Дванадесета Магребска тема тук все задружни дами е събрала(12)

• 26 607
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Мерси много за пожеланията,
Аз бързо да се разпиша докато бебко не се е събудил.
Ние все още се учим как да се гледаме един друг, още съм изморена днес ходих да ми свалят конците че те цели 6 били- човека голям  Laughing
Нещо с режима все не може да сме стриктни но криво ляво се вместваме някак си.
Честито на всички празнуващи!

# 76
Ееее Белбейче,най-накрая се появи!!!  Hug  bouquet
Радвам се,че сте добре!!!Почивай си максимално!
Още малко ти трябва и ще влезеш в ритъм. Wink
Разписвай се ,когато имаш възможност.Ще ни бъде интересно
да ни разкажеш как е минало всичко.Целувки на бебо!!!   bouquet

# 77
Ееее Белбейче,най-накрая се появи!!!  Hug  bouquet
Радвам се,че сте добре!!!Почивай си максимално!
Още малко ти трябва и ще влезеш в ритъм. Wink
Разписвай се ,когато имаш възможност.Ще ни бъде интересно
да ни разкажеш как е минало всичко.Целувки на бебо!!!   bouquet

Взе ми го от... клавиатурата, ДидончеLaughing
И аз се радвам, че се разписа, Белбейka  Hug
Кой знае какъв е сладур малкият мишок.  Wink
Целувки и от мен   bouquet

# 78

Честит Празник на всички с имена на цветя !
Да сте здрави и усмихнати !

http://www.youtube.com/watch?v=a2aag4N2b3g&feature=related   Flutter

# 79
Честит празник и от мен на всички които носят имена на цветя  Hug Hug Hug

Белбей ,много хубаво че се разписа ,дано сте добре с бебо   bouquet

Близнаците ,нямам думи да кажа колко много ти благодаря за сайтовете ,аз от месеци се опитвам да го намеря и един път не намерих с българско озвучаване а пък тук не съм се сещала да проверя в форума че си мислех понеже свърши отдавна и няма да има нищо ,още снощи смъкнах 30ина епизода и ги почвам ,пак ще се зомбирам пред компа,хиляди благодарности отново  Hug Hug Hug
Добре че стана на въпрос в темата ,много се радвам и ще си ги запиша всички на дискове .

Нямам аз имен ден днеска ,иска ми се ама няма Simple Smile

Дидона ,мерси за информацията   bouquet

На всички празнуващи и непразнуващи едно голямо гуш  Hug

# 80
Привет!

И аз благодаря за хубавите пожелания. Имах чудесен подарък за празниците и уикенда - два дена ето на това място:
 Крушунски водопади

Бела, ще те науча на фотошоп, нямаш проблем. Само ще трябва да се съберем и почваме да орезиляваме снимките  Mr. Green За имения ден - не си казала, не сме те уредили  Joy 

Далка,  Hug много ми беше интересно да прочета за цветята. На мен момина сълза ми е любимото цвете от изброените.

Близначетата са толкова сладки, имате, вика, гръм в чорапа...  Joy Навремето им викахме картофчета. А случката ми напомни за моята котка  Joy Веднъж една съседка беше дошла в нас, и вече ще си тръгва, застанала права до вратата. По едно време Нени  отиде при нея и започна да си играе с крака и, а то какво - чорапа скъсан, котето видяло пръста отвън и размахва ония лапи все едно е мишка. Joy

Кате, моля те, аз се подвизавам в тази тема, така че, пиши ми тук. Съвсем случайно видях, че си ме споменала при съседките. Нямам против по принцип, но просто може да не го прочета следващия път, защото там рядко влизам. Иначе ще се радвам да се видим преди да тръгнеш.  Hug

Хубавици, лека нощ от мен  Hug

Беличка, за теб - O clone и Asalah
За Асала казват, че не я харесват много много в Египет, ама тази песен на мен ми харесва.

Hug Heart Eyes

# 81
Добро утро, магребинки   bouquet

Днес закуската е от мен. Вече сме почти лято ( с някой и друг ден изключение Wink ).

Оченце, този водопад е страхотен.  Peace
Отдавна правя планове да обиколя водопадите на България, поне онези, които са в моята част.
Пренасят те в друго измерение такива гледки. 

Успешна нова седмица на всички.   bouquet  Hug   bouquet

# 82
Алба , мерси за закуската !
Белбей , почивай повече и пий течности за да имаш повече кърма !
Желая ви много здраве !
При нас си е всичко по старо му и аз не се разписвам по тази причина .
Вчера излязох да карам само със зълва ми и обиколих околностите , прибрахме се към 1 и половина и аз както винаги си легнах пак по ранни зори .
Децата тия дни са почивка , а от утре са на градина и съм много щастлива .
Живи и здрави да са ми , но са много изморително занимание .
Лек ден на всички и приятна седмица .

# 83

Уморена Лазарка

Прочетох и аз най-накря....
То ту-нета ще се загуби,ту-някой ще звънне
Прекрах си суперски  Празник  bouquet

Шекинце- тая приказка за Грижата за Мъжа ми е добре позната-аз затова,като се залЮта и го наричам-царя Слънце....най-важни са все- неговите нужди,според родата. Така е..Силно дразнещо е като взема да ти нареждат обаче по Телефона-за твоя сметка! как да му приговяш кус-кус  newsm78 .Един  ден слушах,слушах....15минути  Rolling Eyes .Свършваме разговора- отидох до ресторантчето отсреща и КУПИХ кус-куса,посто защото от толкоз обснения ми се прияде....Щях  да купя още две порции за този разговор от 15минути....Но разбрах,че за тях Жената Трябва да умее да готви и да мълчи.....Друг вариянт им е несъвместим с картинката. Както и да си Доволна-винаги и от всичко!
А за отглеждането на децата- това ми е мъка голяма Praynig
за да не ходи много-много детето и майката да може да готви за Мъжа си и подобаващо -за свекърва ицяла рода...тя просто го завързва за едното краче,като агънце за някъде....то пищи,вика...ама избор няма!А тя е спокойна!не им е лесно-ако се замислим...Ама те никога не са били Сами все хора,хора около тях.....затова тази комшийка,за която ви писах-е като в депресия тук!Тя не е свикнала ,като излезе нито една комшийка да не е заговори -а само Добър ден...да не полюбопитства-Къде отива?Пък защо отива?А с какво е облечена?Какво ще готви днес? милата.... Hug А като се заговори за Лошото Време и за  това,как от газовете на колите вече въздуха се замърсява.....и тя мига на парцали....Странни и се струват тези  приказки!Кво ли си  мисли-тези пък  newsm78 ама че теми за разговор има.....а като се заобсъжда Реклама по телевизията-на каквото и да било...и съвсем се хвърля в оркестъра-ей,такива очи отваря! Тъпо и се струва на нея това... Joy Нрави....това е!Нищо повече-всеки с възпитанието и културата си. П
И аз като Дидона се опитвам отгоре-отгоре.....опитвам се де!Понякога успявам!

Блбейче-благодаря че се разписа   bouquet Целувки за теб и Тами

Хигия-не се отваря твоята музика.Моля те пусни е пак-че ми е интересно

Близначета-мъка ми е този филм...В началото от този или подобен сайт-в другата тема...имаше-теглих и до 5-6 тема изгледах...и после-се стопира.Ето и сега като го отворя и все не може -да опитам по-късно...Така и съм гледала само определени откъси по Ю-туб и много отзиви за този филм съм изчела.

Марси-сестричке,много и харесва твоето опрееление-Дромадер по Душа.....затова ти казвам, че съм ти сестра Hug

Делтичка-развам се,че ти е харесало нещо от мен.В трета магребинска тема..някъде из трети-четвърти лист пусках много музикаот Алжир...Едно неможе да им се отрече на алжетата-музиката им е в кръвтта...да видиш Раян как го върти туй дупе ooooh! ...да се смееш ли ,да плачеш ли-че ми наподобява на един кръг от нашето малцинство Joy...ама-хубава е музиката им де! Особенно рай  bouquet

Рали-Благородно Завиждам!Да се накефиш на 100 процента там-близо до природата .и заради Мен  bouquet

Белче-за тестове исках да ти пиша-В Алжир също свободно се продават...ма преди да си купиш теста жените от къщата вече ще са те Светнали Дали си Бременна или не!....по оите разбирали-имали особен блясък при бременната жена...

Поздрав с нещо по-различно....Релакс
http://www.youtube.com/watch?v=y9MeLUeYdm0&feature=related
Vent du sable - relaxation

Хе-хее..а тук си е още поивчица...ама е студеничко

# 84
 Днес бомба е паднала не само в темата, но и по улиците.  Laughing
Почивен ден е и освен чужденци, друго няма. Нищо не работи, една пустош е навън....чак подтиска липсата на оживеност.  Rolling Eyes
 Дани, то навсякъде си е едно и също, така че вкючвай се смело.  Peace
Как се чувстваш зад волана? Отпусна ли се вече или още с напрежение караш?
Добре правиш, че излизаш на обиколки- така ще добиеш опит с основните неща и ще ти е по-лесно да се 'пуснеш' из града.  bowuu
Другата шофьорка нищо не казва (Шеки, не се услушвай Laughing ) как е при нея положението.  Wink
Куклите сигурно доста са пораснали.  Hug
 Далка, ''уморената Лазарка'' нещо не се вижда  newsm78....или има 'скрит замисъл' и трябва да я 'видим' през нашите очи?!  newsm78  Laughing
''царя Слънцe''.... как го измисли.  Joy
Говориш за мълчаливата комшийка и за момент си те представих теб, 'посaдена' в тяхната среда, Laughing където нон стоп се обсъждат клюки и няма с кого един нормален според нашите представи разговор да проведеш...
Смесените бракове са сложни най-вече заради ежедневието си.
Точно като малките камъчета, които обръщат колата.
Като че ли по- е склонен човек да се примири с големите различия, отколкото с дребни, елементарни дори навици и привички... Thinking
Говоря за случаи, при които отсъства толерантността.

# 85
Рали и не ни взе с тебе нали  #2gunfire я виж на какво вълшебно място си била ,другия път отиваме заедно ,може да си направим и един пикник сред природата  Laughing

Благодаря много за клипчетата   Hug Hug Hug,този от Клонинга точно го изгледах снощи и след това си пуснах един епизод за приспиване и гледам същата сцена  Simple Smile

Асала ,за Египет незнам защо не я обичат ,но в Мароко си я слушат доста ,поне аз с такова впечатление останах .

Ето ти един поздрав за теб ,не знам дали си я слушала тазиHasna - Hob Walla

Руади много изморена тая лазарка бре,от лазаруване ще да е  Simple Smile

За филма исках да ти пиша ,от тези сайтове,единият дава постоянно че трафика е изчерпан,другият всеки път ти увеличава минутите които да чакаш преди да смъкнеш епизод,искат смси да се пращат ,в темата която близнаците даде мацките свалят от lapache.com ,трябва регистрация ,аз оттам дръпнах вече 50ина сериийки ,но днес като пуснах поредната беше на руски  Sad и се изтормозих ,дано да е била само тя ,другите досега си бяха на бг.Погледни там ако искаш да го гледаш,заслужава си сериала  Heart Eyes

Ох добре че ме подсети че бях забравила колко гениално интелигенти и светнати са по въпросите с бремеността  Joy Joy пък ние като не сме се научили ще си правим тестове и хвърляме пари на вятъра  Laughing Разбират си ги там хората тия неща и това е  ooooh!

# 86
  • Varna

ЛЕКА НОЩ МОИ ФАРАШКИ Hug
Не съм много активна нещо.
Далчиииик- страхотна тази уморена лазаркаааа. Кантинката е великолепна  bouquet
А музиката ти пък е.........просто нямам думи newsm51
Отивам да нункам момичета-очите ми буквално се затварят и ми парят.
Лека и сладка да ви е ноща Hug

# 87
Извинявам се за спама, но търся на ТАЯ ПЕСЕН мелодийката. Мисля, че в оригинал е на Еннио Мориконе, но не съм много сигурна. Моля, ако някой е запознат, да ми каже как да я намеря.

Белинда, другия път идваш и ти. Много хубаво си изкарахме. Всъщност, организиран беше форумен събор (но не на нашия форум  Mr. Green ) на това място. Пътувахме цяла колона коли от София, форумците спаха на палатки (по принцип има и хижа), но понеже не е далече от Плевен, нашата групичка си спа "по къщите" Joy Но и двата дена бяхме там, и беше невероВАтно!!  Heart Eyes 
Както се казва - хубаво беше, ама малко беше... Flutter

Делта, голям сладур тоя мечо. Айде за тебе нещо подходящо - http://www.youtube.com/watch?v=sZldvT-bJxY  Mr. Green

Далка, лазарката не ми се вижда изморена, по-скоро замечтана. И малко "нарцис" си пада - любува се на отражението си сам самичка  Joy
Разгледах снимките ви в албума, ама Раян колкото по - расте, толкова по - сладък става. Пу пу, машала.  Hug

# 88
Здравейте момичета,
времето е хубаво и използваме да разкараваме Мис-ката  Laughing
Алби карам ама само с мъжо още ,тоест по -уверена съм ,сега сме на вълна паркирване и голям турмоз пада ,много ми е трудно на заден да паркирвам ,а нашия само така ме кара , чак ме заболя главата днес ooooh!
Туй с любопитството на "нашите хора" и мене много ме дразни  не обичам да си разказвам лични неЩа , на хора кото не познавам ,а те упорито питат ,аз лъжа и така ,то тях не ги интересува дали Ще им кажеш истината приказката да върви .Та нетактични са ,аз например не мога да почна да разпитвам лични работи  хора, които не познавам ,да говоря обЩи приказки- да ....

БЕлла туй ,че си попаднала на хора ,които не знаят Що е това тест за бременност ,незначи ,че всички незнаят ,по-селата в БГ съЩо незнаят и не са толкова осведомени ,но на тях не се подиграваме нали?Не са толкова залюпени ,на каквито се правят ,направел се е на ударен и ти веднага -незнаелииииии ,айде ,не са чак такива индианци  Peace

Далке така е ,с часове може да ти говорят ,аз и викам ,ако не и харесва как се грижа за сина и ,да си го вземе и да си го гледа както сметне за добре (тя дъЩеря си и мъжът се не гледа  ,кво остава за другите) ,приказката да върви и да се прави на много загрижена .И е много горда как ги е възпитала ,то едно възпитание им е далааа  амааааааа (моят и най-големия брат  са били само сред белгйици и доста от наследствените навици са потъпкани и недоразвите ,ама останалитееее пълни ликенцааааа ),то тя не ги е гледала ,подхвърляли са ги от баба на баба и толкова са ги гледали ,че незнам си колко пъти са подпалвали къЩата (едвам са ги спасили пожарникарите ),телесни повреди и т.н.

Делтиччка ,какво става с тебе ,по-добре ли си вече

Навелче поздравления за бързото адаптиране с автомобила Hug

Дидонче как е бебето ,усеЩаш ли го вече ,аз си мисля ,че Ще е момиче -по моите изчисления  Flutter

Блейбейче разписвай по-често и ако можем да предствиш младежа със снимков материал ,да го видим и него  Hug

Лекичка на всички   bouquet

# 89
Дами,    bouquet

Оченце, заповядайPeace
 Това е концертно изпълнение, но ако ги прослушаш вдясно можеш да откриеш и студиен запис.
Песента се казва: El condor pasa
Изпълнителите са перуанци, в Бг имам тяхна касета (от едно време Laughing), мисля, че скоро бяха тук (дано не съм ги объркала), на главната улица, свиреха на живо и продаваха последният си албум.
Ето и снимка тяхна от личният архив:  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт