile3501
Тони -не се коси,разлика има видимо!! newsm10
Момичета,наближават празници!!Аз лично няма да повторя грешката си от Коледа-не мога да си позволя за 2 дена великденски празници да си съсипя 5 м.упорит труд!!На Коледа определено се издъних и после близо месец и половина задържах+200-500 и т-н.
Някоя от Вас спомена,че луната е намаляваща и затова грамчетата падат яко!Вече съм на килограмите,на които съм била преди 9 год. ,но това нищо не означава.Продължавам напред!!Само дето откакто се постопли времето и махнахме дебелите дрехи който не ме е видял,той не ми е казал,че много съм отслабнала.Да така е,ама вече ми писна-имам чувството,че се чудят дали пък не съм болна.....Е ама и аз съм пък капризна.....Ама действително се ядосвам,така де другите може да са слаби,а аз като се грижа за себе си трябва да обяснявам на всички че съм на режим.....и така-бели кахъри!!! doh doh tantrum tantrum newsm77
Хайде,лека и отслабваща!!! newsm46 smile3524
Тумбичка!!  chef Hug Hug
Дари68 Hug Hug
Марчелка!! Hug Hug
Борис и Лилов11 Hug Hug
Всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Добре дошли на всички новички!!С воля и инат ще отслабнете!!Режимът действа!!! welcome

# 363
Ей, голямо готвене падна. 'Де е мама да ме види  Laughing   ама нали съм вече в редиците на активно работещите, няма как, трЕбЕ да се заредим с режимни манджички  chef  И сега вече с едно чайче за приспиване последно ви наглеждам за днес и отпрашвам, че трябва да се спи... да сме свежарки утре Party

Боби1973, Точица, mandarinkata, nelsun, благодаря ви много, милички. Имах аз едно наум, че всичко ще да е в готов вид, ама да си питам, да не ме е яд после. Добре де, ама всички ли имате готварски везни вкъщи, а тези, които нямат, как се оправяте с грамажите?

YuNI, мерси мила Hug. Аз се насочих към тези, защото тук няколко момичета ги похвалиха. А иначе на пазара има много различни, но ако взема да се чудя, съвсем ще се объркам, та така ... 

Dari68 Hug, ама как се смях на "ей туй нещо" Joy. Ако ме питаш мен, винаги може и още...

А сега лека нощ и да се наспите хубаво и да се похвалите утре всички с минуси, за да ви тръгне хубаво деня Hug Hug Hug

Ъъъ, имаше май още нещо... А, да. ТумбеHug, много вкусни изглеждат тЕз кИфтенца бе, ако можех бих се пресегнала през монитора и да вляза в роля на Котка - Дюканка Joy Обаче (дано не ме лъже паметта) нещо ми се върти през мозъка, че лененото семе не рябва да се подлага на термична обработка. Дано не съм амнезирала, че ми е рано още, нека и други да се произнесат.

Айде, вече лека...

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 00:26 от lipstick

# 364
По повод оплакванията, че на някои са му забранили режима, защото приема антибиотици- единствената храна, с която трябва да се внимава, прясното мляко, просто се пие не в часовете, в които пиете антибиотици/ предимно тетрациклини/. Имунен срив/ако се храните НОРМАЛНО с режимни храни без да гладувате/, които да се дължи на режима, е почти невероятен.

# 365
  • до Бургас
Добро утро!!

Gardenia- Супер!!! Hug И аз малко по малко взех да се навирам в старите ми дрехи и е толкова приятно:)
рошава- Сигурна съм, че ще успееш да устоиш на изкушението по празници!!!!  Hug
lilov11- Много си ранобудна  Hug
Днес ми първия П ден и се надявам че , ще сваля поне малко тоя път, хич не се махат теи кг от мен  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 07:00 от YuNI

# 366
По принцип- не, ама сънувах лош сън...Ти- също

# 367
  • до Бургас
По принцип- не, ама сънувах лош сън...Ти- също
Днеска даже се оспах иначе с миминсита сме първи на линия:)

# 368
Добро утро и от мен!
YuNI благодаря за кафенцето!
Весели празници на всички и   много минусчета! Hug

# 369
Отивам да меся козунак в автомат за хляб- предполагам, че не е голяма тайна колко добре се получават тестата в него(извинете за нережимния-нецензурен език)
...Това е повод да честитя на всички настоящите/предстоящите празници- тука утре е Великден.

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 07:10 от lilov11

# 370
Мрън ... днес останових , че балконите са ми спаднали  Weary Weary Weary

Цял ден обикалях и хапвах.... със сигурност съм погълнала към килограм сьомга , беше ми рибен ден.... и ще има още много като тези дни   chef

Последен 5 ден на П ... от утре (събота)започвам втора фаза .... Да ми стискате палци , за навикване..няма нужда още... нищо по-така не ми се е прияло.Което е много странно за моя лаком г.з  Flutter Дано да продължавам все така .... да не ми се дояжда нищо...

Да си призная,немога да кажа колко съм смъкнала за 5П , само първият кантарев ми показа -400 ,втория и третия ден си седях на тези -400 , на 4-ят МЦ .... и без веце до днес(5 ден) ... (4 и 5 не съм се мерила  Confused )Обаче,виждам в лице ,че бузите са спаднали...вдлъбнати даже... една пола ми е свободна и днес останових това за балконите....

Та според вашият опит надобре ли върви работата или ...  newsm78

Мерси за кафенцето  Hug

lilov11 и на теб да е честит.... обаче този велик ден всички около мен ще са на суши . Твърдо заявих ,за събота и неделя да забравят за трапезите и ако им се иска нещо да си го правят сами...при което свеки светна и прояви любопитсво към режима,който спазвам...  Crazy

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 07:10 от ТиРи

# 371
  • до Бургас
ТиРи- ООО моите балкони отдавна на първи етаж слезли, няма начин  Joy

# 372
ТиРи, ако нещо може да ме изкуши в момента, това е сушито...завиждам ти, че имаш волята само да го гледаш Simple Smile

# 373
ТиРи- ООО моите балкони отдавна на първи етаж слезли, няма начин  Joy

Значи ,ще свалям първо на балкони... Хмззз.... та след година да се замислям за 2х 350  newsm78, че то ако така продължава, незнам..незнам...ще ми липсват мноооо Cry ... Най-вече болката в гърба  Joy Joy Joy

Я да си кажа какво се замислям.... днес си мислих дали да не направя още 2П  newsm78 Да са 7П ... Аз се чуствам ,адски добре..леко ми е,кипя от енергия,сънят ми се подобри и нещо да си призная не ми се пуши... Ще е добре ако с режима - хем свалям ..хем цигарите отказвам ...

Определено доста съм раздвоена... е събота и неделя ще минат като едното нищо ....

# 374
  • до Бургас
ТиРи- Не дей да правиш 2 допълнителни П, нищо няма да свалиш, почвай със зеленчуците!

Общи условия

Активация на акаунт