Египет - трета тема

• 52 201
  • 705
  •   1
Отговори
# 480
  • София - Бургас
Ами в Египет един от екскурзоводите на Тез тур беше точно Симеон, ако става въпрос за същиая човек - младо момченце, много симпатично, другото което знам е, че е Бургазлия...(Още го чакаме на гости  Laughing).Ако става въпрос за него, а също така каза, че е бил и екскурзовод в Тунис, та..той е!

# 481
Той ще е, той ще е - млад и симпатичен... Май още ми седи тунизийския му номер в телефона ми. Ние нямахме много контакти, той беше в Хамамет, а ние в Монастир, но ни посрещна на летището, после в автобуса, също и ни изпрати, беше любезен, усмихнат...

# 482
  • София - Бургас
Той ще е, той ще е - млад и симпатичен... Май още ми седи тунизийския му номер в телефона ми. Ние нямахме много контакти, той беше в Хамамет, а ние в Монастир, но ни посрещна на летището, после в автобуса, също и ни изпрати, беше любезен, усмихнат...

LaughingНомерът му, но Египетския и аз го имам  Laughing
По същия начин изпрати ни на летището, усмихнат, любезен, ТОЙ Е!

# 483
  • Стара Загора
Абе къде ги намирате тия млади, хубави и усмихнати български гидове. И аз искам Mr. Green
На нас ни пробутаха двама рускоговорящи египтяни. Не че бяха лоша, ама вие сега направо ме карате да завиждам  Laughing

# 484
О, ние, навремето, щото то вече е навремето (  Confused ) в Египет, нямахме и рускоговорящ гид! Посрещна ни младо арабско момче, което говореше английски, но най- вече арабски  Mr. Green  Заведоха ни до хотела в Хургада - 2-ма българи в цяла Хургада.... и ни казаха, че в петък ще дойдат да ни вземат, за да ходим в Кайро. Ама, в колко часа в петък или поне по кое време - сутрин, вечер? - кой да ти каже...  Laughing  ама това е друга история.

# 485
  • Стара Загора
Много беше забавно с езиците там.
Нашите гидове говореха предимно руски. А аз съм много зле с него, т.е разбирам почти всичко, но не мога да вържа и 2 думи в изречение.
Така, че те ми говореха на руски, а аз - на английски. И се разбирахме  Joy

Взеха ли ви все пак по някое време от хотела? Разкажи историята де Grinning

# 486
А, взеха ни  Simple Smile  ама ние, пристенени, дисциплинирани (първо пътуване извън Европа и първо пътуване в чужбина от години насам) - станахме сутринта рано, изкъпани, облечени, куфарите строени, едва сварихме на закуска да идем, че да не би да закъснеем, щото път до Кайро много... Най- много 8ч. да е било, когато вече чакахме нервно. И... така до 12 на обяд  Simple Smile когато аз вече ни жива, ни умряла звъня в България, защото телефон на местната агенция нямам, нито на когото и да било.... 100 пъти ходих на рецепцията да питам, някой търсил ли ни е, не са ли казали кога ще ни вземат... Вече обмисляхме да търсим гарата, да си купуваме билет за влака и сами да се доберем до Кайро, пък там какво щяхме да правим - не знам  Simple Smile  Как ще търсим хотел, за това не бяхме мислили.
От България жената почти се развика, че трябвало всеки ден да идват хотела за инфосреща, ама аз какво да направя като никой не е идвал  Crossing Arms  Каза, че ще ги търси и ще им се скара, да идват да ни взимат. След около час дойдоха - усмихнати, все едно никога нищо не се е случвало  Simple Smile

# 487
  • Beyond the Frontiers
Ами в Египет един от екскурзоводите на Тез тур беше точно Симеон, ако става въпрос за същиая човек - младо момченце, много симпатично, другото което знам е, че е Бургазлия...(Още го чакаме на гости  Laughing).Ако става въпрос за него, а също така каза, че е бил и екскурзовод в Тунис, та..той е!
ето ги колегите от Тез тур - българи - трите С - Станислав, Симеон и Стоян
http://elku.multiply.com/photos/album/64/64#photo=58
http://elku.multiply.com/photos/album/64/64#photo=57

# 488
Този с бялата тениска и черния панталон, от дясно - той ли е Симеон?

# 489
Този с бялата тениска и черния панталон, от дясно - той ли е Симеон?

Мисля, че от ляво на дясно са Стоян, Станислав, Симеон Simple Smile

# 490
  • София - Бургас
Да, точно тези тримата сладури са! Hug
Това от дясно е Симеон.
Страхотен екип са..
Много ми стана приятно, че ги видях...
Елку Елена, блатодаря ти за приятните спомени...

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 13:20 от kaleia

# 491
  • Beyond the Frontiers
 Peace

# 492
При нас пък миналата година беше един много нахален египтянин. Още на първата ни среща му казахме, че не желаем екскурзии, но той постоянно ми досаждаше и на всичкото отгоре ми се караше защо няма да ходя на екскурзии. Просто ужасно съжалих, че не знам добре английски та да го поставя на мястото му.

# 493
Пина, доста щяхте да я потърсите гарата в Хургада  Joy

# 494
Що? Да не би да няма?  Simple Smile  Аз бях почти тръгнала към гарата на Хургада, добре че все пак дойдоха...

Общи условия

Активация на акаунт