Откъдето и да ни погледнете - и отпред, и отзад Дюкан сваля килата ни пак - 173

• 31 355
  • 569
  •   1
Отговори
# 405
Леле, хора, ooooh! къде съм била до сега и подминавах този форум със страх!? Ако е така в продължение на два месеца (примерно), ще ви трябва лупа, за да ме намерите след това Joy Joy
Кантара от вчера до днес показва още 800 гр. по-малко!
Да попитам този крем може ли?

# 406
Здравейте  Hug  Аз свалям перфектно    Peace  Днес съм юбилярка - 15 кг.  Laughing
Проблема е в дрехите хем искам да си купя нещо ново,хем ме   е страх,че след месец ще ми е голямо.Така миналия месец си закупих дънки и сега ми стоят,като подарени. Rolling Eyes

ТириHug  Успех!   bouquet Колкото до балконите---и моите са намалели но те по генна модификация винаги са били над нормата.  Embarassed
МастерчеHug Честито ти ново минусче и весело изкарване довечера.
 Иска ми се някакъв сос за пил.филенца да забъркам,но още се чудя какъв да е  newsm78 Някакви идеи имате ли?

Лек,отслабващ и усмихнат ден ,момичета.   bouquet

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 11:41 от Жу

# 407
Леле, хора, ooooh! къде съм била до сега и подминавах този форум със страх!? Ако е така в продължение на два месеца (примерно), ще ви трябва лупа, за да ме намерите след това Joy Joy
Кантара от вчера до днес показва още 800 гр. по-малко!
Да попитам този крем може ли?

Ооо не може. NaughtyИма фруктоза вътре, така че е неподходящ за режима.Значи видиш ли съставка, която да завършва на ОЗА не купувай или ползвай.

# 408
Бижу, напиши му съставките на крема, че на снимката не се четат. На прима виста мисля, че крема не е много режимен. Първо трябва да е с царевично нишесте, а не пшенично, а и продуктите за диабетици не са съобразени с нашия режим. Има царевично нишесте с аромати, както и натурално, с мазнини 0.1% на "Биосет", може понякога да ползваш по 1 лъжичка от него за сгъстяване на ванилово кремче с прясно мляко, яйчица и ванилия.

Жу, може да си направиш млечно чесново сосче или такова с прясно мляко, малко извара и разбити с миксер яйчица, всичко сгъстено на котлона, може да добавиш и малко кисело млекце за вкус, сол, черно пиперче, чесънче, а ако ти е рядко и 1 ч.л. царевично нишесте натурално за сгъстяване.

# 409
Ооо не може. NaughtyИма фруктоза вътре, така че е неподходящ за режима.Значи видиш ли съставка, която да завършва на ОЗА не купувай или ползвай.
thumbsup Слушам! Laughing

Бижу, напиши му съставките на крема, че на снимката не се четат.
Как не се четат!? Кликни върху изображението да се увеличи и се четат съвсем ясно. Peace

# 410
Росчо, и аз мисля така за себе си, но се успокоявам, че толкова вече съм заслабнала, че съм чак невидима   Mr. Green
И аз към групата. В този ред на мисли - Вещи, мина ли карантината ви?

# 411
Tumba_lumba ,мерси за идеята не съм правила подобен но ще експириментирам .   bouquet

# 412
  • до Бургас
Tinkatink- Добре дошла Hug Пожелавам ти много, много минусчета  bouquet
Бижy- Браво smile3525
Жу - Супер!!!Моите поздравления newsm51

# 413
Юхуууу  55 55 55 55 55 55
Ко праЙте бей?  Hug Hug Hug Hug Hug
Аз днес пак имам малко минусче (-400гр)  Crazy Crazy CrazyМного съм доволна...

A честито!, все тъй да върви!

Кри Hug и аз не я разбирам тая луна, около 2 кг ми се качиха тука последните дни. Те ще се махнат. Та днеска рибен ден предстои Дано устискам. Ще устискаш и ти аз не се съмнявам.  Heart Eyes

Умбре, звучиш много бодро, радвам се за теб! Hug

Светлат, как е при теб Heart Eyes

Бижу, браво! HugХубаво е че си с оптимизъм, помага много да знайш Simple Smile Фруктоза има в крема, не може. Пък и тия много Е/та не са от най препоръчителните...

Тумбе, тия кютета твойте вчера ги сънувах. Hug

# 414
Здравейте,искам специално да поздравя Chernokoska с влизането и в трета - свалянето на по-малко килограми според мен е по-трудно и по-бавно,затова браво на теб и успех!:bouquet:
TheNMaster, и ти си супер-какво направи с тия кила Grinning, още малко и хайде при нас в трета.

Моята трета (за свалени 2-3 кг) върви много добре,днес ми е 11 ден, като вчера ми беше първият П.Днес съм на килата,на които влязох.Аз вкарах всичко от първия ден още - плод,пълноз.хляб,свинско,шунка и т.н.Хапвах си сладичко на гали,а от пет дни насам си хапвам и по малко ядки всеки ден,да не говорим и за козунака.Затова мисля,че разни измислени полувтора-полутрета са наши съчинения - човек трябва спокойно,но без да се тъпче до пръсване,да яде това,което пише за трета(както стриктно досега е спазвал втора!!!).

Stelxen, според мен мини на 5/5 да пробваш как ще ти се отрази(все пак Дюкан я препоръчва,а и всички негови схеми са с равен брой П-ПЗ или с повече ПЗ,затова съм малко предубедена към схемата 4/3).А пък за агнешките дреболии - хапни си,едва ли са свръх мазни,а пък и да са - това са животински мазнини и белтъчини - не въглехидрати.Пък и така ще почувстваш поне малко менюто на Великден  - заслужаваш го.

# 415
Бижу, напиши му съставките на крема, че на снимката не се четат.
Как не се четат!? Кликни върху изображението да се увеличи и се четат съвсем ясно. Peace

Ооох, Бижу, вярно бе, Ъм то малко Ъкъл, Ъм на време нЪл знайш hahaha hahaha hahaha....Сега кликнах и видях съставките, ама наистина не е подходящ крема за нашия режим, аз по горе ти писах за нишестетата "Биосет", ноооо много внимателно и с тях, много рядко и много по малко....

Момичетааа благодаря ви за отзивите за кюфтенцата, наистина станаха страхотни, като експериментирам с нещо, пак ще се отчета, че еднообразието е ужасно, ако се оставим на него....  chef .... особено за тези от нас с продължителна втора фаза....

ПП Ох, кога ли ще си кача всички снимки в албума, сигурно утре, ама айде племенницата да ме снима и с панталона, че тогава поне всички накуп, тамън де, че след 5 дена правя 5 месеца с режима.... Peace ....

Редакция: Да кажа за лененото семе, от цялата инфо събрана в нета и не само, несмляното ленено семе търпи топлинна обработка, ноооо само така целичко на семенца, иначе, ако е смляно наистина не трябва да се подлага на топлинна обработка, както и лененото масло, което също не търпи топлинна обработка!

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 12:35 от Tumba_lumba

# 416
Татянка,   Hug ти ще се справиш  Hug

Светлат, как е при теб Heart Eyes
Тази сутрин пак съм 63кг.  Схемата 2/0 при мен не върши никаква работа, май си трябва втора фаза. Обмислям това от няколко дни и накрая май така ще стане, една схемичка 1/1 докато ми дойде акъла или поне докато приключа с гадните лекарства, че ще му изпусна края.
Е тва е при мен, защо ти трябваше да питаш  ooooh!
Ще се справя, няма страшно  Hug

# 417
Здравейте. Първия ми ден от първата фаза вече мина. Все още съм жив Simple Smile макар че не съм много добре.
Значи сутринтта едва станах - мускулите ме боляха, главата ме болеше. От толкова много вода вечерта ставах най-малко 5 пъти до тоалетната. Като цяло се чувствам отпаднал, без сили и мускулите още ме болят. Мисля обаче че това е нормална реакция на тялото ми. В момента то е почти лишено от всякакви въглехидрати а това са нормалните му източници на енергия. Никога до сега тялото ми не е било лишавано от въглехидрати в такава степен както сега. Явно тялото ми е в шок и се чуди какво да прави и от къде да я подхваща. Търси други източници на енергия защото въглехидратите вече почти ги няма. Явно докато се пренастрои да гори собствените си мазнини за енергия ще трябва да мине време. Като за начало сутринтта кантара показваше точно -1 кг. но мисля че това е предимно вода а не толкова мазнини Simple Smile рано е за радост още ми се струва.
Тази сутрин пекох едно телешко месо на тефлоновия тиган защото нямам скара. Ужас ви казвам, цялата кухня замириса на изгоряло защото тигана просто загоря здраво. Довечера жената като се върне не знам дали няма да ме бие с тигана по главата Simple Smile Тигана толкова загоря че ако това се измие ще пиша поздравително писмо на Тефал Simple Smile
Това е засега. Набивам ей тука едни сухи и гадни телешки пържоли ама се успокоявам че на вас също ви е толкова гадно като на мен  Mr. Green

# 418
Здравейте и от мен  Peace!
След 5 П дни, в които ту ходех нагоре, ту надолу, след първия ПЗ ден съм минус 800 гр.!
Напук на всяка логика да живеят ПЗ дните  Joy Joy Joy ! Важното е,че от година и половина не бях виждала на кантара 68, пък било и следвано от още 900 гр Simple Smile Хем се радвам, хем знам, че най-трудното предстои, ама няма да се предаваме, я!
Мастерче, честито ти минусче и на тебе Hug!
Специални  Hug за Кри и Светлат!
Успех на новите   bouquet !

# 419
Забравих да ви попитам - как най-вкусно се приготвят пилешки дробчета, воденички и сърца за първа фаза. Какво да ги правя - да ги пека или да ги варя

Общи условия

Активация на акаунт