Сливен - Честита Цветница и Честит Великден!

• 22 028
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
Подавам си и другата буза.  smile3503 newsm47  love001

# 91

...и питаш  Crossing Arms
Малко ли ме натиска на срещата  Blush

Вие пък какво се целувате  Crossing Arms

# 92
Диде, мляс!  gydi

# 93
Здравейте момичета,днес ходихме с моя малък принц на доктор,защото имах притеснения че е настинал,оказа се че е добре за моя радост, но ни притеглиха и за 2 седмици сме качили 1кг. докторката се хвана за главата с нашата лакомия Simple Smile помните ли при вас как бяха първите 2 седмици при вас?
Ако предното теглене е било в болницата, т.е. на друг кантар може да теглят различно двата, а и с дрехи/без дрехи ....
Спокойно, малките бебета наддават скокообразно. На наддаването трябва да се гледа по-глобално,; ако 2 поредни месеци наддаде много, можеш да потърсиш причината.

# 94
Я, гледам има нова бременна мама!Много се радвам... newsm51

# 95

smile3502
Хайде лека вечер...пих едно уиски, мога да се прибирам вече  Joy

# 96
  • София/Сливен
Нова бременна, а иначе си е от старите  Grinning
Някой разглеждал ли е стари снимки скоро, да види колко са били малки дечурлигата. Ето на тази среща в Карибу, сетих се че zoisiqna беше там.

Славена, бях ти обещала торта през пролетната ваканция, но за късмет се разболях в началото на април (още ме държи) и не посмях в това състояние да правя торта. Най-вероятно не е вирус - покрай мен всички са здрави - 4 деца, майка ми, баща ми, мъжа ми, че и сестра ми... Но нямаше откъде да знам преди 2 седмици.

# 97
Меги, не се притеснявай.Като се роди нашето бебче през август пак може да направиш тортичка.Хем и хубав повод ще има... Heart Eyes И да се оправяш скоро!

# 98
О тортичка   smile3508

# 99
искам и аз(нищо че не съм бременна)
Ех че сте хубави на снимките, добре сте  си изкарали личи newsm10
Поли моята бебка също беше 1,600гр отгоре , роди се 3, 050гр и още на първата консултация гонехме 5 , нищо му няма на мъника, не се притеснявай   bouquet

smile3502
Хайде лека вечер...пих едно уиски, мога да се прибирам вече  Joy

Браво бе , почвате още от 16 часа ,а пък ние с нашите бебишори , чакаме да ги приспим и чак тогава се полага по нещо Mr. Green
Вие пък защо се целувате толкова много , да не сте пили и вие по някое друго уиски?
Хайде да ставам , лека вечер Heart Eyes
А какво стана със срещата в петък ще има ли или не ?

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 19:44 от emilia.st

# 100
Е как, разбира се, че в петък ще се видим  Party
Времето ще е хубаво http://www.sinoptik.bg/?tid=20&oid=100&lid=100727079#d17.04.2009
Аз предлагам градската градина (горе в парка), някъде по обедно време 12-13ч. Който има претенции за часа, да коментира без да се притеснява.
... или пък някъде където има тортички  Thinking ... искате ли на Мустан?
Еми, далеч ли ти е?

# 101
О тортички Simple Smile  smile3508 утре след тея разговори съм в некоя сладкарница забита  Joy

# 102
Здравейте!Миленче, на мен часът и мястото ме устройва и в парка и на Мустан все ми е едно и двете места са добри.Да кажат и останалите ако имат някакви други предложения за в петък.

# 103
  • София/Сливен
Ето ви една торта - правих я за рождения ден на майка ми

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 13:27 от М_е_г_и

# 104
Ето ви една торта - правих я за рождения ден на майка ми

...вкусно изглежда...а това салам ли е отгоре  newsm78
За срещата - аз нямам бебОк, но ако я направите на Мустан, може и да мина  bowuu

Еми, ела при нас и на теб ще дадем - бебока го връчи на таткото обаче  Mr. Green

Прекрасен да е денят Ви   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт