ЮЛЧЕ с весела игра веч посрещна пролетта! (тема 91)

• 11 478
  • 298
  •   1
Отговори
# 30
Джули, мерси за темата  bouquet.

По въпроса за анкетата, не знам Confused. Особено в момента, както сме на кръстопът хич не ми е ясно. Но идеята ми беше да го гледам до 2 годинки (като брат му). Сега може да ми се наложи и по-рано да го пусна на ясла, но не по мое желание, а защото така го изискват обстоятелствата.
Снощния ви разговор ме развесели много Simple Smile. Най-обичам Пърли да се включва по пиперливата тема Wink. И понеже споменах Пърли, се сетих да разкажа за поредния неуспешен опит за пазар ooooh!. Днес купихме УЖ сок на Алекс (от малини), той си го избра, който се оказа... желе Joy. Аз спирам да пазарувам Crossing Arms. Поне най-накрая уцелих не кисела каша, Семпер бананова, която Илия си хапна с кеф. И понеже се отказах да се боря с етикетите, а на Семпер всички пюрета заминават на боклука, днес взех всички налични пюрета на Хип, на които пишеше 4+, 6+ и 8+, без да се затормозявам дори картинките да им гледам Whistling.

П.П. Щях да забравя Embarassed, честита месечинка на Шадин Любчо и на всички останали, празнуващи днес  bouquet

# 31
В Лапину - 610лв с храната (може да се заведе детето към 8.00 и да се вземе към 18.30). 100лв е траспорта на месец, който се плаща отделно, но не съм се интересувала в кои квартали ходи, тъй като не ми е необходим на мен.

Shocked Shocked Shocked какви са тези цени? Направо ме разбихте

# 32
(и ако Ботев беше с каскааааааааа)
какво, какво е това? Simple Smile
Аелия, понеже и Шада пита, пък  е съвсем случайно .- другите майки бяха помъкнали дори гумирани одеяла за пикник. То не толкова за децата, колкото за тях. Тенденцията тук е децата да се въргалят, мажат с плюнка и прах, да си гълтат висящите сополи и тъй. А Ясен е върху чаршафче, защото току-що пръскачките намокриха тревата и сме се преместили на сухо, но пък тази настилка ми е супер гадна, винаги оставя черни следи. Боже, колко изчерпателна бях  ooooh!
това дете повтаря брат си едно към едно и отсега ме ядосва.

сисонии, нищо им няма на цените на яслите. Ако знаеш тук какви са, ще се гръмнеш. На месец започват от 900 лв, плюс транспорт, а и са само до обяд, 5 часа.

Астартич, а не може ли да му правиш ти пюретата?

# 33
Изчетох, хилих се, гласувах.. до 2 години смятам да ги гледам, докато ми плащат,а после - ясла  Tired, има да ревем - те вътре, аз отвън...  Crazy
Какви вибратори, какви играчки, то и елементарен  luvbed не ни оставят да практикуваме!  Crazy Снощи от 12 до 2 съм ги приспивала, изрушкаха кошарата, аз ги слагам да лягат, те стават, викат...  #2gunfire доиска ми се да ги набия!  Embarassed А моето мъжле си спииииииииииииииии кат' пич!  ooooh! Аз ли съм ужасна, те ли са ужасни...?

# 34
шмили, май всички мъже/с изключение на Пърлиния/ успяват да спят, докато бебетата врещят с всички сили.

джули, благодаря за отговора" ще си го гледам цял живот"  Joy

# 35
  • Sofia
Тази вечер съм канена на курбан за здраве. Идея нямам какво се прави там - трябва ли нещо да нося? #Crazy Курбан значи, че ще ядем нещо готвено или какво? newsm78

# 36
И понеже споменахте Пърли ще се радвам ако някой нещо ми прати на лични за VBAC.

# 37
  • Добрич
Мойто дете сега спи. Какво ще правим тази вечер незнам. За анкетата гласувах до година и половина, но сигурно ще тръгне по- рано newsm78. Вчера ходих до яслата да го запиша като си мислех дори че е още рано   ooooh!. Снощи ми беше много кофти. Мъжа ми не е много съгласен, но с тая криза не мога да си позволя лукса да стоя в къщи.
Дано само да не почне да се разболява, че...
   Момичета, имам един въпрос. Някой давал ли е от гранулираните бисквити на Плазмон? Аз от две вечери слагам   по една лъжичка в млякото, защото се будеше да яде нощем и понеже сме на АМ се пртеснявам да не му се претоварва коремчето Thinking

# 38
Сега изчетох старата тема... Заинтригувана съм.
Убедих се в едно: много съм задръстена. След костюмите на Миленчето и аксесоарите на Пърли, няма да се похваля със секс -никога. То, не че ми се гледа в близко бъдеще, де...
Мислех си да напиша още глупости, но ще си приложа автоцензура и ще спра.

Утре на срещата не знам дали ще дойда. Имам ангажимент в университета. Амаринова, ще ти звънна като приключа, да проверя.  Peace

# 39
Сега изчетох старата тема... Заинтригувана съм.
Убедих се в едно: много съм задръстена. След костюмите на Миленчето и аксесоарите на Пърли, няма да се похваля със секс -никога. То, не че ми се гледа в близко бъдеще, де...

Това последното не го разбрах  Crazy
Обаче в сексшоп е голяма веселба. Последният път взех да разпитвам продавачите как вървят продажбите, какви хора влизат, повече ли се купува последно време, дали интернет продажбите вървят по-добре от тези в магазините. Много интересни неща може да научиш. Ние ходихме за св.Валентин и няма да повярвате колко много хора имаше  Peace

На Курбан се хапва (най-често агнешко). Не знам да се носи нещо  Thinking

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 19:43 от Джоли

# 40
  • София
Джоли, да, от София съм. Благодаря за линка  bouquet.

НБМ, на курбан се вари някакво животно май.

Ей, и утрешната среща ще пропусна, а имам голямо желание да дойда Close. Ще ходим в Пловдив за 2 седмици.

# 41
Днес виждахте ли се в Северния парк? Аз ходих да гледам разни набелязани за сватбата локации и не бях в квартала. Едва следобед ходихме до парка за около 2-3 часа.

Не мисля да давам Никола на ясла, но знам ли какво ще стане? В държавна градина е много възможно да не го вземат, защото няма ваксини. В частните не зная как стоят нещата. Мисля си за плейцентър обаче, дано докато му дойде време на Никола да ходи по такива места, да има работещ целодневен плейцентър. Планирам и второ в недалечно бъдеще, така че ще гледам Никола и вкъщи, ако няма подходящо място, където да ходи.

За интересуващите се от естествено раждане и VBAC - от 11 до 17 май ще има седмица на Естественото раждане и темата тази година е секциото. Планираме инициативи, включително и такива, свързани с VBAC. Ще има и статии по темата в разни списания...ще ви държа в течение.

# 42
Джоли, мъжът ми е в чужбина за неопределено дълго време... Смущаващо би било да се хваля с наличието на секс... hahaha

# 43
Виждахме се. Утре пак, към 12.30 часа.

Дони, наборе, не смятам себе си за задръстена. Сигурно и ти не си, ама тия съфорумки ти разбъркват мислите, мани ги. За мен пък Пърлините аксесоари са прекалени smile3534

В сайта на градините защо не намирам къде да се регистрирам newsm78

Какво щях да казвам....., тотално съм изветряла, ей.

# 44
Здравейте дами!  bouquet
За анкетата, преди да родя си мислех ,че ще гледам детето до 3-4 месеца и обратно на работа , с всеки ден увеличавам времето ...сега си мисля поне 2 годинки да направи и тогава ще мисля за тези неща. Stop Wink
Момичета, който иска нека гласува за моята Буболечка  newsm18
http://www.moetodete.bg/gallery/?gall=Album&g=0&a=9056&a … 19235&i=90955

Общи условия

Активация на акаунт